GYVENIMO MAGIC BOX, Vientisas, be Raukšlių Skalbti Mėlynas Fonas Stiliaus Backdrops HD Backdrops

€19.30

-27%

€26.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fono stilių, stiliaus fone, fone, fonas, Pigūs fono stilių, Aukštos Kokybės stilius fone, Kinija fone, fonas Tiekėjų.

Hi dear draugui, tai Amy. Šioje parduotuvėje, aš rodomas įvairių naujų medžiagų, kurios yra geriau už fotografijos fone. Prašome žiūrėti žemiau video. Jei jums reikia kitų medžiagų ir kitų dydį, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Pagarbiai,

Amy

Poliesteris (Flanelė) Medžiaga

Flanelė yra savotiškas Poliesterio medžiagos. Jums gali prisiminti, daug drabužių yra pagaminti iš Poliesterio. Tai reiškia, kad tokio pobūdžio medžiagą galima dėvėti ant kūno(tik pokštas). Tokio pobūdžio medžiagos yra labai minkšti ir gali būti plaunami ir jis yra Vientisas, be Raukšlių. Prašome patikrinti, ar vaizdo įrašas: https://youtu.be/edBSs6A82dQ

Gaminių Aprašymas:

Kompiuterio Dažytos.

Turiu daug nuotraukų, bet negali rodyti juos visus. Prašome susisiekti su manimi, jei jūs negalite rasti tai, ko norite.

Aptarnavimas po Pardavimo, norėčiau jums palikti nekilnojamojo actural atsiliepimus, leiskite man žinoti savo paslaugų ir produktų kokybę. Jei nesate patenkintas su užsakymu, prašome nedvejodami susisiekite su manimi per 7 dienas formą dieną gausite užsakymo. Aš būsiu atsakingas už savo eilės, kol jūs manote, sastisfied. Jei esate verslo žmogus, prašome nedvejodami susisiekite su manimi dėl didmeninės prekybos verslą. GYVENIMO MAGIC BOX Sklandžiai Raukšlių-nemokamai Poliesteris Vaizdo Fonas Super Išardomi Fono Fono Nuotrauką Fone Dizaino fonas fonas dizainas, foto, ekrano backdrops tapetai backwall fone apibrėžimas fonas reiškia, nustatyti asmeninį fonas fonas miesto fone atgal lašai vaizdo backdrops audinio backdrops backdrops nuotraukas nuotrauką backdrops backdrops gražus pasirinktinius nuotraukų backdrops skaitmeninis backdrops užsakymą backdrops fono fono atvaizdus, vaizdo įrašo fono svetainėje fone paprasta, fone, fonas, fono dizainą fono paveikslėliai ekrano fonas pattern background cool patirties, judančių fonų, mielas fonas geras fonas fonas nuotraukų foną " ir tapetai puikus fonas kietas modelis fonas gražus fonas populiarus sluoksnių miesto fone, kaip padaryti, kad fonas fonas lizdo fonas idėjų įvykio fone nuotraukų siena, fonas, fonas sinonimas fone nuotraukas prasme fonas fonas parduotuvė fone medžiaga gana backdrops unikalus backdrops fone lašai nuotraukas užsakymą backdrops foto rekvizitai ir backdrops foto prop grindys ir backdrops produkto fotografija backdrops kūdikių fotografija backdrops rekvizitai backdrops backdrops fantastinis gražus backdrops nuotraukos fonas fonas kietas fone dizaino, nuotraukų fonas tai fonas, fone paprasto fono vaizdus, nuotraukas naują fono paveikslėlius dizaino fonas fonas sienos uždarus fone, portreto fonas, cool nuotrauka sluoksnių audinio sluoksnių fotografijos skaitmeninių nuotraukų fonas portretinė fotografija tapetai skaitmeninis sluoksnių fotografijos fonas rekvizitai fonas už studija, fotografijos hd " vaizdo šeimų nuotraukų

Panaudota fotografijos fonas
Stilius Vientisos Spalvos
Proga gimtadienis, vestuvės, Kalėdos, Velykos, party, dance, prom, atostogų...
profesija Fonas Lizdo, Fonas Idėjų, Įvykių Fonas, Foto Sienos Fone
Pagaminta iš Poliesteris
Medžiaga Flanelė
Modelio Numeris J04144
Tinka kūdikis, suaugusieji, šeimos, gyvūnai, produktai, puodeliai, gėlių, produktų,...
Raktiniai žodžiai Super Išardomi Fono Fono Nuotrauką Fone Dizainas
Pakuotė Taip
Dydis Can be customized
Prekės Pavadinimas Gyvenimo Magic Box
"PASIDARYK pats" Fotografuoti namuose su Nešiojamų Backdrops
Kitas pavadinimas Vientisas, be Raukšlių Poliesteris Vaizdo Fonas
Dydis (mm) 150x150cm, 250x250cm, 300x300cm
Tipas Purškimo Dažytos
Nuotraukos cotent Gali būti pritaikyti
Pakuotės Dydis 35cm x 38cm x 5cm (13.78in x 14.96in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai