AROMATAS AMT-530 Metronome Tuner Chromatines Gitara, Bosinė Ukulėle Smuikas Skaitmeninės Muzikos Instrumentai, Įrankiai, didmeninė nemokamas pristatymas

€7.51

-30%

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: metronome imtuvas, muzikos instrumentas įrankiai, Muzikos Instrumentai, Pigūs metronome imtuvas, Aukštos Kokybės muzikos instrumentas, įrankiai, Kinijos muzikos instrumentus Tiekėjų.

Prekės Aprašymas:

Imtuvas

Reguliavimo režimas: chromatines, gitara, bosinė gitara, havajų, smuikas

Paieška būdas: pagal įrašą tik

Pikis diapazonas: 430-450Hz

Butai: b, bb

Paieška tolerancija: +-0.5 proc.

Metronome

Tempo diapazonas: 30-260bpm

Beats: 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9

Ritmas:

Maitinimas: 1 x CR2032 monetos baterijos (neįtraukta)

Matmenys: 56x60x45(mm)

Svoris: 35g

Aromatas Atnaujinti Ar oma Muzikos Co. Ltd. įsikūręs Shenzhen mieste, pasaulio širdies elektroninių kūrimas ir gamyba. Mūsų kompanija yra skirta mokslinių tyrimų ir plėtros aukštos kokybės skaitmeninės muzikos produktai ir muzikos priedai. Dabartinė gaminių asortimentą sudaro imtuvus, metronomes, metrotuners, capo, capo imtuvas ir rankoje exerciser rankena, ir daugiau dar.Mūsų esamus ir būsimus produktai yra skirtas padėti studentams ir patyrę muzikantai ir suteikti jiems geriausias įrankiai prieinami tiek studijų ir veiklos rezultatus.

Aromatas Muzika yra jaunas, atsidavę, kūrybingi ir motyvuoti komandą. Mes tikime, kad aukštos kokybės produktas yra raktas į sėkmę. Šis tikėjimas yra esminė kiekviename etape mūsų tiekimo. Nuo projektavimo, mokslinių tyrimų ir plėtros, gamybos, pardavimo ir aptarnavimo. Turime ir kitų AROMATAS prekes mūsų parduotuvėje sveiki atvykę patikrinti mūsų parduotuvėje

Mokėjimas: priimame alipay čia . Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Grąžinimo Politika

Patikrinti jūsų užsakymų iš karto, kai jūs gaunate juos. Visi reikalavimai (pažeista, jos nėra arba neteisingas elementai) turi būti pateiktas per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate juos.

Sugedęs Užsakymo

Jei būtų gavote turi gamintojo defektas, prašome elektroniniu paštu mums nuotraukas iš sugedusį elementą iš karto. Mes jums reikia siųsti atgal sugedusią dalį, kol mes laivas, jūs pakeitimo. Kuo mes gauti sugedusią dalį ir patikrinti, ar ji, mes gauti naują, savo kelią pas jus.

Pažeista Tranzitu,

Apžiūrėkite savo paketą (- ai), prieš jums jį priimti. Jei matote, jokios žalos ir/ar įrodymų klastojimo ant išorinės pakuotės TURITE įsitikinkite, kad prekių pristatymo asmuo pateikia pastaba apie šią žalą kvito. Kai įsitikinsite, dėmesį žala yra ant kvito, pasakykite pristatymo vairuotojo, kad jūs atsisakyti priimti sugadintas paketas, tada nedelsdami susisiekite su mumis. Kuo mes patvirtiname, su mūsų vežėjas, mes gauti naują, savo kelią pas jus.

Trūksta Užsakymus

Jei gavote dalinis kad, nedelsdami susisiekite su mumis. Tokiu atveju, prašome elektroniniu paštu mums nuotraukas dalinio kad gavote. Kuo mes patvirtiname, su mūsų laivybos dept., mes jums gauti naują, savo kelią pas jus.

Negerai Užsakymus

Jeigu gavote prekę, kuri jums nebuvo kad, nedelsdami susisiekite su mumis. Tokiu atveju, prašome elektroniniu paštu mums nuotraukas prekę gavote. Kuo mes patvirtiname, su mūsų laivybos dept., mes jums gauti naują, savo kelią pas jus.

Atsiliepimai ir Kiti Politikai : Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti. Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

DUK: Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: (1) alipay čia; (2)Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A:Pakuotė: mažiau nei 1 KAR bus išsiųstas CPAM, kuris yra nemokamas pristatymas į 26 šalis taip: Jungtinės amerikos valstijos; Jungtinė Karalystė; Australija; Brazilija; Kanada; Italija; Turkija; Ispanija; Malaizija; Prancūzija; Rusija; Švedija; Naujoji Zelandija; Norvegija; Šveicarija; Japonija; Tailandas; Airija; Izraelis; Belgija; Lenkija; Pietų Korėja; Austrija; Vokietija, Danija, Singapūras. Kitų šalių ir pakuotės daugiau nei 1 KG, pirkėjai turi sau visą laivybos kaina. Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes išsiuntimo kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje. Q:Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū! Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

start15992803383712

end15992803383712

Prekės Pavadinimas AROMATAS
Tipas Imtuvas
Modelio Numeris AMT-530
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.201kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai