Goture Skaitmeninis Masto Žuvų Lūpų Rankena Su Skale 25kg/už 55LB Juosta Priemonė 1M Nerūdijančio Plieno Žvejybos Gripper Master Controller

€23.95

-35%

€36.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankena pro, svarstyklės papuošalai, rankena apkabos, Pigūs rankena pro, Aukštos Kokybės skalės papuošalai, Kinija rankena, apkaba Tiekėjų.

Goture Skaitmeninis Masto Žuvų Lūpų Rankena Su Skale 25kg/už 55LB Juosta Priemonė 1M Nerūdijančio Plieno Žvejybos Gripper Master Controller Goture skaitmeninis rankena skalė yra saugus ir lengvas būdas žemę, tvarkyti ir pasveriama, žuvų iki 25KG/už 55lb. PRAŠOME atkreipti DĖMESĮ: norėdami įsitikinti, svėrimo tikslumas, prašome paspaudę gripper vertikaliai paleidžiant ir iš naujo prieš pat svėrimą. Žuvis gripper su skaitmenine skale su mėlynu apšvietimu vitrinos, matavimo juostos, liniuotės (apie 1m/39in),patogus, patvarus ABS rankena. Integruota skaitmeninė skalė sveria svaras ir uncijų arba kilogramais, atsparus vandeniui ir išsijungia-išsijungia automatiškai dizainas. Nerūdijančio plieno įrankius vamzdžių ir komponentų, rūdžių naudojimui,tinka tiek šviežių, tiek ir sūraus vandens. Ateina su Reguliuojamu nailono riešo dirželis,lengva nešiotis. Powered by 2 x AAA tipo baterija (baterija pridedama).

Svoris 230g
Skaitmeninis Sacle 25kg
Prekės Pavadinimas Goture
Juosta 1M
Tipas Žuvis Su Šlapia Danga
Pakuotės Dydis 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai