Karšto Pardavimo Robotas Vejapjovė Juoda Žolės Supjaustyti Mašina Su Geros Kokybės

€700.20

-15%

€833.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pjovimo mašina, mašina mašinos, geras robotas, Pigūs pjovimo mašina, Aukštos Kokybės mašina mašinos, Kinija geras robotas Tiekėjų.

Specifikacijos

su prieglobstį mokestis,trys peiliukai nupjauta žolė , ir 24 Įtampos ličio baterija įkraunama .Su CE ir ROHS sertifikavimo

charakterį vejapjovės

1. Pažangi Važiavimo

2. Prevencijos Susidūrimų

3.Geležtės apsaugos contro

4. Protingas Bandymas vejos

5. Elektroninių tvora, sukūrimas(darbo sritis)

6. Pažangi Saugos Bandymai

7. Atgal įkrovimo automatiškai

8. Atsižvelgiant rainshelter automatiškai

9. Nuotolinio valdymo funkcija

Vejapjovė Robotas s Funkcijos parametrų

Pjovimo plotis 320mm

Išoriniai Matmenys 590 x 580 x 230mm

Pjovimo galia 130W

Priimančiosios svoris 10.6 kg

Įkrovimo laikas: 4-8H

Darbinė įtampa 24V

Darbo laikas(vidutiniškai) 2.5-3H

Pjovimo apimtis 500-800m*m

Triukšmo 69db

Pasukti Greitis 6000rpm

1. Pažangi Važiavimo

Perkraustymas Robotas gali kontroliuoti savo ratus per įterptųjų pažangi programinė įranga,siekti pažangos,trauktis,pasukite į kairę,sukite į dešinę, ir kitų pagrindinių judėjimo.Pažangi važiavimo automatiškai gali būti koreguojamos, atsižvelgiant į skirtingus pjauti algoritmas.

2. Prevencijos Susidūrimų

Įmontuota automatinio ultragarso jutikliai aptinka kliūtis priekyje ir automatiškai išvengti susidūrimų.

3. Geležtės apsaugos kontrolė

Po įrašytas regione,pradedant pjovimo peiliukai.Kai asmuo ar gyvūnas yra netoli menčių Vejapjovė Robotas automatiškai stabdomas.

4. Protingas Bandymas vejos

Automatiškai aptikti ilgis žolės, tankus, programinio pjaustymo procesą.

5..Elektroninių tvora, sukūrimas(darbo sritis)

Tvora pagaminta su elektronikos komponentų kabelis gali kontroliuoti pjovimo taikymo sritis veiksmingai.

6.Pažangi Saugos Bandymai

Ji gali įvertinti, ar grandinė yra perkrovos ir, jei jis yra Robotas Vejapjovė nustos dirbti, siekiant apsaugoti vidaus grandinė.

7. Atgal įkrovimo automatiškai

Kai akumuliatoriaus energijos nepakanka,ji bus grąžinta mokesčio automatiškai.Režimas yra ne-susisiekite su elektromagnetinės indukcijos apmokestinimo.

8.Atsižvelgiant rainshelter automatiškai

Kai lyja,Vejapjovė Robotas automatiškai grįžti prie automatinio įkrovimo blokas priimti prieglobstį.

9. Nuotolinio valdymo funkcija

Per nuotolinio valdymo komandas, siekiant krypties pėsčiomis iki pjovimas modelių, kliūčių išvengimo, jungikliai ir kitas funkcijas.

