Cawanerl Lauko Automobilių Viršelis Transporto priemonės UV Anti Sniego, Šalčio, Saulės, Lietaus, Atsparus Raštas apsauga nuo dulkių Dangtelis Kia Ceed Sedanas

€24.27

-9%

€26.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lauko automobilių viršelis, Automobilių Apima, stabdžių sniegas, Pigūs lauko automobilių viršelis, Aukštos Kokybės automobilių apima, Kinija kovos su sniego Tiekėjų.

Funkcija: -Tik Fit / Už Kia Ceed Sedanas -100% Naujas Prekės Ženklas. -Gamykloje tiesiogiai pardavimas,produktas yra sandėlyje,kokybės garantija. -Tai automobilių padengti yra Kvėpuojantis audinys užtikrina maksimalų oro cirkuliaciją po dangteliu. -Apsaugo jūsų automobilį nuo UV spindulių, vėjo, kritulių, sniego, ledo, šalčio, dulkių ir įbrėžimų,teikti pagrindinis apsaugos jūsų automobilį. Automobilių padengti yra flex juostos,dukart siūlės,earmuffs dizainas,vėjo sagtis,saugojimo krepšys. -Lengvai tvarkymas ir laikymas. -Medžiaga:Poliesteris Taftos -Spalva:Skiedra Balta Šilta Patarimas: -Mes turime automobilių padengti daugiau kaip 1000 automobilių modelių, jei norite, automobilių padengti kitų automobilio modelio, prašome nedvejodami susisiekite su manimi. Automobilių padengti tik gali atsparus šviesos lietaus ,kai jis yra nedidelis lietus, ar smarkus lietus,kai vanduo gali prasiskverbti į automobilių padengti. Automobilių padengti yra nešiojamas dizainas,tiek medžiagos, automobilių padengti, nėra labai stora ,pajusite, kad jis plonas,bet prašome nesijaudinkite,jo kokybė yra vidutinės trukmės,ir ji yra lengva įdiegti ir saugojimas. -Po to kai jūs gaunate produktą,jei nesate patenkintas,prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš pažadu, aš padarysiu jus tenkina,Ačiū ! Paketą Sudaro: 1 x Automobilio Dangčiu ( Su Mažmeninės prekybos Maišelis)

Elemento Aukštis 1.8m
Elemento Tipas Automobilių Apima
Metų Universalus
Elemento Plotis 1.87m
Medžiagos Tipas Poliesteris
Prekės Pavadinimas cawanerl
Elemento Ilgio 4.7m
Prekės Svoris 0.689kg
Automobilio Markė Už Kia Ceed Sedanas
Specialios Funkcijos Anti-UV, Dulkėms,Lankstus
Pakuotės Dydis 33cm x 21cm x 11cm (12.99in x 8.27in x 4.33in)
Pakuotės Svoris 1.16kg (2.56lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai