Realios nuotraukos Šviesiai Mėlyna Scoop Trys Ketvirtį Rankovėmis Trumpas Prom Dresses Appliques Puošnios vakarinės Suknelės Trumpas Mergina Dress FP15

€114.13

-9%

€126.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Prom Dresses, trumpas prom dresses, trumpas prom, Pigūs prom dresses, Aukštos Kokybės trumpas prom dresses, Kinija trumpas prom Tiekėjų.

Dėmesio:

1.Jei turite kokių nors abejonių, ar reikia padėti,prašome nedvejodami susisiekite su mumis. Jūs taip pat galite siųsti pranešimus į jav ar kalbėtis su mumis internetu.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

2.Bet kokie pasikeitimai, dydis/spalva/specialusis reauests nėra priimtini po užsakymo viršija 24 valandas.

3.Jei viršyti 24 valandų,dydžio,atsiųskite mums žinutę, siekiant patikrinti, ar jis vis dar gali būti pakeista, dydžio,spalvos ar informacija.

Taip pat prašome atidėti apdorojimo laikas jūsų užsakymą. Jeigu jūsų užsakymas viršija 48 valandas, ir mes turime pradėti suknelė,mes tik gali grąžinti 50%, jei norite atšaukti užsakymą.

4.Jei jūsų dydis yra plius dydis (16W,18W,20W,22W,24W,26W),mums gali tekti imti daugiau $15-$30.

5.Kaina yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės,striukės,vestuvių šydas,mergina. Jei norite,kad, prašome susisiekti su mumis dėl informacijos.

6.Kai kurioms suknelės, kad jokia nuotrauka už nugaros dalis informacijos,mes padarysime tai nėrinių arba užtrauktuką aukštyn pagal stilių. Jei jums patiko atgal su Nėrinių-up ar kita,prašome pranešti mums laiku.

7.Spalva atstovavimas gali skirtis skirtingų monitorių. Kai kurioms suknelės, kurios yra nuoroda nuotraukos,nekilnojamojo suknelė bus šiek tiek kitoks, kaip ir originalus vaizdas. Jis bus apie 90% panašaus kaip nuotraukoje.

8. Kartais ten bus MOKESČIŲ iš savo Papročius. Tai yra susiję su yout šalies nacionalinės politikos. Pardavėjas negali kontroliuoti. Ačiū už jūsų supratimą. 9.Jei jūs neturite pasakyti mums,mes padarysime, kad jūsų suknelė, kaip ir standartiniai MUMS dydžio, kaip mūsų dydžių lentelė.

Jei jums reikia custom made suknelė,palikite mums žinutę ir pasakykite mums savo teisingi matavimai, kai jūs pateikiate užsakymą: Krūtinės,Liemens,Klubų,ūgį nuo viršaus galvą prie grindų, bet ne batai,jūsų kulno aukštis,petys į petį,rankos ilgio,Bicepso,Armhole.

10.Visi mūsų suknelės yra custom made,mes ne priimti grįžti suknelė, jei nėra kokybės problemas.

Jei yra kokybės problemų,prašome palikti žymes ant suknelė (nereikia iškirpti tags)ir susisiekti su mumis.mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

spalva Gali Būti Pagal Užsakymą Pagaminti
Nom vestido de festa corto
Iškirpte Scoop
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W
Dydis Custom Made/Standard US size
Pavadinimas Trys Ketvirtadaliai Rankovėmis Trumpas Prom Dresses
Prekės Pavadinimas Ruolai
Proga Vestuvėms,Prom Šalis,Baigimo Šalis,Vakare Šalis
Prekės pavadinimas Tiulio Trumpas Mergina Suknelės
Talėja Natūralus
Built-in Liemenėlė Taip
prekės stilius oficialus vakaro suknelės, suknelės
Traukinys Nėra
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas Prom Dresses
Tikrasis Vaizdai Taip
Audinio Tipas tiulis
Punktas realios foto vakarinę suknelę
Produkto Stilius Oficialus Šalies Suknelės
Apdaila Duobute,Kristalų,Appliques,Varčias
Modelio Numeris fp15
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Siluetas A-Line
Tipas Ypatinga Proga Suknelės, Šaliai
Rankovės Stilius Reguliariai
Pakuotės Dydis 50cm x 40cm x 20cm (19.69in x 15.75in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai