Šiuolaikinės aliuminio kanalo sieniniai šviestuvai LED Linijinis Šviesos led šviesos juostelės laikiklį 10m/daug DHL nemokamas pristatymas

€211.90

-5%

€223.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aliuminio kanalo laiškus, aliuminio šilumos kriaukle medžiaga, kanalo bangle, Pigūs aliuminio kanalo laiškus, Aukštos Kokybės aliuminio šilumos kriaukle medžiaga, Kinijos kanalas bangle Tiekėjų.

Šiuolaikinės aliuminio kanalo sieniniai šviestuvai LED Linijinis Šviesos led šviesos juostelės laikiklį 10m/daug DHL nemokamas pristatymas Apibūdinti - Pagaminta iš aliuminio anodavimas, - Galima ilgis: 0,5 m-3m - Galima su opal matinis difuzoriaus tik - Galima flexibe arba standžia LED juosteles iki 33mm pločio - Eco-friendly - Energijos taupymo Programa - Seminaras - Salonas - posėdžių salė - Biliardo kambarys Paketą, įskaitant(1 aikštelė) 10pc Aliuminio turas kanalo 10pc Išsklaidytos objektyvo dangtelis 20pcs galiniai dangteliai(10 su calbe skylę, 10 ne skylė) Pastaba: LED šviesos juostelės NĖRA įtraukta į kanalą Įspėjimo įvesties įtampos šio produkto reikėtų sekti specifikacija, kiti aukštos įtampos greičiausiai jį sunaikinti. PREK.KOD/Vartotojo Gal Q'ty & Ilgio Mūsų MOQ yra 1lot(10x100cm), jei norite, bet individualų užsakymą, kiekių ar apimties(į equiescent ilgis 100cm per gabalas ir standared ilgis 100cm, 200cm ir 300cm, individualų ilgis yra prieinami, tačiau kaina turėtų būti tik), prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš pateikiant užsakymą. Mokėjimo politika šiuo metu Mes daugiausia sutinkate mokėjimą tiesiogiai per mūsų Kapt.lt internetinėje parduotuvėje. Kai tik baigsite kasos, mes pradėti procesą ir rush jūsų užsakymą. Laivybos politikos Nemokamas pristatymas visoms prekėms, tačiau nebuvo įtraukti bet importuojančios mokesčių ar muitinės įforminimo mokestį, bet Laivo Į adresą. Išsiuntė iš Shenzhen, Kinija. Grąžinimo politika Visos prekės yra išbandytos ir gerai supakuoti prieš skelbdami. Jei turite bet kokios kokybės problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate produktą. mes suteiksime biržoje, tačiau JOKIOS GRĄŽINAMOSIOS išmokos bus priimtas. Bet keistis, turime originalų gavimo ar įrašyti pirkimo mūsų sistemoje, ir gaminys turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžė, įpakavimas, visi priedai. PRAŠOME susisiekti su mumis grįžti adresą, PRIEŠ jums siųsti jį atgal. Prašome pranešė, visais atvejais pirkėjams mokėti laivybos savo sąskaita grįžti į produktų keistis. Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas. Apie mus/Atsiliepimai Mūsų tikslas yra numatyta, a 5 star service kiekvieną savaitės dieną ir kiekvieno kliento.Jei nenorite gauti tokių paslaugų mes būtume dėkingi, labai daug, jei jums susisiekti su mūsų aptarnavimo skyrių prieš paliekant bet kokį neigiamų atsiliepimų. Nieko mažiau nei 5 star yra ne tai, ko mes siekiame. Mūsų tikslas yra paprasta, mes norime, kad būtum laimingas. Visi mes prašome, yra teisinga galimybę tai padaryti. Jeigu jūs turite problemų su pirkti, tiesiog leiskite mums žinoti ir mes būsime ten atgal jums. Mūsų grupė pasirengusi tarnauti jums ir bus padaryti viską, kas jų galioje, įsitikinkite, kad jūsų patirtis yra taip sklandžiai, kaip jis gali būti!

Savybės Giliai
Garantija 12 mėnesių
Elemento Tipas Lempų gaubtai
Individualų Ilgis Ok, bet kaina turėtų būti atskirai
prieinama Standžios arba lanksčios led juostelės
Nemokamas pristatymas Taip
Ilgis 100cm
Dangtelį galima PC Opal matinis difuzorius
Ilgis prieinama 0~300cm
Priedai dangteliai
Svoris 1056kg
Korpuso Medžiaga PC,Aliuminio
LED Juostos Nėra Įtrauktos
Stilius Modernus
Modelio Numeris VAL063
Tinka Dirbtuvių, susitikimų kambarys, biliardo kambarys
Pakuotės Dydis 109cm x 15cm x 17cm (42.91in x 5.91in x 6.69in)
Pakuotės Svoris 12.0kg (26.46lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 m/lot)

Panašūs produktai