Išoriniai Matmenys 590*580*230MM Pjovimo Galia 130W Priimančiosios Svoris 10.6 KG Workiing Įtampa 24V Akumuliatoriaus Tipas Ličio baterijos Įkrovimo laikas: 5,5 H Darbo laikas 2.5-3H Pjovimo Apimtis 500-800M*M Pjovimo Plotis 320MM Pjovimo Greitis 21m/min Triukšmo Pasukti Greitis 6800rpm Hill pajėgumų 30degree Belaidžio nuotolinio valdymo per 200m Savarankiškai Projektuoti taip, Lietaus Jutiklis & Padengti taip Kovos Vagystės taip Saugumo Liftas Jutiklis,Sirena ir atitvaro Carton Dydis 775*675*420MM N. W/G. W 10.6 KG/23KG(su accosseries) Qty už vieną 20'container 130PCS

BŪTINA PERSKAITYTI:

Mokėjimo ir Pristatymo:

1. Prašome patikrinti, ar jums vietos muitų politikos prieš užsakant, jei vietos papročius reikia rinkti muitus, visos išlaidos turi būti sudaryta pagal pirkėjui.

2. Kai kuriose atokiose vietovėse, laivybos metodą, pavyzdžiui, DHL, reikia pirkėjams mokėti nuotolinio mokestis.

3.Kažkada jei pasirinkote DHL,TNT,EMS,Aliexprss standrand pristatymas,Epacket,Kinija paštu registre oro sklypas,pardavėjo pristatymo būdas,DHL, e-komercija,mes pristatymo pagal faktinę padėtį,ir naudoti savo pristatymo būdas.

4. Siekiant tegul paketą perduoti pirkėjo vietos muitinės sklandžiai, mes bus paskelbti elementą kaip USD200.00/pc, ir sako: "Dovana, tik ne komercinę vertę". Jei jums reikia visiškai vertė ar kitos vertės, nurodytas ant Komercinė Sąskaita faktūra, prašome pranešti mums, kai jūs perkate.

5. Kalba vartotojo instrukcija yra anglų.

Prašome patvirtinkite, kad galite priimti anksčiau, prieš jums pirkti.

6. Kartais paketas būtų atidėtas muitų, blogas oras, ar kitų nekontroliuojamų veiksnių, jei apsaugos metu ketina paleisti, bet ne pristatytas dar, prašome susisiekti su mumis išplėsti apsaugą metu.

7. Drop laivyba yra sveikintinas. Prašome užpildyti išsamią ir teisingą lašas pristatymo adresą.

Garantija ir Sąlygos:

1.Visus mūsų daiktus (nebent nurodyta kitaip), esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliko visiškai ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

2.Per garantinį laikotarpį, jei yra problema atsitinka dėl kokybės priežasties, prašome bendradarbiauti, imtis nuotraukas arba vaizdo įrašus į problemą ir siųsti mums patikrinti.

3.Už patvirtino produkto kaltų dėl jūsų patvirtinimo, mes galime atsiųsti jums atsargines dalis nemokamai. Mes padengs siuntimo mokestis.

Atsiliepimai:

1. Jei laikotės kokių nors problemų, prašome nedvejodami palikti mums blogų atsiliepimų tiesiogiai, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padėsime jums. Jūsų laiškus bus atsakyta, kad dieną arba per 1-2 darbo dienos. Mes stengiamės išspręsti jūsų problema, kad jūsų pasitenkinimą.

2. Mes suteikiame visiems klientams, 5 žvaigždučių atgal. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums galėtų suteikti mums 5-žvaigždučių pagirti gavusi produktus, taip pat ir įkelti savo realių pirkėjų šou. Jūsų komentarai bus geriau būti padrąsinimas mums pasiūlyti geresnės kokybės ir geresnių paslaugų ateityje. Ačiū iš anksto!

Pasukti Greitis 6800rpm
Modelio Numeris LRM8320
Darbinė įtampa 24v
Darbo laikas(vidutiniškai) 2.5 H
Išoriniai Matmenys 590*580*230mm
spalva Juoda
Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Įkrovimo Laikas 4H
Pjovimo taikymo sritis 1800m*m
Pjovimo galia 120W
Pjovimo Plotis 320mm
Priimančiosios svoris 8.9 kg
Pakuotės Svoris 22.8kg (50.27lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 80cm x 70cm x 45cm (31.50in x 27.56in x 17.72in)

Panašūs produktai