Religinių Sidabro Piktogramą Šventasis Jonas Krikštytojas Pirmtakas, Namų Dekoro Priedai Bizantijos Chruch Karolius, Medžio Amatai, Metalo Rėmelis

€13.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rėmas rėmas, metalo rėmelis, rėmas pakabukas, Pigūs rėmas rėmas, Aukštos Kokybės metalo rėmelis, Kinija rėmo pakabukas Tiekėjų.

Sveiki,visi! sveiki atvykę į mūsų religinių piktogramos parduotuvėje.mes esame Kinijos Gamyba. mūsų religinė dovanos amatų , žemos kainos, aukšta kokybė, lygus, didmeninės kainos. Todėl, kiekis minimalus užsakymas yra 15 $ , turi būti vežamos. Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

produkto pavadinimas: Religinių Sidabro Piktogramą Šventasis Jonas Krikštytojas Pirmtakas, Namų Dekoro Priedai Bizantijos Chruch Karolius, Medžio Amatai, Metalo Rėmelio produkto aprašymas:

Aukštos Kokybės medžio amatai, metaliniai rėmeliai, tai yra religinių piktogramos Švento Jono Krikštytojo ir pioneer apibūdinti decon Mato Garrett ranką vaizdo nuotrauką, Stačiatikių ikonų, ir mes taip pat gali būti pritaikyti pagal kliento pateiktą nuotrauką.

Sidabro gamybos procesas religinių piktogramos Bizantijos menas yra labai sudėtingas procesas, produktas yra gražus, švarus ir tinka namų puošybai pateikiami į kambarį, arba jūs galite mėgautis šį labai tikėjimo simboliu. Ten Bažnyčia Tiekėjų, bažnyčios piktogramos žmonių. Nekilnojamojo sidabro padengtą, be išnyks.ne, keisti spalvą, Viešpaties Jėzaus ah veidas yra ne popierius, medžiaga gali būti atsparus vandeniui, anti-aukštos temperatūros, ne spalva, o ne mažėja. Ir jūs galite pasiimti arba pakabinti. Taip, kad ji gali būti atsparus vandeniui, anti-aukštos temperatūros, ne spalva, o ne mažėja.

Po prekės gavimo dienos turite klausimų apie piktograma visada galite susisiekti su mumis, mes operatyviai spręsti!

Aš tikrai manau, kad tai nuostabus piktogramą atneš jums laimės, sveikatos ir geros kloties! Mūsų gamykla:

Mokėjimas : "Paypal", VAKARŲ SĄJUNGA,Kredito Kortelės

Transportas:

Transporto rūšies Transporto greičio Funkcija Kinija Po 30-50days Pigūs ir ilgai EMS 3-15days Mažesnės kainos, pigus, stiprus šalinimo pajėgumų, perdavimo spartą, nei DHL lėtai DHL,UPS, 3-7days Didesnes kainas, tranzito greitį, stiprus šalinimo pajėgumus, TNT, "Fedex" 3-7days Didesnes kainas, tranzito greitį, stiprus šalinimo pajėgumas

Mūsų paslaugos:

.Mes turime daugiau religinių produktų, tokių kaip: karoliai; keychain: koplytstulpis;, malda, lynai, aliejus, plūdės, charcole, kristalų, papuošalų imitacijos; apyrankės; pakabukas; dovana; piktogramos ir t.t.,

.Bet koks produktas gali būti užsakomas pagal MOQ, galite pasirinkti stilių, kurį norite religinių piktogramos piktograma sumaišyti.

.Visi produktų reikalavimai gali būti pritaikyti pagal jūsų reikalavimus, ir kviečiame jus pateikti pavyzdžius mums, individualiai pritaikyti būtent jums.

.Po laivas nebuvo jokių problemų(kokybės, transporto, paslaugų ir kt.),mes bus pirmas kartas jums dirbti.

.viskas klausimą galite man pasakyti ar el. paštu apie mane :užsakymo informacija, kokybės Sertifikatas, piktogramą, vaizdas, spalva, plastikinis ar medinis rėmas ir t.t.

Naudotas metodas kabinti prie sienos,įdėti lentelė
piktograma Religinių piktogramos,bizantijos ikona,stačiatikių ikona
spalva 11x13cm aukso, 11x13cm sidabrinė, 15x19cm aukso, 15x19cm sidabrinė, 20x25cm aukso, sidabro 20x25cm
Veido Spalva Juoda,Aukso
Temos Žmonės
N. W 75g,219g,430g
Dydis 11*13*0.8 cm,15x19x1.1,25.5*20*1.35 cm
Medžiaga medienos , metalo , nuotraukos
Naudojimo Diapazonas Tikėjimas, kaip ir bet kuri religija papuošalai žmonės
Funkcija Didžiosios meną, tikėjimą,krikšto dovanos,religinių apdailos pakabukas
Stilius Religinės
Pakuotė baltas langas,dovanų dėžutėje
Nuotraukos tinkinti,pateikti
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.72kg (1.59lb.)
Pakuotės Dydis 28cm x 23cm x 3cm (11.02in x 9.06in x 1.18in)

Panašūs produktai