Naujas Square Enix KINGDOM HEARTS 3D Svajonė Lašas Atstumas Pliušinis Wandanyan Lėlės žaislas

€11.59

-6%

€12.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lėlės, žaislai, pliušiniai žaislai, širdies pliušinis žaislas, Pigios lėlės, žaislai, Aukštos Kokybės pliušas žaislai, Kinijos širdies pliušinis žaislas Tiekėjų.

Naujas Square Enix KINGDOM HEARTS 3D Svajonė Lašas Atstumas Pliušinis Wandanyan Lėlės žaislas

Super Miela

100% Brand New

Būklė: Naujas, be originalios pakuotės

Medžiaga: minkštas pliušas

Matmenys: apytiksl. 11"

Detalių Pristatymas

JAV siuntų kai kurie produktai gali būti naudojami, atkreipkite dėmesį, kad svetainė pasirinkimas!

Visų JAV elementai yra Pasiūlymai siunčiami EUB. Standartinis pristatymas kartus iš vežimo data: Tarptautinės Tvarka: JAV, Kanada: 7-15 darbo dienų pagal USPS

Tarptautinės užsakymą, prekės bus išsiųstos nuo pirmadienio iki penktadienio, po mokėjimo, mes pasirūpinsime, laivybos kuo greičiau.

Prašome atkreipti dėmesį, laivybos tvarkaraštis nėra 100% tikslūs, blogą ar valstybinė šventė bus sukelti vėlavimą.

Mes pridėti sekimo numerį, verslo dieną po tos prekės buvo išsiųstos, jūs galite patikrinti savo sąskaitos (Švenčių dienomis ir savaitgaliais exclueded)

Mokėjimo Būdas

Mes priimame Alipay čia. Šiuo metu ši platforma palaiko pirkėjai, naudojant kredito korteles (RMB kanalo ir USD sub-channel), WebMoney (toliau WM), TT perlaidas "Western Union", Qiwi piniginės, Brazilija Boleto tai keliais būdais.

Grąžinimo Politika

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų, mes stengiamės jums padėti. Komunikacijos yra labiausiai naudinga būdas išspręsti visas problemas. Taip grąžinimo politika gali būti naudinga jums, prašome imtis minutę skaityti jo iki jūsų užsakymą.

1.Prašome patikrinti kokybę ir quatity pirmą kartą prieš jums gauti savo elementą, tai yra labiausiai naudingas būdas saugoti jums. Jei prekė yra pažeista siuntimo metu, prašome negauna tai ir fotografuoti paketą ir elementą mums prieš jį gauti.

2.Jei norite grąžinti prekę jums asmeninių priežasčių, reikia mokėti grąžinimo, laivybos mokestis, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums grąžinti.

3.Jei prekės kokybės problema 1 mėnesį, mes prisiims atsakomybę ir apmokėti grąžinimo, laivybos mokestis. Prašome siunčiamos nuotraukos prekę mums grąžinti, arba grąžinti pinigus bus, priklauso nuo nuotraukos.

Apie Atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų, prašome palikti mums, penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, kurie gali padėti daug mūsų verslo plėtrai. Nes Reitingai žemiau 5 yra lygūs", jei esate nepatenkinti". Jūsų pripažinimas yra mūsų motyvacija kuriant mūsų maža kompanija ir gerinti mūsų paslaugas kiekvienam klientui. Jis bus jums vieną minutę ir tik.

Deja, jei esate nepatenkinti mūsų prekes ir planą, kad mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, arba atidaryti bet kokį ginčą komunikacijos, rašykite mums, pirmiausia, todėl, kad mes galime jums padėti išspręsti visas problemas, ryšių labiausiai naudinga būdas išspręsti problemas. Mes nuoširdžiai tikimės, kad visi mūsų klientai gali būti laiminga pirkti mūsų parduotuvėje.

Susisiekite su MUMIS

Mes stengiamės atsakyti į visus jūsų pranešimą per 1 darbo dieną,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite klausimų.(Švenčių dienomis ir savaitgaliais, gali būti šiek tiek vėlai)

Maloniai Priminimas

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,spalvos gali būti labai mažas skirtumas,tai priklauso nuo kompiuterio.

Mes garantuojame kokybę ir stilių, yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Lytis Unisex
Amžius > 3 metų
Elemento Tipas Gyvūnai
Modelio Numeris S
Forma Genijus
Savybės Įdaryti & Pliušinis,Švelnus
Matmenys 11
Medžiaga Medvilnės Virvė & Vilna
Gyvūnai atstumas
Dydis <30cm
Temos TV & Filmo Veikėjas
Tipas Pliušinis/Nano Lėlės
Įdaru PP Medvilnės
Pakuotės Dydis 12cm x 20cm x 15cm (4.72in x 7.87in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.23kg (0.51lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai