LVCHI Žiemos 2017 Importuotų Swan Aksomo Mink Moterų Natūralus Kailis Plonas Kailis Spausdinti Flowe Ilgai Mink Dangomis, Mandarinų Apykaklės Audinės, Paltai

€3 590.05

-20%

€4 487.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mink paltai, natūralus audinės kailiai, kailio, natūralius kailinius, Pigūs audinės, paltai, Aukštos Kokybės natūralios audinės kailiai, kailio, Kinija natūralių kailių paltai Tiekėjų.

Nauji kailiniai high-end custom serijos! tiek stiliaus ar kaina yra labai novatoriškas! Šiuo metu rinkoje iš esmės negali rasti šio stiliaus. Kas yra naujas kailio? subvert pirminį įspūdį iš kailio, kad kailis labiau tinkamas gyvenimo, daugiau mados jaunų žodžiai, bet taip pat leisti kuo daugiau žmonių galėtų mėgautis kailis gražus.Mes norėtume pasidalinti naujomis žiniomis, iš kailio, su mūsų pirkėjas draugas. Visų pirma mes turime pasiimti kokybės, visos odos žaliavos, ir tada naudokite specialų peilį, supjaustyti juos į juosteles, ir tada specialios linijos drabužių, visos pagrindines programos, ir tada po daug sudėtingų procesų susidoroti su kailio Siūlėmis, labai daug laiko(Esame įsitikinę, kad mūsų drabužiai neturi kokybės problemų). Naudoti, puikus trimatis visą peilis technologijos, gamybos yra labai sunku, stiprus jausmas dizainas. Mūsų dizaineriai buvo įsipareigojusi kailio ir inovacijų proveržio, nepraleiskite kiekvieną detalę studijos, drabužių dizainas, ar tai sijonas ar kelnės gali atitiktų jūsų elegantiškas stilius. Išplėstinė mink audinio ir lakoniškas dizainas dera, visi atspindi"mažiau yra daugiau" mados koncepciją. Jeigu sezono metu, yra daug senų klientų ateis globoti mus, ir rankų priežasčių laukia ilgiau, todėl galime iš anksto paruošti naują kailio, kad kiekvienas galėtų suprasti, iš anksto palengvinti pirkti.

Kaip Pasirinkti Tinkamą Dydį? Dydis diagrama rodo, kad ne kailis,už geriausią dydį,kailio krūtinė turi būti 3-8cm didesnė nei jūsų kūno krūtinė (pavyzdžiui,jeigu jūsų krūtinė yra 100,100+5cm=105cm,todėl kailio krūtinė 105cm(dydis L) yra gerai )

Dydis lentelė

Dydis

Krūtinė

Rankovės

Pečių

Ilgis

CM

CM

CM

CM

S

100

61

39

95

M

104

61

39

95

L

108

61

39

95

XL

112

61

39

95

XXL

_

_

_

_

Plytelių matavimas:gal turi 1-- 3cm nuokrypis

Kita dydžio,Mes galime padaryti tinkamą dydį galite,Prašome susisiekti su mumis.

Kaip šviesos ar rodyti skirtumus lasd, kad ekranas bus kitokia ,dollowing nuotrauka yra nuoroda tik,

ir galiausiai pirmenybė natūra, prašome suprasti.

PAŠARŲ ATGAL 1. Mes remiasi reputacija draugai ir toliau plėtoti, nes mes norime jums žinoti, kad mes teikiame didelę svarbą klientų aptarnavimas.Todėl jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbu mums.Jei atėjote patvirtinti, kad gavo drabužius vėl, skirkite keletą minučių ir palikti mums savo teigiamų atsiliepimų. 2. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis. Mes darome viską, ką galime, ir dirbti su savimi, kad išspręsti visas problemas. Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta. mes pasistengsime atsakyti per 5 valandas dėl laiko skirtumo tarp mūsų. pristatymas : 1.Mūsų oda kailio garantija, kokybė ir klientų patirties pagrindu iš Nemokamų pašto, mes express numatytasis verslo kurjerių DHL, specialios teritorijos negalite naudotis DHL ar verslo kurjeris(Padirbtų kailių ir kai kurių moterų skara taip pat turi numatytąjį šabloną, bet ne DHL verslo kurjerių, prašome atidžiai perskaityti po pirkimo.), kreipkitės į mus, arba mes automatiškai pakeisti jums Ir atsiųs vieną naują numerį, kai jūs negalite rasti vieną skaičių, prašome nesijaudinkite apie tai, laiku, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, jie bus dirbti su jumis, norėdami išspręsti šią problemą, ir visada jums master jos dinamiškos, Kol jis pasiekia jūsų pusėje. Yra ir kitų specialiųjų reikalavimų, prašome palikti žinutę pirkimo metu siekiant palengvinti mūsų ryšius su jums, pagal jūsų poreikius, nustatyti sparčiausiai per kurjerį išsiųstas jums. 2.Mes perkame Natrual odos sluoksnį parduotuvėje, nesijaudinkite dėl išlaidų tarifų, sumokėsime jums, prašome nesijaudinkite.(Padirbtų kailių ir kai kurios moterys kaklaskarės pagamintos kitos išlaidos, pirkėjas savo sąskaita). Mokėti : galite naudoti Boleto, "MasterCard", " Western Union, VISA, QIWI, Banko pavedimu, ir kiti mokėjimo būdai baigti mokėjimo, tai yra labai patogu .

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Tipas Spausdinti
Dydis S/M/L/XL
Amatų\Technics Visą Pliaupti
papuošti spausdinti gėlė
Tinkamas Sezonas Žiemos
Ilgis Long
Rankovės Stilius Reguliariai
Apykaklės Stilius Mandarinų Apykaklės
Medžiaga Natūralios Odos,Kailiniai,Audinės Kailiniai
Apdaila Gėlės
Storis Storas
Apykaklės Mandarinų Apykaklės
Modelio Numeris YX11215
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Tikrą Kailį
Mink Stilius Importuotų Swan Aksomo Mink
Tipas Slim
Rankovės Ilgomis Rankovėmis
Su gobtuvu No
Mūsų Parduotuvė LVCHI moteris kailių parduotuvėje
Metų 2017 Naujas Stilius
Stilius Mados Plonas, Kailio
Uždaryti Tipas Kuriems Mygtuką
spalva kaip foto
Lytis Moteris
Drabužių Ilgis Ilgai
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai