2 Poros 8045 8X4.5 Anglies Pluošto Sraigto CW/CCW QuadCoptor Multicopter

€12.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: anglies pluošto sraigto, nuolatinė sraigto, nuolatinė ccw, Pigūs anglies pluošto sraigto, Aukštos Kokybės cw sraigto, Kinija cw ccw Tiekėjų.

Lengvesni, sunkiau, nei originalus sraigtus. Didesnį efektyvumą, pagerinti helicopter galia reagavimo greitis Specifikacijos: - Medžiaga: Japonija pagerinti anglies pluošto - Spalva: Juoda Pakuotė: - Anglies pluošto juoda CW/CCW sraigto 2pairs(4pcs)

Apmokėjimas ir Siuntas 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mes procesą labiausiai, kad per 72 valandas nuo mokėjimo patikrinimą ir pasiūlyti sekimo ne kiekvieną Sandorį(Kapt.lt tik gali užpildyti sekimo Ne po 24 valandų). 3) Parama LAIVYBOS visame PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). 4) DHL/Fedex Sekimo Ne Gal Pasikeisti po to, kai prekės atvyksta Honkongas(pvz.mes vežamos prekės penktadienį ir užpildyti sekimo Ne,bet sekimo Nėra, gali būti Pakeisti pirmadienį, jei Sklypas atvykti Honkongas). 5) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6) Jei negavote jūsų siunta per protingą dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą(pls don\\'t įdėti neigiamų atsiliepimų, prieš kreipkitės į mus!). Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! Atsiliepimai 1) Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus ,Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. 2) yra neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos! Kitos 1) rusijos pirkėjas,pls pasiūlyti pilną vardą, kaip politiką, reikia. 2) kai Pirkėjas iš rusijos Federacijos,Argentina,Ukraina,Prekės gali laivas per EMS, jei pasirinksite DHL/Fedex, kaip sudėtingos muitinės deklaracijos procese. 3) Pirkėjo Iš Brazilijos,pls pasiūlyti Mokesčių Nr. norite laivas per DHL/Fedex,arba prekė bus išsiųsti per EMS, nors galite pasirinkti DHL.

Įrankis Prekes Baterija
RC Dalys ir Acc Sraigtai
Techniniai parametrai KV1100
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Nuotolinio Valdymo Pultelis
Keturi varomi Ratai Atributai Varikliai
Atnaujinti Dalys/Priedai rankos
Medžiaga Carbonfiber
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
Modelio Numeris 8045
Įrenginio Tipas aikštelė (2 Poros ir daug)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 19cm x 6cm x 3cm (7.48in x 2.36in x 1.18in)

Panašūs produktai