Profesinės Kardas Montavimo Geltona ir Kavos Storo Šilko Sageo Laido String Samurai Peilis Japonijos Katana ar Wakizashi ar Tanto

€9.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: styginių dydis, peilis vg10, peilis sharpner, Pigūs string dydis, Aukštos Kokybės peilis vg10, Kinijoje peiliu sharpner Tiekėjų.

Techniniai duomenys: Medžiaga: Viskozė Svoris: 70 g Ilgis: 300 cm(118 colių), Ji gali būti naudojama kaip sageo iš kardas. Pastaba: Bet kokių klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes stengiamės pasiūlyti jums patenkinamą atsakymą, ar geras sprendimas. Prekių pristatymas ir apmokėjimas 1.Mes priimame tik mokėjimo per Kapt.lt, ir kad jums bus išsiųstas iškart, kai tik gautas mokėjimas. 2.Laivybos laikas bus trukti apie 25 dienas,todėl, jei jūs turite nepriimti paketas 1 mėnesį daugiausia,prašome susisiekti su mumis,mes sprendžiame problemą, su siunta. 3.Susisiekite su mumis, jei norite gauti paketą greičiau,mes galime atsiųsti jums elektroniniu EMS,tačiau jums reikia mokėti už pristatymą,apie $25.(Žinau, kad pristatymas yra didelis,kad yra, kodėl mes negalime siųsti paketą, EMS,tikiuosi, jūs galite suprasti,ačiū!) 4.Prašome palikite mums neigiamų atsiliepimų arba netural tie.(kad negali išspręsti bet kokią problemą),mes stengiamės, kad viskas gerai su jumis,aš manau, kad viską galima išspręsti ir gauti tašką su komunikacijos. Prašome susisiekti su mumis, jei yra koks nors klausimas,ačiū jums labai! Have a nice day!

Tipas Kardas Laido(Sageo)
Stilius Liaudies Menas
Temos Sportas
Naudoti Kardas montavimo
Svoris 70g
spalva Geltona ir Kavos
Medžiaga Tekstilės & Audinys
Regioninės Funkcija Japonija
Sąlyga Naujas
Modelio Numeris I6
Ilgis 300cm
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 11cm x 11cm x 1cm (4.33in x 4.33in x 0.39in)

Panašūs produktai