Naujas Aikštėje Vestuvių Vystymo 100vnt 2 Sluoksniu Popieriaus pirminės Celiuliozės Nuotaka Ir Jaunikis Servetėles, Vestuvių Dekoravimas Šalies Prekių

€16.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nuotaka ir jaunikis, nuotaka ir jaunikis servetėlė, vystyklų vestuvių, Pigūs nuotaka ir jaunikis, Aukštos Kokybės nuotaka ir jaunikis servetėlė, Kinijos vystymo vestuvių Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje,laimingas pirkinių!

Ypatybė:

100%visiškai naujos,pirmosios quatily Maždaug Dydis: 16,5*16,5 cm, 33*33cm, kai pradėjo Pavadinimas: Vestuvių Vystymo Proga : Vestuvių, Baby Shower, Nuotakos Dušas,Šalies Embellishment: Nuotaka Ir Jaunikis Spalva: kaip nuotraukoje Kiekis: 10 0 vnt Svoris: 0.5 kg Pakuotės: Opp Patarimai : 20 vienetų vienoje poly bag 1 lot = 5 maišeliai=100 vienetų.

Pastaba: Dėžės atvykti butas ir paprastas lankstymo reikalingas surinkimas. Užpildyti juos su saldainių, Jordanija migdolai arba nepriklausomai nuo jūsų širdies troškimus.Laivas, butas ir lengvai sumontuojamas, mėgautis savo "PASIDARYK pats" vestuvių nori.

Pirkėjas Privalo Perskaityti

apsipirkti-Q&A (1)Jeigu siunčiu didelį užsakymą, ar yra vietoje ar pasiūlymų ? Kai jūs turite daug užsakymų, prieš jums mokėti, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums patenkinamo atsakymo. (2) Jei prekės yra kokybės problemų, kaip aš galiu padaryti? Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai jūs gaunate paketą, prašome imtis clear photo apie brokuotą produktą ir išsiųsti ją mums. Mes pasirūpinsime grąžinti pinigus ar išsiųsti siuntinį. (3)Dėl kitų priežasčių nenorite šį gaminį, kaip aš galiu padaryti? Dėl bet kokios kitos priežasties, jums nepatinka ar nenorite, kad produktas, gavę užsakymą per 7 dienas, prašome susisiekti su mumis. Įsitikinkite, kad išlaikyti pradinę būseną, ir padengti krovinių save, Po to, kai gausite prekes mes pasirūpinsime grąžinti pinigus. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas jūsų užsakymą, prašome neskubėkite pateikti atsiliepimą arba ginčą, nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes turime galimybę išspręsti šią problemą už jus. Labai dėkingas!

.Mes priimame alipay čia.

.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

.Jei turite kokių nors problemų dėl mokėjimo,prašome Spauskite Čia:

.http://Kapt.lt/help/home.html#center

Ekonomikos Pristatymas Mes paprastai naudoti Registruotų Kinija Paštu, Oro Paštu, ir tai trunka apie 30-60 pristatymo dienos. Express EMS, tai trunka apie 5-29 dienomis visame pasaulyje. Kitų vežėjų, pavyzdžiui, TNT, DHL, "FEDEX" užtruks apie 3-9 dienas. Jei norite pasirinkti Express, praneškite mums ir mes bus Apskaičiuoti papildomą siuntimo išlaidas. Mes visada laivą į savo Depozitinę adresą, taigi, jei pristatymo adresas yra nesutapti su juo, prašome pastaba, jei jūs mokate sąlyginio Deponavimo! Kad už mažiau nei $ 7 mes atsiųsime per China Post sklypo paprastai trunka apie 30-60 pristatymo dienos. Tai yra ne pilnas sekimo informaciją, tikiuosi, jūs galite suprasti, jav, labai jums ačiū! Visas prekes mūsų parduotuvėje galite maišyti! Mažmeninė ir didmeninė visi laukiami! Jauskitės laisvai susisiekti su mumis dėl daugiau atrankas! Jokio Tyrimo, pls nedvejodami kreipkitės į mus, mūsų bus atsakyti per 12-24 valandas, ne daugiau.

Jūsų pasitenkinimas yra tai, ko mes siekiame! Mes padarysime geriausia pasiekti šio tikslo!! Mes iš anksto dėkojame už jūsų laiką ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos. imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5. Jūsų Teigiami komentarai yra raktas į mūsų verslo sėkmę. Maloniai prašome, kad jūs

Jums turėtų būti nepatenkinti su jūsų sandoris: Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes padarysime labai geriausiai išspręsti problemą savo pasitenkinimą. Komunikacija dažnai yra raktas išspręsti problemas.

spalva
Medžiagos
Kategorija
Temos
Proga Gimtadienio,Šalis,Baigimo,Vestuvių,Krikštynų & Krikšto,Jubiliejų,Vestuvių & Sužadėtuvių,Kalėdų,Padėkos
Modelio Numeris ZZZH-006
Modelis Vientisos Spalvos,Nuotaka & Jaunikis
Apytikslis Dydis
Vienkartiniai Indai Tipas Vienkartinės Servetėlės & Servetėlių Žiedai
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai