20 Vienetų daug DĻSV 1 Moteris ir 5 Vyrai Jungtis Konversijos Kabelio Adapteris Vielos

€24.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pritaikyti prisitaikymo, jungtis saitą, adapteris vamzdis, Pigūs prisitaikyti prisitaikymo, Aukštos Kokybės jungtis saitą, Kinija adapteris vamzdžių Tiekėjų.

Kviečiame Apsilankyti mūsų Parduotuvėje

SIEKIAMA Aukšta kokybė, Geriausia kaina, ir Geras Aptarnavimas, U

Mūsų produktai yra 100% visiškai naujas, aukštos kokybės

Galime pagaminti jūsų IDEALUS TIPAS, jei jums reikia, ir prašome susisiekti su mumis, ačiū.

DĻSV Ryšio Cable1 Moterų, 5 Vyrų Kištukas Laido

Svoris:10g/vnt

Modelis: DĻSV Jungtis

Pakavimo Sudaro: 20 vnt.

PRISTATYMAS

Prekės bus vežamos su sekimo numerį, pagal tvarkaraštį, rodomas svetainėje Visi produktai bus patikrinti prieš pristatymas. Mes tik laivas Adresas Kapt.lt.Prašome įsitikinkite, kad tai yra teisinga ir iki datos. Pristatymas Logistika:

Kinija Paštu,HK Post,Singpost,DHL, " Fedex,TNT,ir kt Pristatyti laikas:Paprastai 15-35 dienas ,ji bus atidėtas iki švenčių,baisus oras, ar kitos unexcepted riziką.

MOKĖJIMO

Alipay, Kredito Kortelės,western union,MoneyGram ir kt. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO . Sąlyginio DEPONAVIMO surengs mokėjimo iki jums gauti jūsų užsakymą, su pasitenkinimu.

ATSILIEPIMAI

Grįžtamasis ryšys yra gyvybiškai svarbi, Ali bendrijos ir mes stengiamės, kad uždirbti savo PositiveFeedback. Mes sunkiai dirbame, siekiant išspręsti bet kokią problemą, kuri gali iškilti, todėl prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamą Grįžtamąjį ryšį,Blogų atsiliepimų nėra geresnių būdų, kaip išspręsti problemą. Pls susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas,mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Ačiū!

GRĄŽINIMO POLITIKA

Mes leidžiame mainus, jeigu klientai yra nepatenkinti produktas, tačiau klientai apmoka freightage grąžinimo ir keitimo. Pirkėjai turi kreiptis į mus, jei jums reikia grįžti arba mainų, po 5 dienų, kai gavo paketą.

APIE MUS

Mes stengiamės pasiūlyti geriausius produktus ir paslaugas!Sveiki atvykę į pranešimą, bet kuriuo metu, ir mes laimingai reaguoti,paprastai per 24 valandas.:) Mes galime tiekti didmeninė ir OEM.

Heatsink Medžiaga Vario Ir Aliuminio
Prekės Pavadinimas gdstime
Guolis Skystis Guolis
Prašymas Kompiuterio Korpuso
Oro Kiekis 30CFM
galia 1.56 W
Tipas Ventiliatorius
Modelio Numeris DĻSV
Pakuotė No
Ventiliatorius Gyvenimo 30000 val.
Suderinamas PROCESORIUS conmon
Linijos 2 eilučių
Pakuotės Svoris 0.023kg (0.05lb.)
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)

Panašūs produktai