Organinės stabdžių Trinkelės, Už BIMOTA DB5R/S 1078 2008-2009 Priekiniai OEM Nauji Aukštos Kokybės ZPMOTO

€14.23

-26%

€19.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: priekinės stabdžių trinkelės, priekiniai stabdžiai, padas padas, Pigūs priekiniai stabdžių trinkelės, Aukštos Kokybės galiniai stabdžiai, Kinija padas padas Tiekėjų.

SVEIKI ATVYKĘ Į ZPMOTO 'S PARDUOTUVĖ

Aukštos Kokybės Organinių Stabdžių Trinkelių

Suderinamumas: APRILIA BENELLI BIMOTA, BMW CAGIVA DERBI DUCATI KTM MOTO GUZZI TM

Lygiaverčiai EBC # FA335

Šis Sąrašas yra viena Pora stabdžių kaladėles šių modelių:

F= Priekiniai - R= Galinis F & R= Galiniai & Galiniai

Lengvas Montavimas. Tiesioginio OEM įmontuoti

Pakuotėje: 1 Pora x Stabdžių kaladėlės (Kaip nuotraukoje)

ZP Stabdžiai gamina trijų tipų stabdžių trinkelės, specialiai motoroleriai – organinės stabdžių trinkelės , Raudonos keraminės stabdžių kaladėlės ir sukepintas stabdžių trinkelės.

Stabdžių trinkelių Kevlar organinių serija pristato būtent tai, aukštojo trinkelėmis veiklos ir gyvenimo vidurio sunkiųjų motoroleris dviračių asortimentą.

Tai motoroleris, stabdžių trinkelės, yra pagaminti KINIJOJE, naudojant 30% vario miltelių masės su anglies granulės . Jie teikia trukmė bus ilgesnė, nei originalas trinkelės, kartu su puikus stabdymo efektas ir beveik jokio disko žalą. Šis junginys yra tinkamas naudoti ant visų sunkesnis, motoroleriai su didesniais varikliais greičiau street naudoti ir puikiai tinka naudoti su bet kokiu stabdžių disko medžiagą.

Tik aukščiausios kokybės ne toksinių ingredientų, naudojami tais atvejais, kai šie įklotai yra pagaminti kurios daro juos ekologinio draugiškas produktų be kompromisų dėl kokybės. Kevlar organinių didesnis patvarumas motoroleris pagalvėlės su 30% vario miltelių masės ir anglies granules pristatyti trinkelėmis, kuris išsilaiko daug geriau, nei originalus pagalvėlės ir dauguma konkurentas pagalvėlės, bet pristato puikios stabdymo poveikį. Į Kevlar organinių serijos įklotai yra puikus pasirinkimas sunkesnis ir didesnis variklio motorolerių iš atkakli miestų naudoti ir tinka naudoti su visų tipų diskiniai medžiagų.Puikios pagalvėlės ne affortable kainą. Populiariausias pasirinkimas.

SAVYBĖS IR PRIVALUMAI ŠIŲ STABDŽIŲ TRINKELĖS:

· Anglies organinis junginys

· TÜV ir ECE R 90 patvirtinta

· Prailgina gyvenimą per standartinės pagalvėlės

· 30% masės minkštas vario milteliai įtraukti pagerina gyvenimą, bet tai absoliučiai JOKIO disko žalą

· Puikus piršto galiuko stabdymo galia ir kontrolė

· Trukmė bus ilgesnė nei gryno organinės medžiagos, idealiai tinka motorolerių nuoma dviračiai ir sunkesnės mašinos.

· EKOLOGINIO draugiškas su nuline toksinių ingredientų.

· Absoliučiai JOKIŲ diskų žalą su šios pagalvėlės.

· Mažas Dulkių.Idealiai tinka greitai vairuotojai.

· Skirtas visiems-oras " programų ir Aukštos Temperatūros stabilumas.

· Greitas Atsigavimas Stabdymo Galios per šlapias.

· Užtikrina neprilygstamą pedalą jaučiasi.Viršija OEM Specifikacijos.

Jūsų naujasis šaltinis Motociklų ir ATV aksesuarai ir dalys. Tūkstančiai prekių kainos teisę, Jei nematote, kad tai yra mūsų Kapt.lt Parduotuvėje , prašome susisiekti su mumis. Mes pridėti naujų dalykų kasdien, ir mes paprastai gali nugalėti bet kokia kaina! Stabdžių trinkelės ir diskai yra saugos požiūriu ir turėtų būti tikrinami reguliariai. Ženklai, stabdžių trinkelės, reikia pakeisti apima: · Vibracija · Šlifavimo · Squealing · Prastų rezultatų

Mes galime priimti Alipay / Paypal / "Western Union" / "MoneyGram". Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. We will ship užsakymą per 24 valandas nuo gavimo jūsų patikrintą mokėjimo. Mes laivas paketą, per 24 valandas nuo Kinija Paštu, Oro Paštu, arba Honkongo Paštu, Oro Paštu,Mes laivas Alipay adresu. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alipay yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.Mes laivas visame pasaulyje Per Oro Paštu,Pristatymo laikas 8-28 darbo dienų. EMS: 5-14 dienų. DHL/UPS: 3-7 dienas. Operatyvus pristatymas: Express " Pašto Paslauga yra prieinama. Jums reikia susisiekti su mumis apie šią paslaugą. Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Jei jaučiatės nusivylęs punktas, pasakykite mums, per 7 dienas po pristatymo. Prekės turi būti grąžinamos originalioje sąlyga grąžinamosios išmokos arba mainus. Laivybos išlaidos yra jums. Mes suprantame, nusivylimų, jums gali turėti, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami bet koks ginčas arba paliekant bet neutralią/ neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes rūpinamės kiekvienu pirkėju ir padarysime stengiasi išspręsti problemą geros verslo būdu. Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų NĖRA.1 prioritetas.

Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Kai jums palikti teigiamą atsiliepimą, mūsų sistema suteiks jums teigiamų atsiliepimų ne tą pačią dieną.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. ZPMOTO Motociklų Dalys ir Priedai Development Co.,Ltd yra viena iš pirmaujančių gamintojas ir eksportuotojas, kuri yra susijusi su projektavimo, kūrimo ir gamybos motociklų dalys ir priedai. Mes esame įsikūrę, Guangzhou, kuris netoli Honkongo labiausiai patogus susisiekimas susipažinti su oro express " ir " vandenyno vežimo pasaulyje. Visi mūsų dalys atitinka tarptautinius kokybės standartus ir yra labai vertina įvairių rinkų visame pasaulyje. Jei jus domina bet kuris iš mūsų produktais ar norėčiau aptarti paprotys, kad, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes laukiame formavimo sėkmingo verslo santykius su naujais klientais visame pasaulyje artimiausioje ateityje Ir jei jums, kad per didelis kiekis. prašome susisiekti su mumis. Didmeninė, yra sveikintinas. Didelis Kiekis Geresnę Kainą. 1.Mes įsikūręs Guangdžou, didžiausia elektronikos rinkos Kinijoje. Mes turime unikalią geografinę privalumus ir klestėjimo užsienio prekybos. Mes siūlo

Prekės Pavadinimas DTRAD
Medžiagos Tipas VARIO,ANGLIES LYDINYS, ALAVO, GRAFITO
Prekės Svoris 0.24kg
Elemento Aukštis 0.74cm
Elemento Ilgio 3.5cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ECE
Elemento Plotis 4.053cm
Prekės Skersmuo 5cm
Specialios Funkcijos stabdžių trinkelės
Modelio Pavadinimas zp322
Elemento Tipas Stabdžių Diskus
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 8cm x 4cm x 12cm (3.15in x 1.57in x 4.72in)

Panašūs produktai