Nemokamas pristatymas 1PCS 689 618/9 Keramikos Guolis 689CE 9x17x4 Keramikos Rutulinis Guolis nemagnetinių Izoliacinės plonasienių Guolis

€16.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: guolių nerūdijančio, guolio flanšas sumontuoti guoliai, guolio įvorė, Pigūs guolis, nerūdijantis, Aukštos Kokybės guolio flanšas sumontuoti guoliai, Kinija guolio įvorė Tiekėjų.

NAUJAS Keramikos Guolis

Modelis 689 CE Matmenys Gręžinių (d) 9 mm Skersmuo (D) 17 mm Plotis (B) 4 mm Ruonių Rūšis Atvira Medžiaga Cirkonis (ZrO2) Narve Medžiaga PTFE Kiekis 1 VNT

Mes didžiuojamės, kad turime plačiausią visą keraminiai guoliai sandėlyje, visus elementus įtraukti į šią kategoriją yra sandėlyje. Visą keraminiai guoliai turi elektros ir magnetizmo atsparumas nusidėvėjimui ir korozijai, tepimo ir priežiūros nemokamai. Pasaulyje mažo trinties koeficiento, kas gali būti geriau?. Silicio nitrido, silikono karbido ir zironium Oksido žiedai ir kamuoliukus, PTFE, PA66 ir Žvilgtelėti fiksatorius. Mes pirmieji įvedė uždaromos visiškai keraminiai guoliai, riebokšliai gali būti gumos sandarikliai ar PTFE, dangčius. Bet kokio dydžio gali būti pagaminti pagal jūsų specifikacijas, minimalus kiekis-100, pristatymo tarp 30 ir 60 dienų, tiesiog nuspręsti, jei norite, kad jūsų pozicijos uždaromos arba atidaryti ir medžiagos, vidinio žiedo išorinėje dalyje (žiede), kamuoliukus ir narve. Si3N4 reiškia silicio nitrido medžiaga ir yra juodos spalvos, SiC reiškia silicio karbido medžiagų ir taip pat yra juodos spalvos, ZrO2 reiškia, cirkonio dioksido, taip pat žinomas kaip cirkonio arba cirkonio oksido, jie yra baltos spalvos, a ZrO2 kamuolys atrodo tiksliai taip, kaip perlas. Tiesiog naršyti, įtraukti į krepšelį ir patikrinti. Tai taip paprasta. jei jums reikia kito dydžio, kad neįtrauktų į mūsų parduotuvėje, prašome mums pranešti.

Mes visada rekomenduojame, kad jūs švarus ir tepalas guoliams reguliariai. Gerai prižiūrimi Abec5 guolis bus ilgiau, nei susidėvės yra Abec7 guolis, kad nepalaikoma.

Kviečiame įsigyti konsultavimas, ačiū!

Jei jums reikia kitų modelis guolis, bet ne suprato, kad tai dėl mano parduotuvėje,Prašome susisiekti su manimi, ačiū!

Guolių internete gali nusipirkti turime vietoje galite pateikti užsakymą (remti daug didmeninių), jei nėra specialių reikalavimų ar aukštesnės kokybės, Prašome kreiptis į mane!

Įmonėms teikti profesinės remti guolis, sveiki konsultacijos, diskusijų!

Pristatymo Laikas

Importo Mokestis

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, muitų mokesčių, ar muitinės nedelsiant.

Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius,pvz., nurodant prekę, kaip pavyzdį ar dovanos! ( Prašome palikti pranešimą! )

Pašarų atgal

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!

2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Susisiekite su mumis

Jei yra kokių nors problemų ar klausimų apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis el. Paštu arba Trandemanger arba Palikite Žinutę į jūsų užsakymą, mes pasistengsime atsakyti jums kuo galime!

PASTABOS: paveikslėlio šis sąrašas yra šablonas, tik ir rodo tik tai, ką šio tipo rutulinis guolis atrodo, faktinis dydis ir spalva gali skirtis nuo nuotraukos.

Dangos Guolis
Medžiaga Cirkonis (ZrO2)
Ilgis --
Modelio Numeris 689
Sukimo Momentas Talpa Guoliai
Struktūra Giliais rutuliniai guoliai
Prekės Pavadinimas MOCHU
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 20cm (7.87in x 3.94in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai