2017 Veido Spuogai pašalinti aparatai, Magic Wand Grožio Prietaisas Naujas Atvykti karšto

€18.83

-4%

€19.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prietaisas, Pigus prietaisas, 2017 Veido Spuogai pašalinti aparatai, Magic Wand Grožio Prietaisas Naujas Atvykti karšto.

Aprašymas:

Produktai

Spuogai priemonė turi raudonos ir mėlynos spalvos LED šviesos terapija ir pasireikšti hipertermija tris poveikis, siekiant užkirsti kelią protrūkio spuogai, pašalinti spuogai, spuogų, randų remonto padėti po išgydyti turi gerą poveikį. Naujausiais mokslo ir technologijų pasiekimais spuogai prietaisą naudojant LED šviesos terapija, naudojant mėlyna-violetinė lengvu ar vidutinio sunkumo pasireikšti hipertermija ir lengvas spuogų (acne medicina, pavardė) įrodė, kad yra susiję su biologinių laboratorijų 100% efektyvumą, ir 90% išgydyti norma. Šis bangos ilgis raudonos šviesos prevencijos post-acne cure acne ir padeda pasiekti spausdinti gerų rezultatų. Šis bangos ilgis žalia šviesa kovos riebalinių liaukų, siauros odos poras, turi gerą poveikį, gali preventacne protrūkiai ir sumažinti atkryčio po išgydyti. LED spuogai priemonė įvairiems pacientams, nes daugybė tyrimų parodė didelį poveikį, PASKATINO priemonė naudojamas spuogų, fototerapija ir pasireikšti hipertermija yra kineziterapija, saugos, neturi jokio šalutinio poveikio. Daina yra šiuo metu šalyje, ir užsienyje stumti žalia natūralios terapijos (ty be jokių žalingų cheminių ingredientų, be narkotikų likučių, toksinio šalutinis poveikis)

Techniniai parametrai

Darbinė temperatūra: 42 laipsnių -46 laipsnių Celsijaus

Aplinkos temperatūra: nuo -30 ° C -60 ° C

Maitinimas: 3V, dvi AA baterijos (nereikia komplekte)

Raudona šviesa: bangos ilgis 635mm

Žalia šviesa: bangos ilgis 560mm

Mėlyna šviesa: bangos ilgis 415mm

Veikimo būdas

1. Paspauskite mygtuką 3 sekundes, boot, įkrovos indikatorius šviečia, palaukite apie 10 sekundžių (depe

paieškos dėl aplinkos temperatūra skiriasi šiek tiek skiriasi) mašina užbaigti warm-up kalbėtojas priminė,

2. Paspauskite jungiklį elementas, gydyti galvos ir ryškiai mėlynos-violetinės šviesos, tada galite suderinti

gydyti galvos ir išlaikyti gydant spuogų micro-slėgio galva buvo toje pačioje padėtyje.

3. 2 minutes ir 45 sekundes nuo ragų perspėtų, kai šis gydymas yra baigtas. Dar kartą paspauskite mygtuką, norėdami atstatyti mėlynos-violetinės šviesos gydymas spuogai antroje.

4. Violetinė šviesa gydymas bus baigtas, vartotojas papildomai gali naudoti raudona arba žalia šviesa prevencijos ir kovos riebalinių liaukų spuogų gydymas. Naudojant raudoną šviesą kontakto su oda gydyti galvą švelniai, naudojant žalią šviesą ši mašina nėra šilumos, šviesos šaltinio, arti gydymo svetainė gali būti, be kontakto su oda.

5. Kai baigsite, naudojant paspauskite mygtuką 3 sekundes išjungti, tada, naudodami švarų medvilnės panardinamas į vandenį ar alkoholį dezinfekuoti, viršelį.

Paketas Apima

1x super parkeris (baterijos neįtrauktos)

1x krepšys

1x Naudotojo Vadovas

Modelio Numeris 420420
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Poveikis Nuo Raukšlių
Prekės Pavadinimas carejoy
Medžiaga ABS
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.21kg (0.46lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai