LED Spalva Keičiasi Apšvietimas Pirštinės Mirksi Skeletas Hallowamas Scenos Rekvizitai Flash Pirštinės Atostogų Šalis Įvykiai Rodo, S2017401

€533.68

-5%

€561.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šviesos pirštinės, scenos rekvizitai, led pirštinės, Pigūs šviesos pirštinės, Aukštos Kokybės scenos rekvizitai, Kinija led pirštinės Tiekėjų.

Tipas:Pirštinės

Proga:Šalis,šventės,šokiai ir pan.

Spalva:Balta,Mėlyna,Žalia,Raudona,Geltona,Spalvingas(5 spalvos)

dydis:Ilgis: apie 21 cm didžiuoju pirštu ilgis: apie 8cm Palmių plotis: apie 10.5 cm

Pakuotėje: 1 pora pirštinių

Naudoti : helovinas, šaliai parodyti, baras ,cosplay ir pan,

Mes paprastai apdoroti jūsų užsakymą per 24-72 valandas, bet mes negali garantuoti prekių pristatymo metu, dėl skirtingų užsakymą įstatymus ir tarptautinius pašto srauto. Prašome leisti beveik 4 savaites laivybos dienų tarptautinės paštu. Mes taip pat pateikti operatyvus paslaugų už tarptautinius pavedimus. Ir jei jums reikia greitas pristatymas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, kad gautumėte pagalbos. Atsiprašome už bet kokius nepatogumus.

Mes laivas Alixpress spręsti TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą ? nereikia painioti juos už papildomą siuntimo išlaidas. Nepalikite Neigiamų atsiliepimų, be prašo mūsų pagalbos. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Prekės Pavadinimas ETRSUNTECH
Skaičius, Vnt 2vnt
Proga
Modelio Numeris S201741
Žėrintis Laikas Kita
Švyti Reikmenys Tipas Kiti Švyti Rekvizitai
Pakuotės Svoris 21.0kg (46.30lb.)
Įrenginio Tipas daug (150 Pora/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai