Maitinimo Ritės (Baterija Leidimas ),šilko skraidančiu - triukui,magijos gudrybių,rekvizitai,aksesuarai,etapas,mentalism

€14.23

-14%

€16.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magija Gudrybės, magija gudrybė, plaukioja šilko, Pigūs magija gudrybės, Aukštos Kokybės magija gudrybė, Kinija plaukioja šilko Tiekėjų.

Maitinimo Ritės (Baterija Leidimas )

Jums bus padaryti šilko nosinės, vimpelais, ir kiti objektai skristi aplink kambarį kaip magija! Maitinimo Ritės išsitraukia iki 12M siūlus.

tik palmių Maitinimo Ritės į savo rankas ir esate pasiruošę eiti.

Specialių montavimo vengia sriegis twining aplink.

Viskas įskaičiuota: Variklio Galia Ritės, silk ( spalvos šilko jums bus išsiųsta atsitiktine.)

Jums reikia parengti du 12v,23A baterija sau

Prašome skaityti

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. (Dauguma straipsnių yra nemokama laivybos, jums nereikia mokėti už laivybos mokestis ne toks). Mes atsiųsime elementus per 2 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Apmokėjimas:

Mes priimame bet kokį mokėjimo norite, jūs galite susisiekti su mumis pirmą, kai norite naudoti kitą mokėjimo.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

1. Mes grąžinsime jums, jei grąžinti prekes per 3 dienas nuo gavimo jūsų daiktų, dėl bet kokios priežasties, be jokios žalos arba prarasti. Ir pirkėjas turėtų būti atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

2. Visa gudrybė siųsti bus patikrinti save, po vieną, taigi, jei kokių nors problemų, prašome pateikti mums jokių įrodymų (nuotraukų ar vaizdo įrašų), po to, kai mes jį peržiūrėti, atsiųsime naują gudrybė jums. (dauguma laiko nėra gudrybė problema, tai pirkėjas nežino, kaip jį žaisti)

Atsiliepimai Ir Ginčai:

1. Prekės gavote su kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, bus slove jums, neatidarykite ginčų.

2. Jūsų sąžiningas ir tiesioginio atsiliepimai ir reitingai yra mums labai svarbus! Ji parodo, kaip sąžiningi ir paslaugūs mes esame, ir tai padeda nustatyti, tinkamai mūsų reitingas čia ne Alibaba.

3. Mes trunka jūsų skundus ir ginčus labai rimtai, ir mes imtis visų veiksmų per priežasties išspręsti jūsų skundą prieš rašydami atsiliepimą.

Medžiaga Metalo
Amžius Suaugusieji
Kilmės vieta Shanghai, Kinija (Žemyninė)
Dydis One Size
Veiklos Formos Etapas Magija
Lytis Unisex
Savybės Sužinokite,Naujokas,Profesionalus,Magai,Gatvės,Etapas
Tipas Įvairus Prop
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai