3.9"x5.9" (10x15cm) Mylar Atsistoti Aliuminio Folija, Aišku Paketas Paketas Maišelį Maisto Kavos Saugykla Uždaroma Ziplock Pakavimo Maišelis

€19.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys lengvai, krepšys bambuko, skaidriai maišelis, Pigūs krepšys lengvai, Aukštos Kokybės krepšys bambuko, Kinija maišelį skaidrius Tiekėjų.

Pardavėjas Rekomenduojame:

......................................................................................................................................................................................................................... Nemokamas skubus pristatymas (DHL, UPS, FEDEX RINKLIAVOS EMS) Jei užsakymas virš $80, dauguma šalių gali mėgautis nemokamas greitas pristatymas, pristatymo laikas abount 5-8 darbo dienas. Įtraukti šalis: Europa, (neįskaičiuotos Ukraina, Baltarusija), JAV, Kanadoje, Meksikoje, Alustralia, Naujosios Zelandijos, Izraelio, Japonijos, Singapūro, Turkijos, Indonezijos, Malaizijos ir kt. Daugiau informacijos prašome susisiekti su mumis.

.........................................................................................................................................................................................................................

3.9"x5.9" (10x15cm) Mylar Atsistoti Aliuminio Folija, Aišku Paketas Paketas Maišelį Maisto Kavos Matmuo: 10cm*15cm, 3.9"x5.9" Medžiaga: Plastikiniai / Aliuminio folijos Spalva: Skaidrus / Sidabro Stilius: Zip-lock, Atsistoti Savybė: atsparus Vandeniui, re-sandari, gali būti naudojamas vėl ir vėl. Naudojimas: Maistas / Kava / Saldainiai / Arbata / Džiovinti vaisiai ir Riešutai /Namų /Milteliai/ ilgalaikis Pakavimo, Sandėliavimo. Zip-lock maišą yra lengva uždaryti ir perdirbimo, gali būti pagamintas uždoris su šilumos gruntas, Jei norėtumėte įsigyti ir kitų prekių kiekį arba didmeninės prekybos , prašome susisiekti su mumis per Kapt.lt žinutes!

Jei jums reikia kito dydžio, spauskite nuorodą:

Pristatymas:

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 5 darbo dienas, kaip pažadas.

2. Prašome įsitikinkite, kad teisingai Laivo adresas yra įrašomas prieš tai patikrinti. Kai mokėjimas yra baigtas, gali būti, kad negalėsite pakeisti pristatymo adresą. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.

Grąžinimas:

1. Mes atliekame pirkėjo pasitenkinimą prioritetas. Jei nesate patenkintas savo pirkinius, mes mielai atlikti mainus ar grąžinti prekę suminis mažiau Laivybos ir Tvarkymo (S&H) mokesčių per 30 dienų nuo jūsų pirkimo.

2. Bet Keistis, grąžinti arba Grąžinti prekė turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžė, įpakavimas, visi priedai ar dovanos.

3. Prašome leisti iki 7 darbo dienų grąžina būti tvarkomi.

4. Laivybos ir Tvarkymo (S&H) mokesčiai nėra grąžinami.

Funkcija Eco-Friendly
Specifikacija 10x15cm
Talpa 100ml
Klasifikacija Nustatyti
Tipas Laikymo Krepšiai
Prekės Pavadinimas PABCK
Formos Aikštė
Naudoti Maisto
Produktas maisto produktų laikymo maišelis
Medžiaga Aliuminio Folija
Taikomas Vietos Virtuvė
Storis 8 viela
Forma Trimatis Modelis
Modelio Numeris 10x15cm
Modelis Trimatis Modelis
Pakuotės Svoris 0.56kg (1.23lb.)
Įrenginio Tipas daug (200 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 4cm (7.87in x 5.91in x 1.57in)

Panašūs produktai