Laboratorijoje Mikroskopu-AmScope Prekių 40X-1000X 3W LED Trinokulinis Junginys Mikroskopą

€251.54

-48%

€493.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mikroskopu nikon, led termostatas, led daugiaspalvis, Pigūs mikroskopu nikon, Aukštos Kokybės led termostatas, Kinija led daugiaspalvis Tiekėjų.

Tai trinokulinis junginys mikroskopas skirtas klinikinio tyrimo ir mokymo demonstravimo medicinos srityje, veterinarijos biurų, laboratorijų ir kolegijose. Jis ateina su 30 laipsnių pakreiptas, 360 laipsnių swiveling, siedentopf trinokulinis galvos, atgal nosepiece, 3D mechaninė etape ir intensyvumas-kintamasis 3W LED apšvietimo sistema. Jis siūlo keturių didinimo įgaliojimus (40X, 100X, 400X, ir 1000X). Jos trinokulinis prievadas leidžia jums įdėti foto/video funkcija. Tai yra ideali priemonė biologinių, veterinarijos, bakteriologinius ir farmacijos programos. Savo mažmeninės prekybos vertė yra $1,400.

Savybės: Atgal nosepiece leidžia erdvus erdvė patogiam stebėjimui. Keturių lygių didinimo parametrus iš 40X į 1000X. Puikus klinikose, veterinarai, gydytojai ir kolegijų studentams. 30° linkę 360° swiveling siedentopf trinokulinis galvos. 3D X-Y mechaninė etape su dėmėms atspari apdaila ir skaidrių įrašus. Bendraašis rupi bauda fokusavimas su tempimo kontrolės ir kamščiu. Crystal clear high definition ryškūs vaizdai. Pilnai dengtos optinės sistemos su aukštos rezoliucijos. Dual pusėje fokusavimo valdymo rankenėlės. Built-in LED apšvietimo sistema su reguliuojamu šviesumu. Abbe kondensorius su iris diafragma swing-out filtras laikiklį. Keturių DIN achromatinis tikslų. Vieną rinkinį okuliarai įtraukti. Visą optinio stiklo elementai. Tikslūs žemės, stiklinis lęšis. Visus metalo mechaninės dalys. Reguliuojamas interpupillary atstumas. Reguliuojamas dioptrijomis dėl kairės akies vamzdis. Kieto metalo rėmo konstrukcija su dėmių atsparios emalio apdaila. Saugiklio ir butelį įtraukti. Pagamintas pagal ISO 9001 kokybės valdymo standartas. Puikus penkerių (5) metų gamyklos garantija.

Specifikacijos: Nosepiece: keturgubas Vadovas: 30° linkę siedentopf trinokulinis galvos 360° swiveling. Interpupillary atstumas: 48mm-75mm. Dioptrijomis: reguliuojamas į kairę akį vamzdis. Okuliarai: WF10X/18mm Achromatinis tikslas: 4X, 10X, 40X (pavasarį), 100X (pavasarį, aliejus). Etapas matmenys: 5-1/2" x 5-1/2" (140mm x 140mm). Etapą keliauja diapazonas: 2-15/16" x 1-3/4" (75 x 45mm). Fokusavimo nuotolis: 1-3/16" (30mm). Skyriaus bauda fokusavimas: 0.0000787" (0.002 mm) Fokusavimas: bendraašiai rupi bauda, su tempimo kontrolės ir kamščiu. Abbe kondensorius: NA=1.25, su iris diafragma filtras. Apšvietimas: kintama 3W LED. Daug įtampos maitinimo įtampa: 85-265V. Filtras: mėlynos ir žalios. Priedai: akių apsaugos, dulkių dangtelį .

Pakavimo Sąrašas: Trinokulinis mikroskopu galvos Mikroskopu kėbulo rėmo su pagrindo Keturių aukštos kokybės DIN tikslų, 4X, 10X, 40X ir 100X Viena pora 10X widefield okuliarai Viena spalva Vienas filtras dulkių cove Naudotojo žinynas pristatymo svoris: 20 kg

Apmokėjimas:

• Priimame Alipay čia. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.

Pristatymas:

• Mes tik siųsti daiktų į jūsų patvirtino, adresas Kapt.lt (išskyrus GOA/FPO), todėl prašome įsitikinkite, kad adresas teisingas prieš perkant.

• Straipsnių, dauguma užsakymai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas gavus jūsų mokėjimo patvirtinimą ir jūs galite gauti juos per 10-28 darbo dienų. Pristatymas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 28 darbo dienų ar daugiau.

• Mes nesame atsakingi už importo mokesčius ir rinkliavas.

• Pažeistas apie Atvykimą: Kai prisijungiate sklypas, prašome ją atidžiai patikrinti. Tu geriau imtis vaizdo įrašus ar nuotraukas, kai jį atidaryti. Jei yra bet kokia žala arba trūksta jūsų sklypą, kreipkitės į savo Pašto arba Express " kompanija iš karto, Prašome siųsti vaizdo įrašą arba nuotraukas mūsų paslaugos darbuotojų tuo pačiu metu.

Atsiliepimai:

• Mes esame priklausomi nuo Kapt.lt Atsiliepimų, ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Palikite 5 žvaigždžių grįžtamąjį ryšį su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Mes jums geriausią kainos ir geresnes paslaugas, kai jums padaryti užsakymą, kitą kartą.

• Paliksime atgal pačiu atsiliepimų jums po gavimo jūsų atsiliepimų.

• Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Kapt.lt. Mes padėsime jums išspręsti problemą. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą. Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų.

• Mums rūpi mūsų nuolatinių klientų,ir mes visada bando jums padėti. Tikimės, kad užmegzti ilgai verslą su jumis...

Garantija Pažadą:

• Mes teikiame VIENERIUS Metus Nemokamai Garantija visoms mūsų prekėms (įskaitant žalą, padarytą vartotojui).

Apie mus:

AmScope " misija yra skatinti susidomėjimą mokslo pažangą užtikrinant, kad aukštos kokybės mikroskopai prieinama pirkėjams visą ekonominės aplinkos. Projektavimas, gamyba, bei platinti mūsų pačių AmScope prekės mikroskopai ir jų priedai, mes galime išlaikyti sąnaudos mažesnės nei kitų mikroskopu pardavėjų. Įkurta Ph. D. Mechaninės Inžinerijos, kuris padarė tyrimus NASA ir JAV Energetikos Departamentas, AmScope pripažįsta, kad mūsų ateitis didžia dalimi priklauso nuo to, puoselėjant mokslinis smalsumas ir mokslinių tyrimų. Su daugiau nei 500 modelių akcijų, mes esame įsitikinę, kad galime patenkinti jūsų mikroskopas poreikius, ar esate mėgėjų, namų mokyklos mokytojas, arba išplėstinį mokslinių tyrimų įstaiga. Su komanda JAV įsikūrusi klientų aptarnavimo atstovų ir technikai, mes siūlome įrankius ir paramos jums sekti savo smalsumą—galiausiai vedantis į geresnį supratimą apie pasaulį aplink mus.

Teorija Biologinis Mikroskopas
Drawtube Trinokulinis
Didinimo Koeficientas 40X-1000X
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris TNJY380
Pakuotės Dydis 34cm x 32cm x 28cm (13.39in x 12.60in x 11.02in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 9.0kg (19.84lb.)

Panašūs produktai