Naujas Suderinamas spausdinimo galvutė Už Zebra S4M 300 dpi Terminis Etikečių Spausdintuvas, Spausdintuvo Dalys, G41401M

€174.23

-10%

€194.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Spausdintuvo Dalys, zebra s4m spausdinimo galvutė, zebra spausdinimo galvutė, Pigūs spausdintuvo dalys, Aukštos Kokybės zebra s4m spausdinimo galvutė, Kinija zebra spausdinimo galvutė Tiekėjai.

Už Zebra S4M Terminis Etikečių Spausdintuvas 300 dpi Būklė:naujas ir suderinama Pakuotėje:1x terminio spausdinimo galvutė (300 dpi) Dalies numeris:G41401M modelis:Zebra S4M šilumos barcode label printer Spausdinimo plotis:106 mm, galime garantuoti gaminių kokybę ir puikus aptarnavimas po pardavimo. Mokėjimo, mes galime priimti alipay ir vakarų sąjunga,kredito kortelės,qiwi piniginė,banko pavedimu Pristatymas Jungtinės Staes,Kanada,Meksika:3-8 darbo dienų siunčiami UPS,DHL,... Ispanija Anglija:3-10 darbo dienų išsiųstas DHL,UPS.. . Rusija,Brazilija:4-20 darbo dienų išsiųstas EMS FexdeIE .. Japen,Singepore,Malaizija:3-8 darbo dienų išsiųstas EMS FexdeIE.. Kitų Šalių:30-60 darbo dienų išsiųstas China Post Mes paprastai laivas elementus per 24 valandas(išskyrus savaitgalį ir švenčių) Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai. Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas, kol mes laivas savo paketą out. Telefono numeris kartais bus svarbu, kai jūsų paketas turi savo Muitinės įstaigą arba būti įdėti į vietinį pašto skyrių. Jiems gali reikėti jūsų telefono numerį, kuriuo norite skambinti galite jį pasiimti. Tarptautinės pardavėjų prašome pranešė, kad muitinė savo šalyje, gali imti muitų ar kitų mokesčių. Mes nesame atsakingi už bet kokius muitus (tarifų). Prieš atidarydami byla dėl negauna savo paketą, prašome pirmiausia pabandykite gauti savo laivybos statusą. DĖMESIO!!Bet užjūrio kroviniai gali būti atidėtas dėl sezoninių vietos švenčių, papročių tvarka/atgal-prisijunkite arba bet kokios kitos nenuspėjamas laivybos vėlavimų, kad gali atsirasti per ilgus atstumus.Jei jums reikia skubiai, susisiekite su manimi, už Pagreitintą siunta, tokios, kaip DHL, "FedEx", EMS.. Grįžta/grąžinamosios išmokos 1 Grąžinimas prekių turi būti apmoka Pirkėjas. 2. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 10 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! 3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų Kapt.lt ID. 4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Spausdinimo plotis 106 mm
Prekės Pavadinimas SEEBZ
Suderinamas Spausdintuvo Dalys
Sąlyga naujos ir suderinama
Numeris G41401M
spausdinimo galvutė Terminis Etikečių Spausdintuvas
Modelio Numeris S4M
Tipas Kita
Pakuotė 1x terminio spausdinimo galvutė
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 9cm x 6cm (7.87in x 3.54in x 2.36in)

Panašūs produktai