Stereo Mikroskopas--AmScope Prekių Perlas Stereo Mikroskopas, 10X-20X-30X-60X

€152.06

-49%

€298.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mikroskopo naudojimas, Stovo, mikroskopo vaizdo, Pigūs mikroskopo naudojimas, Aukštos Kokybės mikroskopas su stovu, Kinija mikroskopo vaizdo Tiekėjų.

Tai yra perlas/papuošalai stereo mikroskopas su darkfield ir brightfield optika. Tai atvykėliams su keturių didinimo maitinimo parametrus, 10X-20X-30X-60X, perlas, clamp, darkfield kondensatoriaus, ir universalus apšvietimo sistema, kuri siūlo tiek incidentas (viršuje) apšvietimo ir perduoti (apačioje) apšvietimas. Jūs galite pasirinkti tarp incidento apšvietimas šviečia žemyn ant objektų ar skleidžiamos per darkfield kondensatorius. Pirmasis yra naudojamas stebėti trimačius objektus, pavyzdžiui, brangakmenių ir antrojo susipažinimo su deimantais. Šis mikroskopas suteikia didelės raiškos ir geros gylis per platų matymo lauką. Ji siūlo aštrių aišku, stereo vaizdus. Savo 45 laipsnių binokulinis vadovas užtikrina, lengva stebėti ir gumos akių apsaugai suteikti daugiau komforto. Šis mikroskopas yra puikus tyrinėjimo pasaulio paviršiaus duomenys ir smulkias struktūras, brangakmeniais ir brangakmenių. Dėl skleidžiamos per kondensatorių naudojamas tiriant viduje kokybės deimantų. Ši sritis yra ideali priemonė gemologists, papuošalų prekiautojų ir kolekcininkų. Jis ateina už prieinamą kainą. Ji yra visiškai naujos gamyklos uždaromos laukelį. Jo mažmeninė vertė yra apie $800.

Savybės: Puikus Prieinamą Papuošalai/Gem Stereo Mikroskopas! Puikus Egzamino Brangakmeniais, Deimantai, Deimantai, ir Beveik bet 3-D Objektus. Puikus Tyrinėjimo Pasaulio Paviršiaus Duomenys ir Smulkias Struktūras. Ideali Priemonė Auksakalys, Watchmaker, Miršta virimo aparatas, Philatelist, Monetų kolekcininkų. Darkfield kondensatoriaus įtraukti. Papuošalai/perlas, apkabos, įtraukti. Tinka Gemologė. Keturių Didinimo Galios Parametrai: 10X-20X-30X-60X. Built-In Abiejų Incidento (viršuje) Apšvietimo ir Perduoti (apačioje), Apšvietimas. Incidentas Apšvietimas Šviečia Žemyn Egzamino 3D Objektus. Skleidžiamos Per Matinio Etape Plokštė Stebėjimo Skaidres. 45 laipsnių Binokulinis Galvą įdėtų Į Okuliarus. Aštrių Stereo Pastatyti Vaizdus per Plataus Lauko Vaizdą. Aukštos Kokybės Originalus Tikroji Spalva. Akis-Vamzdžių su Reguliuojamais Dioptrijomis. Tikslūs Derinimas Užtikrinant Nuovargis-Nemokamai Ilgą Laiką Žiūrėdami. Tvirtas Metalinis Rėmas ir Stovėti. Visą Optinio Stiklo Elementai. Tikslūs Žemės, Stiklinis Lęšis. Visus Metalo Mechaninės Dalys. Reguliuojamas Interpupillary Atstumas. CE ir GS Patvirtinimo Elektriniai Aparatai. Papildoma Lemputė, Balta/Juoda pagrindinės Plokštės ir Gumos Akių apsaugai Įtraukti. Pagamintas pagal ISO 9001 Kokybės Valdymo Standartas. Puikus Penkerių (5) Metų Gamintojo Garantija. Mažiausią Kainą už tos Pačios ar Garantuotos Skirtumas Atgal! Pasitenkinimo garantija arba Savo Pinigus Atgal!

Specifikacijos: Vadovas: 45 laipsniu binokulinis. Widefield Okuliarai: WF10X ir WF20X. Tikslai: 1X & 3X. Dioptrijų Reguliavimas: +/-5dp. Interpupillary Atstumas: 2-3/16" - 2-15/16"(55-75mm). Darbinis Atstumas: 2-1/8" (53mm). Matinio Stiklo Tikslo Plokštė: 3-3/4" (95mm) skersmens. Balta/Juoda Plastikiniai Tikslo Plokštė: 3-3/4" (95mm) skersmens. Incidentas Apšvietimas: 12V/10W kaitrinės lemputės šviesos lemputės. Skleidžiamos šviesos šaltinis: 12V/10W halogeninė lemputė. Maitinimas: 110V (220V versiją). Priedai: pora akių-kepurės, pora įrašus ir dulkių dangtelį. Pristatymo Svoris: £ 9.

Pakavimo Sąrašas : Vienas Binokulinis Mikroskopas su 1X & 3X Tikslų, Atgal Ramstis Stovėti ir Top & Bottom Žibintai Viena Pora 10X Widefield Okuliarai Viena Pora 20X Widefield Okuliarai Vienas 3-3/4" (96 mm) Matinio Stiklo Plokštelės Vienas 3-3/4" (96 mm) Plastiko Plokštės Vieną Darkfield Kondensatorius Vienas Raktas Fokusavimo Įtempimo Reguliavimo Viena Pora Akių-apsaugai Viena Pora Įrašus Vienas 12V/10W Atsarginės Lemputės Vienas nuo Dulkių Dangtelis, Vartotojo Vadovas pristatymo Svoris: £ 9

Didinimo Koeficientas 10X-20X-30X-60X
Teorija Stereo Mikroskopas
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris SESYG305-PZ-DK
Drawtube Žiūronų
Pakuotės Svoris 4.0kg (8.82lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 20cm (15.75in x 7.87in x 7.87in)

Panašūs produktai