Didmeninė Mados Naujų Derliaus Vienaragis Žiedai, Aukso /Sidabro/Bronzos Spalvos Mados Gyvūnų Galia Symbole Vyrų Žiedai Moterų Nenya Warcraft

€15.56

-35%

€23.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vienaragio žiedą, mados žiedai moterims, žiedas moterims, Pigūs vienaragio žiedą, Aukštos Kokybės mados žiedai moterims, Kinija žiedas moterims Tiekėjų.

Produkto Imformation:

Medžiagos : Cinko lydinys(švino ir nickle nemokamai),Žalvaris

Us Dydis:Reguliuojamas

Žiedas Kiekis : 12pcs/daug

Būklė : nauja

Įpakavimas : OPP Krepšys

Produktai Pasižymi:

a b iš pakuotės

Mūsų valią turime daiktų, supakuotas su kartono ar OPP krepšiai, ir imtis tam tikrų specialių veiksmų saugai užtikrinti transportu .

apie laivybos

Kinija po oro paštu siųsti,mūsų produktai yra nemokamas pristatymas, reikia 15 iki 25 darbo dienų arba tiek, kad atvykti. Jei jums reikia prekių skubiai, prašome pasirinkti, DHL, ar AVS pristatymo būdą ir mokėti papildomus krovinių ( 5-9 dienas pasiekti). Jei jūsų užsakymas yra virš $200 ,mes atsiųsime jūsų pacel DHL, ar AVS nemokamai .

apie pristatymo

Jei jums nereikia gauti savo sklypo numatytu laiku,prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums iš problemų,išsiaiškinti, kuris žingsnis negerai,ir wether ten needness išsiųsti jums elementus. Jei parcle yra dar pakeliui galiojimo datą ,mes mokėjimą laiko pratęsimo .

apie atsiliepimą

Mes palaikome visi siūlo 100% pasitenkinimo garantija, jei turite kokių nors nepatenkinti galite elektroniniu paštu su mumis, arba pasirinkti grąžinti pinigus, mes susisieksime su jumis immediatel y Kartais beacause ten yra toks užimtas,mes negali atsakyti į jūsų klausimus immindiately,bet mes suteiksime jums pranešimą, kuo mes matėme ją ,todėl prašome don ' t open ginčo ar mums prieš neigiamą komentarą, kad mūsų ryšių .Labai ačiū už supratimą. Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome pateikti mums 5 balai ir 5 žvaigždžių ,jei yra kokių nors klausimų apie mūsų daiktų,prašome contack mums prieš palikti nagetive arba teigiamą grįžtamąjį.

Karšto pardavimo

Proga Šalis
Elemento Tipas Žiedai
Funkcija Laimingas
Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės Pavadinimas DANGGAO
Modelio Numeris R643
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Metalo spalvos Juoda Ginklą, Sidabrą, Antikvariniai Bronzos Sidabrą, Antikvariniai Vario, Cinkuoti, Antikvariniai Sidabro Padengtą
Žiedo Dydis Keičiamo dydžio
Stilius Madinga
Medžiaga Metalo
Lytis Moteris
Nustatymo Tipas Bezel Parametras
Formos\modelis Gyvūnų
Bauda ar Mados Mados
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (12 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai