Vestuvių Kristalų Ramstis Gėlių Stovėti Eilėje Kelias Veda Vestuvių Dekoravimas

€494.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vestuvių dekoravimas, vestuvių kristalų ramsčiai, gėlių stovas, Pigūs vestuvių dekoravimas, Aukštos Kokybės vestuvių kristalų ramsčiai, Kinija gėlių stovas Tiekėjų.

Užsakant mūsų daiktų, jei pasirinksite oro Express pristatymas arba pardavėjo metodą, bandykite viską, kad kad 3 savaites, iš anksto prašau vestuvių datą; Jei pasirinksite Kinija paštu, prašome pabandyti geriausia padaryti, kad 3 mėnesius iš anksto sugauti vestuvių datą.

Jei laikas spaudžia, prašome patvirtinkite laiką su mumis pirmą, prieš priima nutartį, ačiū.

Mes gamyklos įkūrėjas ir verslo atstovas, visų rūšių produktų.Pavyzdžiui, konteinerių kad, didmeninė prekyba, mažmeninės prekybos ir talpos patikros ir kt.

Kai jūs pasirenkate pristatymo terminas "pardavėjo pristatymas metodas", mes pristatymą jūsų sklypo DHL, EMS, UPS, TNT, "FEDEX", Rinkliavos ir pan., arba Profesinės Aviakompanija, kuris gali siekti apie 5-15 dienų.

Jei užsakysite iš mūsų parduotuvė daugiau nei 5 kartus ir palikti teigiamą atsiliepimą, mes siūlome nuostabų stebina dovana :)

Jei jūs negalite rasti bet kokį produktą, kurio jums reikia, sveiki atvykę į mus informuoti. Mes pasistengsime geriausia ieškoti iš mūsų bendradarbiavo gamyklų ir pirkti jums.

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos, prašome mums pranešti.

Jei jūs neturite patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš priimdama ginčo, mes stengiamės tirpinys problemą už jus. Ačiū :)

100cm Aukščio Sidabro vestuvių gėlių vaza vestuvių stalo puošmena stalo stovi vestuvių dekoravimas 12 vnt./partijos Dydžio Info: Aukštis-100 cm Spalva : Sidabro spalvos Pastaba : paprastas transportavimas, mes atsiųsime dalimis, atskiru, jums reikia surinkti juos sau, ji yra labai lengva :) Jei jums reikia kitos spalvos, taip pat mes galime padaryti už jus, dėl išsamesnės informacijos, prašome susisiekti su mumis :) kaina tik Stalo stovi ir be kitų priedų, pavyzdžiui, gėlių ir t.t.. Mes priimame Alipay, "Western Union", TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. Prašome sumokėti per 3 dienas po to liepė,kitaip užsakymas bus uždarytas Kapt.lt! Mes tik laivas į numatytąjį aderess per alipay. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus atskirų šalių, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.. Mes negalime priimti jokių grąžinti, nes pirkėjai atsisako mokėti mokesčius ar mokesčių! Pristatymo terminą,mes pasirinkti geriausią pristatymo būdas jums bazę pat pristatymo laikas vežimo pasirinkti,jei jums tai,pls susisiekti su mumis.kitaip mes negalime priimti bet kokį skundą dėl skirtingų pristatymo terminas su ką pasirinkti.. Mes padarysime viską, kad patenkinti visų klientų, kurie užsako iš mūsų. Mes galime suteikti jums grąžinti, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties(bet jums turėtų mokėti pristatymo išlaidos ir mokesčiai grįžta atgal). Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, kelyje grąžinimo, pirkėjas turėtų imti už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai ir rinkliavos mokesčio grąžinti prekes. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.mes suteiksime jums keletą nuolaida kitą kartą perchase! Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo paslaugos

Modelis Nėra
Medžiaga Akrilo
Dydis XL
Proga Motinos Diena,Lyčių Atskleisti,Gimtadienio,Šalis,grandiozinis Renginys,Kinų naujieji Metai,Vestuvės,Valentino Diena,Senelių,Krikšto & Krikštas,Žemės Diena,Jubiliejus,Tėvo Dienos,Vestuvių & Sužadėtuvių,Kalėdų
Modelio Numeris ddd
Pakuotės Svoris 40.0kg (88.18lb.)
Pakuotės Dydis 50cm x 40cm x 40cm (19.69in x 15.75in x 15.75in)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)

Panašūs produktai