Europos stiliaus kambarį LED kristalų grindų lempos kūrybos miegamojo grindų lempa paprasta modernus staliukas lempos Pašto nemokamai

€129.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: crystal grindys, Crystal grindų lempos, grindų lempos, Pigūs kristalų grindys, Aukštos Kokybės krištolo grindų lempos, Kinija grindų lempos Tiekėjų.

Importo muitų, mokesčių ir kitų muitinės formalumų mokesčiai nėra įtraukiami į prekės kainą, arba laivybos kaina. Tai yra pirkėjo atsakomybė. Pls patikrinti jūsų postas nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jūsų pirkti. Mes galime pareikšti, mažesnę vertę, siekiant padėti jums išvengti kai kurių mokesčių už jūsų prašymą. Priėmimo problema Pirma, atkreipkite dėmesį, kad pakuotė yra nepažeista, jei yra bet kokia žala, kurią grubus express, prašome teigia, kad laivybos kompanija, ir per 24 valandas teiginys numerį mus, tada mes galime dirbti ir patikrinkite, ar jūsų, bet problemos gali būti išsaugota, tačiau nereikia ginčų, ačiū! Mes darome viską, kad išlaikyti mūsų klientai patenkinti. Tačiau yra dalykų, kad mes negalime kontroliuoti, kaip paštininkas pradėti savo paketą lietaus. Pls neatidarykite ginčo ar parašyti blogą ar neutralus peržiūrėti tiesiogiai, be jokių spragų. Jūs turite mūsų žodžiai čia: Visos problemos gali būti išspręstos gera komunikacija, mes tikimės, kad visi mūsų klientai gali patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes bus suteikti jums puikus sprendimas.

Pagrindo Tipas E27
Elemento Tipas Grindų Lempos
Korpuso Medžiaga Geležies
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Lempų Gaubtų Spalvos Trys galvos, Penkios galvos
Prašymas Fojė
Modelio Numeris LE0065
Atspalvis Tipas Crystal
Medžiaga Crystal
sertifikavimo BMK,FCC,CE
Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos šaltinių skaičius 3
Prekės Pavadinimas Orcinus orca
Stilius Modernus
Šviesos Šaltinis Kaitrinės Lemputės
Atspalvis Kryptimi Up & Down
Įtampa 90-260V
Technics padengtą
Garantija 2 metai
Yra Lemputės Įtraukti No
Pakuotės Dydis 100cm x 100cm x 100cm (39.37in x 39.37in x 39.37in)
Pakuotės Svoris 7.0kg (15.43lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai