Elektrinis virdulys Elektromagnetinio arbatos viryklė Automatinė viršutinio vandens elektrinis siurblys nustatyti trijų-in-one " kung Saugos Automatinio Išjungimo Funkcija

€97.07

-50%

€194.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Elektrinis Virdulys, elektrinis virdulys, elektros arbatos virdulys, Pigiai elektrinis virdulys, Aukštos Kokybės elektrinis virdulys, Kinijos elektros arbatos virdulys Tiekėjų.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[43186] Sveiki su jumis kitą kartą

Dear friend, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą . Jei produktai turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti problemą jums nedelsiant. jei yra patenkintas, prašome pateikti visą penkių žvaigždučių atsiliepimų. thank you so much už jūsų paramą ir kviečiame atvykti į mūsų parduotuvę, bet kuriuo metu. Daug gerų kūrinių yra skirtas jums. ^_^ have a nice day, ačiū !!

Pristatymas 1), Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą . Mes atsiųsime elementus per 2-7days, kai mokėjimas yra visiškai patikrintas.

2) Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų ( Kinija Paštu Oro Sklypas), nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. 3) siekiant užtikrinti, kad gausite elementus su mažai Muitinio Įforminimo Mokestį, mes bus deklaruoti daiktus, kaip mažesnės vertės , Bet importo mokesčiai ar mokesčių mokesčiai bus jūsų pusėje. Prašome atkreipti dėmesį.

Dydžių & Spalvų 1) Dėl rankinis matavimas . Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas. Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą. Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra maždaug 0.5 colių (0.5-1 cm ) matavimas. 2) skiriasi spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys paveikslėlyje , apšvietimo, fono ir t.t. gal fizinį produktai yra šiek tiek skiriasi . Gauto produkto spalva turi viršenybę . dėkojame už jūsų supratimą !!

Pakuotės svoris, nes kiekvieną kartą naudojant įvairių pakavimo medžiagų. Taip pakuotės svoris gali ir svorio produkto puslapį, parašyti įvairių. Kas su svorio pagal faktiškai gautas. Turi viršenybę .

Funkcija 129
JR 129
Įtampa (V) 220v
Stilius Elektrinis Virdulys
Talpa 1.2 L
Maitinimo Šaltinis 220V/50Hz
Patekimo į rinką laikas Jan-14
Korpuso Medžiaga Stiklas+nerūdijančio plieno
Masto Ženklas Virdulys Ženklas
Automatinis uždaromasis No
Šildymo Greitis 4-6 minutes
šilumos Taip
sertifikavimo 129
Medžiaga Stiklas+nerūdijančio plieno
Šildymo Būdas Underpan Šildymas
Prekės Pavadinimas tangwu
produkto kodas tangwu
Galia (W) 1350w
Modelio Numeris tangwu
Pakuotės Svoris 6.8kg (14.99lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 46cm x 35cm x 25cm (18.11in x 13.78in x 9.84in)

Panašūs produktai