Naujas atvykimo Zakka 1Pcs Mielas Kalėdų Pelėda namų sofos medvilnės skalbiniai, pagalvės dangtelis/automobilių pagalvėlė padengti/patalynė decoration43cm*43cm

€6.22

-42%

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pagalvėlė padengti, skalbiniai, pagalvės dangtelis, automobilio pagalvėlių apvalkalus, Pigūs pagalvėlė padengti, Aukštos Kokybės lininė pagalvė padengti, Kinijos automobilių pagalvėlių apvalkalus Tiekėjų.

Produkto pavadinimas: Naujas atvykimo Zakka 1Pcs Mielas Kalėdų Pelėda namų sofos medvilnės skalbiniai, pagalvės dangtelis/automobilių pagalvėlė padengti/patalynė decoration43cm*43cm. Gaminio medžiaga: linas+medvilnė Produkto dydis: 43cm*43cm, Pagalvė gali būti naudojama ir su 45cm * 45cm. Pastaba: realiai medvilnė, pagalvė padengti medžiagos, kurių sudėtyje yra medvilnės ir lino, tikrai ne sklandžiai jausti, jaustis šiek tiek grubus, daugiau gamtos, jei nėra priimtina, prašome nusipirkti atidžiai! ! Ši Kaina yra viena pagalvė padengti kaina neįeina Pagalvę.Ir t savo pagalvę dangtelis, Trys stiliai(A,B,C) atkreipkite dėmesį, kad koks stilius jums reikia pirkti , Ačiū u labai daug :) Mūsų produktai yra paimti natūra, dėl šviesos ir rodyti skirtumus gali sukelti spalvos atrodo skiriasi nuo. Produkto rūšis vyrauja,kokybės užtikrinimą už prieinamą kainą, pasveikino pirkti. [ Foto Galerija]: Šiltas Patarimai:

1. Bet rūšių sandėris yra ne accpeted. Visi produktai yra aiškiai pažymėtos kainas. Prašome suprasti.

2. Būkite kantrus laukti, jei klientų aptarnavimo personalas yra pernelyg užsiėmęs, siekiant atsakyti jums laiku.

3. Nuotraukos bus chromatism ne, tam tikru mastu, nes fotografavimo kampas, apšvietimas, ekranas ir kitų veiksnių. Prašome natūra teikiama pirmenybė.

4. Mes pristatyti prekes per 72 valandas, jeigu pateikimo tvarka ir mokėjimo sėkmingai

5. Logistika apima daug nuorodų. Prašome patikrinti, ar prekių, kol negauna. Prašome turi susisiekti su mumis prieš pasirašant jei yra sulaužyti paketus, sandarinimo off ir kitose situacijose.

6. Iškilmingas Įsipareigojimas: Mes suteiksime nemokamą pakeitimo, jei yra kokybės problemų. Kiti pakaitalus skaitykite "Pirkėjas Skaitymas - Grąžinimo Politika" nuoroda.

[Skelbimas]:

Pasak rusijos vietos Pašto pranešimą, visų pakuočių, RU, reikia pateikti gavėjo vardas, pavardė (Gavėjas privalo užpildyti vardas, pavardė). Kitaip jie bus grąžinami!

[Svarbu]:

Dėl pristatymas į Rusija, Brazilija, Argentina ir Meksika yra labai lėtas (muitinės yra labai labai lėtai), prašome susisiekti su manimi, jei jūs negalite gauti elementą po 35days.

Kartais pristatymas į Brazilija reikia daugiau nei 2 mėnesius.

Jei jums yra blogai reikia šį produktą, prašome pasirinkti, express pristatymas. Ačiū.

Atsiprašau už tai, kad negali kontroliuoti tarptautinių pristatymas! Tikimės, kad jūs galite suprasti.

[Laivybos ir perdavimas]:

1.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra visiškai aiškūs ir teisingi, mes galime priimti adresas pakeisti!

2.Mes laivas per 3 darbo dieną, gavus gauti Išvalytas Mokėjimą, išskyrus sekmadienį. Jūsų prekės bus išsiųsti per China Post". Nemokamas pristatymas per China post". Mes visada įdėti mūsų 100% pastangų sparčiausiai pristatyti. Jei jums reikia laivas per kitas metodas, jums reikia mokėti už laivybos mokestis.

[Tarptautinių Pirkėjų-Pastaba]:

1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

[Atsiliepimai]:

Prašome palikite mane visi-5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, kaip verslo yra labai sunku.Jei norite palikti neigiamą atsiliepimą arba neutralus, prašome susisiekti su manimi.Aš pragare jums išspręsti šią problemą.Labai ačiū už jūsų kantrybę!

Stilius Paprastas
Naudoti Sėdynės,Dekoratyvinė,Kėdės,Automobilių
Modelio Numeris BZT1504214
Technics Audiniai
Formos Aikštė
Dydis 43cm*43cm
Modelis Spausdinti
Modelio Tipas Animacinių filmų
Medžiaga Lino / Medvilnės
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 4cm (7.87in x 3.94in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai