1X Mini USB 5V įvesties DMX512 valdytojas DMX512 PC scenos apšvietimas valdytojas nemokamas pristatymas

€26.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dmx512 valdytojas, valdytojas dmx512, mini valdytojas, Pigūs dmx512 valdytojas, Aukštos Kokybės kontrolierius dmx512, Kinija mini valdytojas Tiekėjų.

Mini USB DMX512 valdytojas DMX512 PC scenos apšvietimas valdytojas

Produkto Pristatymas:

USB DMX Sąsaja. Mikro procesorius įjungtas. Palaiko Įvairiais 3rd party programinės įrangos. Vidaus rėmas medžiaga. Tvarkykles, skirtas "Windows" ir "Linux". DMX512 kartus konfigūruojama. Palaiko "Windows XP", "Vista", "Windows" 7 (32bit ir 64bit)

Įrengimas: pasirašyta tvarkyklė, skirta "Windows XP", "Vista" ir "Windows 7". Be to, " Unix operacinės sistemos pagrindu LibUSB yra integruota tiesiai į branduolį. Išpakuokite failą whereever norite, ir tada įskiepį aparatūros. Operacinė sistema bus paieškos, vairuotojas. Pasirinkite reikiamą katalogą (jus uncompression), Po kelių sekundžių vairuotojui turėtų būti įdiegta DĖMESĮ: Ir tada failą uDMX.dll turi būti RANKINIU būdu nukopijuoti į katalogą \\\\System32\\\\ siekiant užbaigti diegimą. Po uDMX.dll buvo nukopijuoti į katalogą \\\\System32\\\\, pvz. C:\\\\WINDOWS\\\\system32, tvarkyklės įdiegimas yra baigtas."

Atsisiųsti suspaustas tvarkyklės failą.

"Privalumus Artnet arba kodėl turėtumėte naudoti artnet-imtuvas X-uDMX512:

Artnet yra tinklo protokolą perduoti DMX duomenis per ip tinklą. Taigi tai yra įmanoma perduoti DMX duomenų ir belaidžio LAN tinklo. Labiausiai DMX-Programinės įrangos gali išvesti DMX-duomenų, kad Menas-Net. Taigi, tai nėra necesary turėti įskiepį kiekviena programa. uDMX netgi gali būti naudojama su programomis, kur nėra įskiepiai.Tai veikia, pavyzdžiui, su:DMX-Control /Freestyler /Magic Q /Abuelites"

PASTABA: Tai nėra suderinama su visais dmx Programinės įrangos.

Pasirašyta tvarkyklė, skirta "Windows XP", "Vista" ir "Windows 7". Be to, " Unix operacinės sistemos pagrindu LibUSB yra integruota tiesiai į branduolį.

Pakuotė 1 * USB DMX adapteris 1 * CD Prekės nuotraukos :

Mes priimame Alipay, Paypal, Western Union,sąlyginio Deponavimo ,T/T ir pan.

Mes atsiųsime sklypus, per laiką parodė į šį sąrašą po pirkėjo mokėjimo tikrina Kapt.lt. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia Kapt.lt. Siuntos neįtraukė muito, EMS:5~9 darbo dienas. DHL, UPS, FEDEX, TNT: 3~6 darbo dienos. Kapt.lt Standartinis Pristatymas : 12 ~ 30 darbo dienų Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu: 12 ~ 30 darbo dienų

Visi elementai bus 100% patikrinta ir būti su saugumo pakavimo prieš pristatymą. Pažadame, 3 metų garantija,Jei yra kokių nors problemų, exluding asmens veiksnys, pažadame, kad repaire arba pakeisti naujus produktus klientams. Mes labai vertiname jūsų teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių mums, ir padarys tą patį jums. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas, kol palikti atsiliepimus. Mes pasistengsime atsakyti ir pasiūlyti pagalbą, iš karto.

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,Pirkėjai turėtų pranešti apie netinkamą problema per 7 dienas po gavimo elementą ,dėl keitimo ar grąžinimo, Prašome susisiekti su manimi, kol jūs ją grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 90 dienų, Mes atsiųsime jums pakeitimo, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Ir pirkėjas prisiima grąžinimo mokestis. Mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo mokestis. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo mokestį ir atgal krovinių.

sertifikavimo BMK
Ryšio Režimas, l
Modelio Numeris I
Prekės Pavadinimas KINGGREEN
Maks. Keliamoji Galia l
Medžiaga ABS
Elemento Tipas RGB Controler
Virpesių dažnis l
Kontroliuotas Metodas l
Savybės I
Įtampa 6V
Nuotolinio Valdymo Atstumas l
Galia I
Maitinimo Šaltinis DC
Garantija 3 metai
Taikoma Žibintai dmx
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)

Panašūs produktai