Naujas atvykimo Buteliukai Muilo Pelėsių, Raudonas Vynas Silikono Muilo Pelėsių Minkštas Pelėsių Silikono Žvakių Liejimo, Weddin Apdaila

€35.68

-10%

€39.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silikono muilo forma, minkštas pelėsis, silikono žvakių liejimo, Pigūs silikono muilo forma, Aukštos Kokybės minkštas pelėsis, Kinija silikono žvakių liejimo Tiekėjų.

Savybės:

* 100% Brand New ir aukštos kokybės

* Pagamintas iš aukštos kokybės maisto klasės silikono

* Mikrobangų krosnelėje ir šaldiklyje saugus

* Daugkartinio naudojimo, ne klijuoti, Lengva naudoti ir valyti

* Tinka muilas pelėsių tortas pelėsių / šokolado forma / želė pelėsių

* Laikomasi FDA/SGS

* Spalva: Kaip nuotraukose, bus atsitiktinai pasirinkti. Jei jums reikia daug šio vaisto, greitai susisiekti su mumis, mes galime užtikrinti, kad suteikti jums geriausia kaina, geriausia kokybė ir pigiausias siuntimo išlaidas. > Klijavimas, ar Tinka Klausimus dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas . Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą.Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra approxi - nuo 0.5 colio matavimas . Jei radote dydis vaistų nėra jums tinka.jūs galite tiesiogiai con - taktiškumas mums . Mokėjimo priimame kredito kortelės, pinigų booker, " western union , galite pasirinkti bet kurį iš jų jums patinka . Laivybos ir Perduodant, Visos prekės gali išsiųsti per EMS DHL ar jūs kaip per 5 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija. Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai. kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas. Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą. Grąžinimo Politika Visi sandoriai yra galutiniai. Rimtų Pirkėjų tik - prašome ne pasiūlymas, arba spustelėkite "Pirkti Dabar" nebent jūs ketinama užbaigti jį. 30 dienų Garantija su Valiutų už gaminius su trūkumais, sugesdavo, neteisingas arba jo dalių-dingusių daiktų. Prašome pranešti mums, ir tiesiog grįžti elementą, kuriame yra visos dalys ir priedai supakuoti ir pažymėti "KEISTIS" per 14 dienų nuo gavimo. Jei defektais, sugesdavo arba jų dalys-dingusių daiktų nebėra, grąžinamosios išmokos gali būti išduotas. Grąžinamosios išmokos ir nėra visuotinai priimtas. Ypatingi atvejai nagrinėjami kiekvienu konkrečiu atveju. Daugeliu atvejų, Laivybos ir Tvarkymo mokestis negrąžinamas. Atsiliepimų Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suteikti mums gero įvertinimo.Mes stengiamės pagerinti mūsų produktų kokybės ir paslaugų. Jei turite kokių nors problemų,galite kalbėtis su mumis, arba Internete pranešimą ,mes spręsti problemas, kol jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Rose moteris, modeliavimo silicio muilo pelėsių minkštas Pyragas apdaila pelėsių didmeninė Rankų darbo muilas pelėsių, NR.:SO391 JAV$ 8.99 /vnt.

Berniukas angelas modeliavimo silicio muilo pelėsių minkštas Pyragas apdaila pelėsių didmeninė Rankų darbo muilas pelėsių, NR.:SO389 JAV$ 8.99 /vnt.

undinėlė modeliavimo silicio muilo pelėsių minkštas Pyragas apdaila pelėsių didmeninė Rankų darbo muilas pelėsių, NR.:SO387 JAV$ 8.99 /vnt.

Mielas meškiukas modeliavimo silicio muilo pelėsių minkštas Pyragas apdaila pelėsių didmeninė Rankų darbo muilas pelėsių, NR.:SO383 JAV$ 10.99 /vnt.

Tigras modeliavimo silicio muilo pelėsių minkštas Pyragas apdaila pelėsių didmeninė Rankų darbo muilas pelėsių, NR.:SO384 JAV$ 10.99 /vnt.

silicio muilo pelėsių minkštas Pyragas apdaila pelėsių didmeninė Rankų darbo muilas pelėsių, NR.:SO386 JAV$ 7.99 /vnt.

chrysanthemum modeliavimo silicio muilo pelėsių minkštas Pyragas apdaila pelėsių didmeninė Rankų darbo muilas pelėsių, NR.:SO388 JAV$ 6.99 /vnt.

Hippo motina ir sūnus modeliavimo silicio muilo pelėsių minkštas Pyragas apdaila pelėsių didmeninė Rankų darbo muilas pelėsių, NR.:SO390 JAV$ 9.99 /vnt.

Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Silikoninė Guma
Tipas Pyragas Įrankiai
sertifikavimo CE / ES,CIQ,EEB,FDA,SGS,
Modelio Numeris NR.
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai