Paprasta-Line Platus Dirželiai Nėrinių Viršų Skraiste Vien De La Mariee Šifono Trumpas Motina Nuotakos Suknelės Nėriniai Atgal

€53.29

-13%

€61.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motina oblubienicy, motina oblubienicy suknelė, motina oblubienicy, Pigūs motina oblubienicy, Aukštos Kokybės motina oblubienicy suknelė, Kinija motina oblubienicy Tiekėjų.

Paprasta-Line Platus Dirželiai Nėrinių Viršų Skraiste Vien De La Mariee Šifono Trumpas Motina Nuotakos Suknelės Nėriniai Atgal

Iškirptę:Stebėjimo

Rankovės Lengt: Rankovių

Suknelė Ilgis/Traukinį: Kelio Ilgis, Spalva: Kaip Paveikslėlyje, arba Jūsų Mėgstamiausia Spalva Dydis: Standartinio Dydžio arba Pasirinktinis Dydis (Plius Dydis rasti) Apdaila: Nėrinių Audinys: Šifono Atgal :Nėriniai Atgal

prašome atkreipti dėmesį:

1) kad yra tik vienas gabalas vestuvių suknelė. Ji negali ateiti kartu su jokių priedų, pavyzdžiui, kepurės, tiulio pirštinės,skraiste ir kt.

2) Mes turime mūsų pačių gamykloje,todėl jūs galite pasirinkti, pagal užsakymą pagaminti arba spalvos pokytis, kai jums padaryti, kad ši suknelė .Jums tiesiog reikia mokėti 30 usd (už užsakymą mokestis) ar kitos 30 usd (dėl spalvos keitimo mokestį ).Bet spalva keičiasi ir pagaminti pagal užsakymą suknelė negali būti grąžinami.Taigi, prašome patvirtinkite savo dydį atidžiai, kai jūs norite pakeisti spalvą ,ir suteikia mums teisę matavimo, kai jūs custom-made suknelė.

3) gali šiek tiek spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir gatavo suknelė (tai ne klaida). Ačiū!

4) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Spalvų Schema

Dydžių Lentelė

Matavimo intruction:

Pvz.:

Dydžio vienetas: centimetrų arba colių

1. Pilna Krūtinė = 37 cm

2. Juosmens = 28 cm

3. Klubų = 40 cm

4. viršutinės krūtinė =

5. pagal biustas =

6. Įmova su Spenelių =

7. Petys į petį =

8. Peties ilgis krūtinė =

9. Reguliuojamo Ilgio Peties iki Juosmens =

10. Išorinis Kojos = (nuo juosmens iki grindų su savo avalynė)

11. Aukštis = (nuo viršaus iki grindų, be batų)

12. Suknelė color =

Pastaba

A. vestuvių suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių,vestuvių šydas, ir krinolīns mergina (jei šie priedai parodyti nuotraukose) .

B. Spalva gali labai skirtis priklausomai nuo CRT ir LCD ekranus.mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

C. Prašome duoti man savo kraštutinybė dydį ir spalvą, kai užsakymą, ir aš esu labai laimingas, kad procesas grįžta, kai tai būtina ,siekiant, kad suknelė labai tinka su jumis !

D. Prieš užsakant, prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus.

E. Muitų ir importo mokesčiai

Užsakymus gali tekti išvalyti muitinės jūsų šalyje. Prašome patikrinti, jei jūsų užsakymas bus taikomi papildomi importo muitai, mokesčiai arba kitos muitinės susijusius mokesčius. Importo muitus, mokesčius ar kitas muitų mokesčiai bus renkami laivybos kompanija nuo prekių pristatymo. Tiekėjų nėra atsakingas už vėlavimą sukėlė muitinės departamento jūsų šalyje. Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis prašyti grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Vežimas

• Suknelė gali būti baigtas per 10-15 dienų. Per specialius atostogų, pavyzdžiui, Kinų Šventė,Nacionalinės Šventės,laivybos laikas bus šiek tiek ilgiau.

• Laivybos laikas yra pagrįstas pristatymo būdą. Tai užtruks 3-4 darbo dienas aplink UPS,DHL, "FEDEX", 7-10 darbo dienų EMS,TNT.

• Nemokamas pristatymas reiškia EMS ir TNT(Kinija Express)

Mokėjimo

• Mokėjimas Kreditine Kortele,pavedimu, "Western Union", "MoneyGram".

• Pirk daugiau sutaupyti daugiau. Jei jūs pirkti du ar daugiau elementų kartu.Džiaugiamės galėdami pasiūlyti kartu laivybos nuolaida tau,vising kartu pristatymas jums sutaupyti siuntimo išlaidas gerokai.

Apie mus

Mes esame vestuvių suknelės projektavimo ir gamybos įmonė, daugiau nei 4 metus,didžioji dalis mūsų verslo praktika-gamyba, vestuvinės suknelės už JAV, didžioji britanija, Vokietija ir kt Europos srityse.Visi mūsų

produktai yra pagaminti su aukščiausios medžiagų(satino, šifono, organza, tiulis, taftos, georgette, šilko, poliesterio ir pan.), ir su labai gera workship.

Savybės:

• tiekimo nuotakos suknelė, vakarinę suknelę, promenadzie suknelė, gėlių mergaičių suknelės, vestuvių aksesuarai.

• įvairių spalvų ir įvairaus dydžio galima

• aukštos kokybės

• konkurencingos kainos, tiesiai iš gamyklos citata

• užsakovo dizainą, yra sveikintina. Ne minimalus, kad už jus.

Grįžta

• Grįžta grąžinamoji išmoka turi atvykti per 7 dienas nuo Gauto data

• Kai tu grįžti, prašome įtraukti pastabą jūsų vardą, adresą, ir Punktas numeris, trumpai paaiškinant priežastį grįžti. Prašome pažymėti, jei norite keitimo ar grąžinimo

• Pristatymas grąža bus ne į Pirkėjo sąskaita

• Laivybos ir tvarkymo yra negrąžintinas

Apie atsiliepimą

• Mes padarysime viską, kad jūsų internetu pirkti kaip malonus, kaip įmanoma, jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, nes mes tikrai norime, kad kiekvienas klientas būtų patenkintas klientas!

• Būtų labai dėkingi, jei galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, kuris bus puikus paskatinimas mums!!

Mes žinome, kad suknelė už savo Ypatingą Dieną! Mes padarysime geriausia, kad jums geriausia suknelė ir suteikti jums geriausia

Vaizdo Tipas Tikrasis Vaizdai
Prekės Pavadinimas elysemod
Sąlyga Naujas
Built-in Liemenėlė Taip
Siluetas A-Line
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Tikrasis Vaizdai Taip
Rankovės Stilius Bakas
Audinio Tipas Šifono
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Atgal Zip aukštyn , Nėriniai, arba Pusė zip iki
Modelio Numeris 85623
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W
Apdaila Nėriniai
Elemento Tipas Motina Nuotakos Suknelės
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)

Panašūs produktai