NSSLK-NSK VARIOSURG ULTRAGARSO CHIRURGINĖ SISTEMA, SINUSO PAKĖLIMO KOMPLEKTAS

€83.27

-19%

€104.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sinuso pakėlimo, chirurginis rinkinys, komplektas komplektai, Pigūs sinuso pakėlimo, Aukštos Kokybės chirurginis rinkinys, Kinijos rinkinys, rinkiniai Tiekėjų.

NSSLK-NSK VARIOSURG ULTRAGARSO CHIRURGINĖ SISTEMA, SINUSO PAKĖLIMO KOMPLEKTAS

Produktų nuotraukos:

APRAŠYMAS MINĖTĄ PRODUKTĄ:

ŠIS RINKINYS YRA SUDERINAMA TIK SU NSK VARIOSURG ULTRAGARSO CHIRURGINĖ SISTEMA

APIMA: PATARIMAS LAIKIKLIS 2#, 6 VNT PATARIMAI:ULN1,ULN2*2,ULN3,ULN4,ULN5 ULN1 Sinuso pakėlimo patarimas Naudojami lupimasis nuo nosal gleivinės viršutinio žandikaulio. Butas sklandžiai perimetro. ULN2 Sinuso pakėlimo patarimas Naudojami lupimasis nuo nosal gleivinės viršutinio žandikaulio. Apsaugoti organų didžiausią laipsnį. Ragų formos, plokščios, sklandžiai nuobodu kraštus. ULN3 Sinuso pakėlimo patarimas Naudojamas ne žaizdos, kaulų pjaustymo netoli minkštųjų audinių ar pažeidžiamuose regionuose. Patarimas su deimantu, padengtas. Kamuolys pabaigoje patarimas su deimantu, aptraukti, vidutinio dydžio. ULN4 Sinuso pakėlimo patarimas Naudojami pjovimo bonevalve ir lupimasis išjungti gleivinė naudojant kėlimo viršutinio žandikaulio sinuso. Patarimai, kaip su deimantu, aptraukti, vidutinio dydžio. ULN5 Sinuso pakėlimo patarimas Naudojami pjovimo raiščių, su menkiausios žaizdos, kai pasitraukė iš įmonės ir kietąsias dantų. Aštrių ne priekyje. .

STERILIZAVIMAS: AUKŠTA TEMPERATŪRA (135C ) IR AUKŠTO SLĖGIO (0.21 MPa IKI 0,23 MPa)

Mes siūlome labai asmeninė aptarnavimo. Dantų gydytojas ir pacientas pavadinimai gali būti spausdinami ant rinkinys taip:

NET WT 77 g
Elemento Tipas Dantų Balinimas
Komponentas Nerūdijančio Plieno
Dydis Small
Modelio Numeris NSSLK
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai