Garantija Naujas Stiprus Rankena Pneumatinės Švaresnis Striptizo Mašina kartono atliekos, popierius, naudojamas kartoninė dėžutė priėmimo fabrikas

€495.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atliekos, lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio, mašina, staklių gamyklos, Pigūs atliekos, lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio, Aukštos Kokybės mašina, Kinija mašina Tiekėjų gamyklose.

Garantija 100% Naujos Pneumatinės kartoninė dėžutė atliekų pusėje, valikliai/gofruotojo kartono atliekos, lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio/kartono, valikliai, naudojami kartoninė dėžutė priėmimo gamyklos (vienerių metų garantija)

Naudojimas :

1. Pirmiausia pasirūpinti kartono plokštes, kurios turi būti išvalytos, įsitikinkite, kad

visų kraštų rausva. Prieš paleisdami mašiną, įsitikinkite, kad yra

gabalai ant keturių kraštų kartono plokštes. Atstumas kiekvieno gabalai

turėtų būti koreguojama, atsižvelgiant į įvairaus dydžio lentos. Daro

ribas tarp lentų ir atliekų briaunos, marža turėtų būti

daugiau nei 5mm.

2. Taikoma Popieriaus Diapazonas: 200-500gsm dėžės, viengubo ir dvigubo gofruoto

plokštes bei laminuotas kartonas.

Aprašymas: mašiną įtraukti 3Model įrankių, kaip laikytis: 1) mažų įrankių, naudojamų kartono gaminiai.

2) artimieji pavara naudojama kartono ir Gofruoto popieriaus gaminiai.

3) didelių pavaros, naudojamos plonos duobes, Cukeng pilkas kartonas, popieriaus gaminiai,yra daugiau kaip keturis-hole popierius, gofruotas kartonas .

Pls rodo, kuri pavarų reikalauti, kad jis ,arba mes atsiųsime Atsitiktiniai . Nemokamai Greitis (R. P. M) : 2500RPM Oro Variklių Kiekis :12CFM Grandinės Medžiaga :SK9,Aukštų dažnių gesinimo HRC60 laipsnį Oro žarnos dydis (mm) : 8*12 Neto Svoris : 4KGS Funkcijos: 1.Pneumatinis variklis su didelio našumo ir saugumo; 2.Jungiklis apsaugotas įmonės struktūra, klaidų; kiti apsaugos mechanizmai; 3.Trijų taškų vadovas skriemulys sumažina trintį didelės spartos veikia; 4.Sunku lydinio grandinė, kablys tvarkomi su nanotechnologijomis užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir efektyvumą didelės spartos veikia; 5. Grandinės dantų prikaustytas pagal aukšto slėgio ir išlaikyti personalą iš skauda; 6.800 W galia, paprastas valdymas; 7."Vienas pagrindinių" reguliatorius leidžia lengvai nustatyti grandinės peilis tinkamai; 8.Uodega su išmetamųjų struktūra saugo produktą nuo oro taršos; 9. Ergonomika-pagrįstas dizainas užtikrina aukštą pritaikomumo taikymo. Pastaba:

Proceso pristatymas, kartais reikia, kad kai mažai problemų, kurios padarys jūsų prekes, vėluoja, ar kažką, pls būti suprantama, tačiau mes stengiamės susidoroti su juo, jei jūs galite padaryti man paslaugą susisiekite su manimi, ir aš dėkingas už viską, ką padarė dėl manęs!!

Jei esate patenkintas ir laimingas su mūsų sandorius po to, kai gavote savo prekes, pls padaryk man malonę, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų, galite ją kaip atlygį dėl pirkinių Ali!! jei esate ne laimingas su jūsų prekes ar mūsų paslaugų, mes galime tai išsiaiškinti kartu prieš jūs norėsite palikti neigiamą atsiliepimą ,ačiū iš anksto, jei jūs galite tai padaryti!! Paslauga

Mes siūlome keistis ir remonto paslaugų, nes jums įsigyti, bet grįžti laivybos mokestis ir mokesčiai neįtraukiami. Atsiliepimai

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, thank you so much !!

2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. Ačiū! Klientų Aptarnavimo & Grįžti

1. Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.

2. Visi produktai turi 1 metų garantiją.

3. jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų arba ginčų. mes pasistengsime, kad mūsų geriausias, išspręsti problemas.

4, Mes neatsakome už bet kokius importo mokesčių, muito mokesčius arba pagal užsakymą atidėti.Atsiprašome. Mokėjimo

Jei esate iš Brazilijos ir pasirinko UPS,FEDEX,DHL,TNT , jūs turite pateikti CPF numeris arba CNPJ numerį . jei ne mes cant laivo it out !!!

· jei turite kokių nors problemų, mokėjimo,prašome susisiekti su mumis!

· Jei jums reikia nusipirkti daugiau prekių, bet kaina nėra labai pigūs, arba nepavyko rasti mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis!

Naudojimas Komercinės Gamyba
Tipas Kita
Oro Motorinių Vartojimas 12CFM
Pavadinimas Pneumatinio atliekų Striptizo Mašina
Prekės Pavadinimas TOPPACK
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris 2500
Maksimalus Sukimo Momentas 2500RPM
grandinės medžiaga SK9 Aukšto dažnio aušinimas HRC60 laipsnis
spalva Didelis Įrankių, Vidutinės Trukmės Įrankiai, Mažosios Pavaros
Dydis 60*25*35CM
raktas Pneumatiniai Švaresnis Striptizo Mašina
R. P. M 2500
Pakuotės Svoris 8.0kg (17.64lb.)
Pakuotės Dydis 60cm x 25cm x 35cm (23.62in x 9.84in x 13.78in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai