Kuangmi 2 Vnt Kojų Suspaudimas Rankovės Krepšinio Remia Sportą Kelio Raštas Kojinės Pagalvėlės Shin Guard Futbolo Kojų Šildytuvus Dviračiu

€21.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suspaudimo įvorė krepšinis, rankovės krepšinis, kojų suspaudimo įvorė, Pigūs suspaudimo įvorė krepšinis, Aukštos Kokybės rankovės krepšinis, Kinija kojų suspaudimas rankovės Tiekėjų.

Prekės Kuangmi: Profesionalus projektavimas, sporto žmonės,100% brand new ir aukštos kokybės.

Skatina Raumenų & Bendro ekonomikos Atsigavimo: Padeda sumažinti atsigavimo laiką raumenis ir palaiko patobulintas apyvartą ir deguonimi, dirbančius raumenis ,mažina raumenų sustingimą, papildomas jautrumas ir skausmas.

Anti-slydimo : Dvigubas silikono anti-slip banga apkabinimai savo kelio teikti šiluma ir parama, net slysta,užtikrinti savo rankovės lieka visada tariant, nesvarbu, ką jūs darote. Lengvas ir patogus, bet gali gerai dirbti.

Suspaudimo Dizainas: padėti stabilizuoti raumenis ir išvengti nuovargio,sumažina žalą, pagerina kraujo apytaką, padidina jėgą per treniruotes, leidžia raumenims dirbti efektyviai.

Sporto Pritaikymas: Puikiai tinka Svorio Kėlimo & CrossFit Mokymo ir Galiūnų ir sporto Salė & Futbolo ir Krepšinio & Teniso ir Golfo & Dviračiu & Žygiai & Laipiojimo ir Kitų Sunkiųjų Fitneso Treniruotes suaugusiems,paaugliams,vaikams,Moterims ir Vyrams

1.Medžiaga:Lycra audinys & neslidžiais silikono

2.Spalva:Juoda & Balta

3.Dydis:M & L ir XL & X

1 Pora Naujų Kuangmi Kojų Suspaudimas Rankovės Krepšinio Remti Sporto Blauzdos Kelio Raštas Kojinės Pagalvėlės Shin Guard Futbolo Kojų Šildytuvus Dviračiu

Gerbiamas kliente, atkreipkite dėmesį, Kai jūs gaunate produktą, turite klausimų, pirmiausia, prašome susisiekti su mumis. Nes: 1. Ginčas yra ne vienintelis būdas išspręsti problemą, ir jums bus prarasti geriau po pardavimo paslaugos 2. Palikti neigiamą atsiliepimą ir negali išspręsti visas problemas .ir jums bus prarasti, geriau po pardavimo apsaugos Taigi, Prašome susisiekti su mumis PRIEŠ atidarant ginčo ar mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. 100% klientų pasitenkinimas yra mūsų įmonei siekti tikslo.

Funkcija Anti-slydimo,Suspaudimo,Kvėpuojantis,Elastinga,Patogus
Sporto Tilptų Krepšinio,Dviračių Sporto,Bėgimo,Velleyball,Žygiai
Amžius Suaugusiųjų&Paaugliams&Vaikams
Sezonas Visi Sezonai
Prekės Pavadinimas Kuangmi
Pakuotė 1 pora
Modelio Numeris KMh706
Lytis Moterų Ir Vyrų
Elemento Tipas Kojų Suspaudimas Rankovės Kojų Šildytuvus
spalva black&white
Dydis M&L&XL&XXL
Medžiaga Spandex,Nailonas,Lycra, audinio,neslidus silikono
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.14kg (0.31lb.)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai