Nemokamas Pristatymas ! NAUJAS originalus Projektorius Spalvų Rato W1070 Spalva varantys 1PCS

€55.32

--22%

€45.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: projektorius spalvų ratas, ratai, ratų spalva, Pigūs projektorius spalvų ratas, Aukštos Kokybės ratai, Kinija varantys spalva Tiekėjų.

NAUJAS originalus W1070 Projektorius Spalva Varantys 1PCS

Apie produktus: Mes esame didmeninės visi projektorius dalis, jei jūs negalite rasti produktus, kuriuos norite, palikite savo masažas. Ačiū.

Kaina: mes didmenininkai, jei jūs vartojate bendras kiekis didesnis nei 5 gabalus, mes galime suteikti jums mūsų didmeninė kaina. Tai bus palankesnės.

Vežimą:

a. Mes naudojame HongKong Post Oro Pašto nemokamas pristatymas, tai užtruks 15-30 dienų, kad savo šalyje. Jei jums reikia elementus per 7 dienas, prašome pasirinkti DHL.

b. Siekiant padėti jums sutaupyti šiek tiek muito mokesčius, mes paprastai norėtų paskelbti "dovana", o 10-20USD vienetas apie siuntos, jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas, pls palikti pastaba tvarka.

Apmokėjimas: galime priimti ir kitus mokėjimo būdus. Jei jums reikia kitų mokėjimo būdą, prašome susisiekti su mumis, jūs galite pasirinkti, kaip jūsų patogumui.

Returens ir mainai:

1. Visi mūsų produktai yra per 3 mėnesių garantija;

2. Keitimasis objektais bus išsiųstas po grįžo daiktai gauta;

3. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių mokesčiai.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Mes siekiame 5-Žvaigždučių atsiliepimus reitingus. Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome susisiekti su mumis internetu arba palikite mums pranešimą.

Modelio Numeris w1070
Prekės Pavadinimas ZUCZUG
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 13cm x 14cm x 15cm (5.12in x 5.51in x 5.91in)

Panašūs produktai