Mados Dvigubos priekiniai ir atgal Mažas šunelis kuprinė čihuahua šunų vežėjas maišelis šunų Pečių Maišą Pet Kuprinė Diržas šunims Kelionės

€17.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kuprinė miegmaišį, kuprinė dviratį, kuprinė skalbimo maišelis, Pigūs kuprinė miegmaišį, Aukštos Kokybės kuprinė dviratį, Kinija kuprinė skalbimo maišelis Tiekėjų.

Mados Dvigubos priekiniai ir atgal Mažas šunelis kuprinė čihuahua šunų vežėjas maišelis šunų Pečių Maišą Pet Kuprinė Diržas šunims Kelionės

Ty pe : šuo vežėjas

Medžiaga:Medvilnė

Modelis:Kietas

Spalva:Rožinė Juoda Geltona Raudona Mėlyna

Specifikacija:Unisex

Žanras: Didelės talpos

Kietumas:Minkštas

Stilius:Atsitiktinis

Siuntimo informacija:

Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure. Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą. Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas būdų, kaip nurodyta toliau:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 Produkto kokybės apdorojimo programa:

1). Pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2). Jei prekes (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas neturite planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

Atsiliepimai:

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas: cn1000658066, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Tikiuosi, kad patiks apsipirkti pas mus!

Tipas Šunys
Funkcija didelės talpos
Elemento Tipas Stropai
Modelis Kietas
Stilius Atsitiktinis
Dydis M
Prekės Pavadinimas FODOG
Sezonas Visi Sezonai
spalva rausva pilka raudona mėlyna geltona
Taikoma Šuns Veislė Mažas Šuo
Fitable Svoris 5KG
Medžiaga 100% Medvilnės
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 15cm x 33cm (15.75in x 5.91in x 12.99in)

Panašūs produktai