Vintage retro bronza žibintų lubų pakabukas lempa, led žibintai loft E27 220V Virtuvės Žibintai Svetainė/valgomasis/salonas/bar/kavinė

€38.00

-57%

€90.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šviesos palėpė, priedai veltiniams, vilna lempa, lubų priedai veltiniams, vilna lempa, Pigūs šviesos palėpė, Aukštos Kokybės pakabukas lempa, Kinija lubų priedai veltiniams, vilna lempa Tiekėjų.

Produkto Informacija: Prekės Pavadinimas: žibintas priedai veltiniams, vilna Lempa gaminio matmenys: kaip nuotraukoje Medžiaga: Metalo Lempos laikiklis: 1 VNT * E27 Įtampa: AC 110-240 V( prašome palikti pranešimą jums reikia įtampa standartinė po to, kai jūs užsakymą ) Galia: 40 W Šviesos šaltinis: kaitinamosios lempos, energiją taupančios lempos, LED Dėmesio: patariame įsirengti LICENCIJĄ ELEKTRIKAS. Šis šviestuvas buvo įvertintas, iki (1) 10 vatų maksimali Tipo lemputę (neįtraukta). ĮSPĖJIMAI: 1. Už saugų ir patikimą įrenginio, įsitikinkite, kad elektros dėžutė, kurioje šis šviestuvas bus montuojamas yra tinkamai pritvirtintos prie struktūrinių valstybių pastato. 2. Visi laidai yra sujungti. Po išpakavimo, būti atsargūs, ne traukti su laidais, nes blogas ryšys gali būti. 3. Nejunkite elektros energijos, kol savo rungtynių yra visiškai surinkti. 4. Siekiant sumažinti gaisro ar elektros smūgio pavojų arba kūno sužalojimo, visada išjunkite ir atjunkite rungtynių ir leiskite jam atvėsti prieš pakeičiant lemputę. 5. Nelieskite lemputės, kai rungtynių yra įjungtas, ar pažvelgti tiesiai į dega lemputė. Laikyti degias medžiagas nuo šviečia lemputės.

Maitinimo Šaltinis AC
Lempų Gaubtų Spalvos Auksas
Vieta Salonas Tyrimą, Miegamojo, kiti miegamieji Hotel Viešbučio Kambarį Salė
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Garantija 2 metai
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Prekės Pavadinimas Newrays
sertifikavimo CE,RoHS,LPD
Savybės
Technics Dažytos
Šviesos šaltinių skaičius 1
Stilius Derliaus
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris YY-LC4561
Įtampa 90-260V
Šviesos Šaltinis kaitinamosios lempos energiją taupančių lempų LED
spalva retro bronza/juoda/retro "chrome" /retro žalsvai mėlyna
Yra pritemdomi No
Apdaila Geležies
Korpuso Medžiaga Geležies
Jungiklio Tipas Be Jungiklio
Yra Lemputės Įtraukti No
Pagrindo Tipas E27
Gaminio Matmenys
Prašymas Valgomasis
Diegimo Tipas grandinės pakabukas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai