XYCING 4.3 colių TFT Spalvotas LCD Ekranas, Automobilių Stebėti, automobilių Stovėjimo aikštelė Galinio vaizdo Ekranas 2 AV įvestis

€15.40

-20%

€19.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Monitoriai, Pigūs Automobilių Monitoriai, XYCING 4.3 colių TFT Spalvotas LCD Ekranas, Automobilių Stebėti, automobilių Stovėjimo aikštelė Galinio vaizdo Ekranas 2 AV įvestis.

Monitoriaus Savybės:

- 2 vaizdo įvesties būdas

- Sukiojamomis 4.3 colio TFT LCD ekranas

- Aukštos rezoliucijos

- Full LED foninio apšvietimo ekranas

- Mažas energijos suvartojimas

- Įrengta siurbtukas už griežtesnę fiksacija

Paketas Apima:

1 x Monitoriaus

1 x Maitinimo Kabelis

1 x Automobilio Kamera

1 x Instrukcija

1 x Video Kabelis

1 x Maitinimo Kabelis

Mes paramos Paypal ir šiuos mokėjimo būdus. Visi mokėjimai atliekami Kapt.lt, tvarkomi ir saugomi pagal Pirkėjo Apsaugos Sistema.

1 patikrinkite, ar jūsų adresas kruopščiai, iki mokėjimo. Bet keisti, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. Sekimo numerį update Kapt.lt kartą jūsų prekės yra vežamos.

2, Importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susiję mokesčiai neįtraukiami. Mes paprastai deklaruoja mažesnę kainą sąskaitos faktūros/sąskaitos padėti išvengti kai kurių įmanoma užsakymą muitas arba mokestis mokestis. Jei sklypas gauti griežtai tikrinami pagal užsakymą, jūs vis dar reikia mokėti mokestį, aišku, pagal užsakymą. Mes negalime prisiimti muitų mokesčiai. Jei turite ypatingų pageidavimų, prašome susisiekti su mumis.

3, Prašome atidaryti sklypą po pareigūno buvimas, jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus.

1, garantija-12 mėnesių. Jeigu turite kokių nors produktų kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis, patvirtinantis, galite grąžinti ją atgal į mus dėl remonto, pakeisti arba grąžinti pinigus. Mes neatsakome už bet kokią fizinę žalą ar žalos, pirkėjo neteisingo naudojimo.

2, Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir pateikti mums internetinė sekimo numerį.

1, Mes siekiame, kad klientai patenkinti. Prašome palikite mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą. Ačiū!

2, Jei nesate patenkintas, kai gauna užsakymą, ar jums reikia bet kokios pagalbos ir naudojimo, prašome nedvejodami susisiekite su mumis. Ačiū!

vaizdo sistema NTSC / PAL automatiškai perjungiamos
Elemento Dydis 125mm x 75mm x 15mm
Ekrano Dydis 4.3"
Prekės Pavadinimas XYCING
Elemento Tipas Automobilių Monitoriai
Prekės Svoris 240g
Rezoliucija 480x240
Modelio Pavadinimas RVC-212
Krova In-Dash
spalva Juoda
Medžiagos Tipas ABS
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai