PPCrafts 9MM 16MM 25MM Juostele Petersham Ribbon "PASIDARYK pats" Merginos Hairbow Vestuvių Dovana DecorationTape Nemokamas pristatymas

€11.90

-14%

€14.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: petersham juostelės, juostelės nemokamas pristatymas, kaspino juostelės, Pigūs petersham juostelės, Aukštos Kokybės juostelės nemokamas pristatymas, Kinija juostelės juostelės Tiekėjų.

Juostele Petersham Juostelės

50 metrų SPALVA

Prašome pasiimti jums reikia spalva (- os) ir pasiuntė mums žinią.

Aprašymas :

Gamintojas: PPCrafts

Pavadinimas: SPAUSDINTOS Juostelės

Medžiaga:100% Poliesteris

Plaukiojančios Priemonės: Ekrano Rašalo Spausdinti

Plotis (apytiksliai):10mm/16mm/25mm

Ilgis (apytiksliai):50 kieme

Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta,

Kokybės Užtikrinimas:

Modelis yra spausdinami labai geros kokybės, o šis produktas yra aukšto lygio, atitinkantis " Oeko - Tex Standard 100 ". Jis yra tobulas, vyniojimo ir padaryti savo amatų, pavyzdžiui, lankai ir plaukų kirpčiukai.

Mes naudojame Kinija Po pristatyti jūsų parl; Kaip Kinijoje, todėl tolimojo pristatymas. Prašome suprasti, laivybos laikas ilgesnis, nei savo vietos pardavėjo. Taigi, normalus laivybos laikas:

Daugiau nei 2kg išsiųsta tik Ems Express(5-15DAYS). kaip bendra masė yra virš 2kg, negalėjo siųsti Registruotu Paštu į 1 sklypas.

JAV: 2-4 savaites

AS : 2 - 4 savaites

Europa: 3 - 5 savaites (Rusija:arround 3 - 5 savaites)

Tačiau, kartais gali būti šiek tiek uždelsiama, muitinės kliringo arba pristatymas. Prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai kantrybės, prieš dedant jūsų pasiūlymų/užsakymų.

Apmokėjimas turi būti gautas per 7 dienas po aukciono uždarymą arba paskutinio įsigytų iš "Kartu Mokėjimo/Shipping'. Siunta bus išsiųstos tik po apmokėjimo bus aišku. Bet laivybos nuolaida (jei taikoma), prašome palaukti, kol gavau sąskaitą faktūrą iš pardavėjo, prieš priimant bet kokį mokėjimo. Prašome susisiekti su mumis prieš atostogas Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, Mes su jumis tol, kol jūs esate patenkintas. Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant. Prašome siųsti mums žinutę arba susisiekite su mumis TradeManager on-line.Ačiū ver daug!

Stilius Vieno Veido
Plotis 3 SIZES
Dydis 9MM, 16MM, 25MM
Modelis Geometrinio
Produkto Tipas Juostelės
Prekės Pavadinimas PPCrafts
Medžiaga 100% Poliesteris
Modelio Numeris 10mm
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Technics Spausdinti
Audinio Tipas Grosgrain
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Pakuotės Dydis 36cm x 24cm x 5cm (14.17in x 9.45in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (50 Metrų/lot)

Panašūs produktai