Naujo Dizaino Afrikos prancūzų Nėrinių Audinys, Aukštos Kokybės Nigerijos, prancūzijos Ju Nėrinių 2016 Akmenimis ir puošnios Moterys HR26-74

€56.23

-36%

€87.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: audinio antikvariniai, medžiaga veliūras, Audinys, Pigus audinys, antikvariniai, Aukštos Kokybės medžiaga veliūras, Kinija audinio Tiekėjų.

Sveiki atvykę Į Mūsų parduotuvę

Mes specializuojamės gaminti visų rūšių Nėrinių Audinio,pvz., Guipure nėrinių audinys ,Cheminių medžiagų, nėrinių,Afrikos laido nėrinių,Vandenyje tirpstančių nėriniai,Šveicarijos vienspalviai voile nėriniai,prancūzų nėriniai,Aksomo, nėrinių ir kt.Didelis kiekis taip pat gali padaryti.Let ' s rock unikalų mados!

Mūsų parduotuvėje yra Guangzhou,Guangdong, Kinija. Mes turime daug rūšių afrikos vaškas audiniai ir nėriniai audiniai,jie visi yra naujausias dizaino ir 100% medvilnės ir aukštos kokybės audiniai!!! Mes turime daug naujų piešinių, kiekvieną mėnesį,ir mes bus paskelbti šių naujas dizainas metu mūsų svetainėje. Taigi, prašome apsilankykite mūsų svetainėje norėdami peržiūrėti daugiau naujų projektų. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai .

Labai ačiū jums,ir tikimės, kad jums patinka daryti verslą su mūsų parduotuvėje!

Q&A Q1:kiek laiko pristatys prekes po to, kai aš mokėti? HR: mes paprastai laivas jums prieš Pekino Laikas 5 o'clockPM kasdien ir duoti jums sekimo numerį, antra diena rytoj! Q2:Kaip ilgai aš galiu gauti mano prekių po to, kai pardavėjas turi laivą? HR: Ji paprastai trunka apie 3-7 dienas nuo jūsų užsakymo atvykti,tačiau kaip tai yra prekybos sezoną, logistikos įmonės yra labai užsiėmę ir kai kurių nurodymų gali užtrukti šiek tiek ilgiau Atvykti. Q3:kodėl pardavėjas sako, kad prekės buvo išsiųstos,bet matau, kad informacijos vis dar"laukia pristatymą"? YJ: mes paprastai laivas jums pristatyti prekes, bet reikia antrą dieną užpildyti sekimo numerį jums,sistema parodys "pristatymas" Q4:kodėl kai kurie produktai yra naudoti"matuokliai"kaip Pardavimo vienetą, bet kai kurie yra naudoti"kiemuose", kaip Prekinis vienetas? HR: pagal gamybos procesas, mes turime padaryti skirtumas tarp pardavimų, prašome suprasti!prašome patikrinti, ar aiškiai prieš savo užsakymą Q5:kodėl aš gauti produktą, ilgis mažiau nei aprašymą? HR: mūsų produktai yra reikia dažų arba spausdinti,siekiant užtikrinti, kad jūsų sveikatą, tai yra padaryta aukštos temperatūros procesas, aukšta temperatūra daro audinio susitraukimas, taip, kad audinys yra trumpesnis nei faktinis,bet nesijaudinkite, mes siekiame pagerinti gamybos procesą, klaidų kontrolė 0.3 metrų, arba tiek (normaliomis aplinkybėmis yra 5 metrų) 5 Klausimas: kodėl mano siuntimo informacija nebuvo atnaujinti dar? HR: Paprastai fizinis platinimas, reikia apie 1-3 atnaujinimas. Seksime tai už jus. K6: kodėl DHL interneto svetainėje parodė savo prekės buvo pasirašyta, bet aš vis dar gauti prekes? HR : Pirma pls susisiekti su savo artimaisiais ar kaimynais, tai juos padėti jums pasirašyti turto, bet nežinote. Antra, po to, kai jūs paklausti, jei niekas jums padėti, pasirašyti prekių, pls susisiekti su savo vietos DHL pirmą kartą tegul įdėti įrašą. Pls pastaba: mes ne pakrovėjo mes negalėjo kontroliuoti pristatymo tačiau tik gali padėti jums patikrinti, ką nors, jei jums reikia, man pasiūlyti bet kokią pagalbą, aš pabandyti mano geriausia, bet viską apie savo pristatymo problema pls susisiekti su savo vietos DHL ne pirmą kartą, o juos kaltinti mus. Ką mes galime padaryti, tai pasiūlyti jums sekimo informacija ir bill DHL ir vietos DHL kontaktinį numerį. Tikiuosi, kad jums suprasti ir padėti mums. Spalva:Kaip nuotraukoje Pristatymas

Visos prekės yra nemokamas pristatymas DHL,galite gauti prekes tik per 3-5 darbo dienas,tikimės, visi modelinis klientas gali gauti prekes ne pirmą kartą.

B Mes pristatyti prekes per 48 valandas po to, kai mes gauti patarimų mokėjimo.

C Klientas turėtų patvirtinti, pristatymo informacija, kai užsakymą,nes mes išsiųsti prekes pagal informaciją, kuri jums palikti aliexress.Jei reikia kokių nors pokyčių,prašome atkreipkite dėmesį, kad.

D pirkėjas privalo sumokėti mokesčio ir/ar akcizų įkrauti savo šalyse, jei ten reikia

Atsiliepimai

Jūsų nuomonė yra labai improtant MUMS ,Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,prašome pateikti mums penki satr ir aktyvus atsiliepimus,mes bus padaryti jį geriau.Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą,cuase ji negali išspręsti ką nors,jums turėtų leisti mums žinoti, kad mes galime ją išspręsti, kol jūs patenkinti.

Geros prekybos.

Medžiaga 100% Poliesteris
Modelio Numeris HR26 - 74
spalva kaip Nuotraukoje
Kilmės vieta Guangzhou, kinija
Produkto Tipas Nėriniai
Dydis 5yard
Funkcija Eco-Friendly,Tirpsta Vandenyje
Proga šalis ,vestuvių ,drabužis, kostiumas
Audinio Tipas tirpsta vandenyje
Apdaila Karoliukai
Prekės Pavadinimas CHUTRET
Technics Išsiuvinėti
Plotis 120cm-130cm
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas daug (5 Metrų/lot)

Panašūs produktai