Aukštos Kokybės Benzinas Variklio alkūninio veleno Fiksavimo Suderinus Laiką Priemonė Audi VW Vag 1.4 1.6 L T10016 Automobilių Diagnostikos Įrankis

€20.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: diagnostikos įrankis, automobilių diagnostikos, įrankiai automobilių, Pigūs diagnostikos įrankis, Aukštos Kokybės automobilių diagnostikos, Kinija įrankiai automobilių Tiekėjai.

Veleno Laikiklis, skirtas VW Audi

DĖMESIO: Jei yra bet kokios paskirties mokesčio ir (arba) muitai pakuotėje, kad yra suteikiama pirkėjui. Bet mums bus ženklas, pareiškė, mažos vertės sumažinti pirkėjo užsakymą mokestis, jei jums reikia. Labai ačiū už jūsų supratimą!

Tai yra patogu dirbti ir tvirtinimo laiko ant alkūninio veleno. Tinka: VW, AU-DI 1.4/1.6 L, ir VW LUPO, POLO, ĮLANKOS, IV, BORA/ AU-DI A2 Pakavimo Sąrašas: 1Pc * Sinchronizavimo Priemonė

Instrukcijos nėra ,spalva bus išsiųsta atsitiktine tvarka.

Pranešimo prieš kad:

Pasirinkti pristatymas pagal "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius","4PX Singapore Post OM Pro","Correos Ekonomika","Royal Mail "Ekonomika","Yanwen Ekonomikos Oro Paštas" arba "Kapt.lt Saver Shipping",Nr. sekti info (negaliu Stebėti) po išsiuntimo iš Kinijos. Jei norite, kad prekės būtų atsekti,prašome pasirinkti kiti siuntimo būdai.

Apie Mokesčių:

1.Pirkėjas yra atsakingas už muitų,bet mes pripažins mažos vertės pagal sąskaitą, norėdami išvengti didelių mokesčių už jus.

2.Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas dėl komercinė sąskaita faktūra, muitinės,tiesiog palikite mums žinutę, kai jūsų užsakymą.

3.Prašome niekada atsisakė paketas,prašome susisiekti su mumis kuo greičiau, jei jokių problemų.

Apie Laivybos:

1. Paprastai, jūsų siunta bus išsiųsti per 1-3 darbo dienų nuo mokėjimo atvyksta. Sekimo numerį pasiūlys per 1 darbo dieną po to, kai mes išsiųsti jūsų klausimas iš. Klientai bus informuojami iš anksto, jei jokių specialių aplinkybių.

2. EMS embargą baterija ,todėl visi EMS sklypų nr. baterija.

Atlikite šalių forboid laivas baterija per DHL:

Armėnija, Azerbaidžanas, Brunėjus, Kambodža, Kipras, Ekvadoras, Egiptas, Pusiaujo Gvinėja, Mikronezijos Federacinės valstijos, prancūzijos Gviana, Gruzija, Gana, Gibraltaras, Guamas, Guernsey, Gvinėja Rupublic, Dramblio kaulo Krantas, Džersis, Kazachstano, Kirgizijos, Liberijos, Marshall, Juodkalnija, Nauru, Naujoji Kaledonija, Nigeris, Nikaragva, Palau, Graikija, Pietų Afrika, Somalilandas, San Tomė ir prinsipė, Tadžikistanas, Taitis, Turkso ir Kaikoso Salos, Uganda, Zimbabvė, Mergelių Salos, ir tt

3. Jei jūsų vieta yra atoki vietovė, įtraukta į DHL/Aramex/Fedex, extral 45USD nuotolinio mokestis bus chagred.

4. Brazilija sklypai,turime gavėjo CPF/CNPJ Numerį laivo elementą.

Dėl Saudo Arabijos ir Jungtinių Arabų Emyratų sklypai,turime gavėjo identifikacinį numerį (ID) laivo elementą. Paskirties šalyje bus rinkti 5 proc. mokestį

Rusijos sklypai, turime gavėjo pavadinimas laivas prekės

Apie Atsiliepimą:

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2. Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti visus 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3. Kapt.lt negali pašalinti feeback,prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Specialios Funkcijos Laikas Įrankis
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
galia W
Elemento Tipas Kita
Prekės Pavadinimas OBDResource
Įtampa V
Medžiagos Tipas Plieno
Aparatinės Įrangos Versija Naujas
Elemento Aukštis 0cm
Programinės Įrangos Versija No
Prekės Svoris 0.38kg
Elemento Ilgio 0cm
Modelio Pavadinimas T172
Elektroninis No
Elemento Plotis 0cm
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai