Išvalyti Ekraną Kokybės 150inch 16 9 atbulinės Projekcijos Medžiaga Atgal Vaizdą Sulankstomas Rėmas Ekranai

€141.27

-4%

€148.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galinės projekcijos ekranai, projekcijos ekranai, galinis langas, Pigūs galinės projekcijos ekranai, Aukštos Kokybės projekcija ekrane, Kinija galinis ekranas Tiekėjams.

Maloniai priminti: ši nuoroda yra TIK atbulinės projekcijos ekrano audinio, BE RĖMO IR BE BYLA !!!

Jei jums reikia rėmo ir priekinės projekcijos ekrano audinio, kartu su flightcase, prašome nusipirkti.

GREITAI SULANKSTOMAS RĖMAS PROJEKTORIAUS EKRANUS, paprastai naudojami auditorijos, etapais, parodose ir lauko vietose. Sulankstomas Rėmas ekranai yra geriausias nešiojamas sprendimas didelėms vietose, tvirtas ir patvarus, dažnai ateina su kietu kelionės atveju transporto. Lengvai surenkami fotografuoja arba varžtais kartu kelis aliuminio rėmas gabalus į įtempti ekrano paviršiaus. Paprastai brangesnis nešiojamų sprendimas, nei trikojo ar grindų auga ekranas, dėl savo profesinės naudoti ir ilgaamžiškumo.

Paprasti mygtukai leidžia lengvai reguliuoti aukštį viso ekrano paviršiaus didesnis paraiškų, kai papildomi aukštis reikia. Jei naudojamas lauke, mes rekomenduojame pakankamai papildomų apribojimų, ir koeficientą būti pridėta prie pagrindo rėmo, su naudojimo tik per idealus ne vėjuotomis oro sąlygomis.

Savybės Ekrano Dydis: 150" Įstrižainė Matomas Ekrano Plotas: 130.7" x 73.5"(W x H) Kraštinių Santykis: 16:9 Ekrano Tipas: GALINIAI Projekcija, Greitas ir Paprastas surinkimas, saugojimo ir transportavimo ultimate patogumui Lengva fiksavimo jungtys, greito atjungimo mechanizmas, kabinti ant audinio, Sutvirtintas, sunkiųjų rėmas ir kojos stabilumą Sunku ratinių transporto ir saugojimo bylos įtraukti į kelionės 75mm/2.95" Juodos sienos pusėse 24 Mėnesių Garantija

Žemiau nuotraukos yra tik nuoroda, kad prekės galiniai ekrano audinio ateina be rėmo ir be vežti flightcase.

Žemiau yra pavyzdžių montuojame klientams.

Mes primygtinai rekomenduojame pirkėjams naudoti sąlyginio DEPONAVIMO minėta mokėjimo būdą, sąlyginio Deponavimo yra saugus mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams. Tai bus užtikrinti, kad mokėjimo atleidžiamas pardavėjui tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą. Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, vardas, pavardė, telefono numeris ir kt... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Visi daiktai bus išsiųsti per apdorojimo laikas po užsakymo apmokėjimo, patvirtinama per Kapt.lt.

2.Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl prašome įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3. Jei yra importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos jūsų šalies nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė, todėl prašome patikrinti su savo vietos muitinės įstaiga patvirtina, kokios tai papildomos išlaidos bus.

4. Tarptautinės laivybos, kartais ji būtų atidedamas, nes oras,muitinės klirensas, ir kai kurie kiti veiksniai. Prašome palaukti kantriai ir kreipkitės į vietinį pašto tarnyba, patikrinkite, ar jūs, mes taip pat padės stebėti savo siuntos ir išplėsti pristatymo laikas, skirtas jums, tokiu atveju jūsų užsakymas payment bus visada po apsauga. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (Išskyrus sugadintų daiktų ir / ar netinkamą po gavimo ). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra labai svarbi mūsų ilgalaikės verslo. Prašome palikti TEIGIAMĄ grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių tarifo paslauga, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Jei turite kokių nors problemų, sąmojo elementus arba mūsų paslaugų, pries palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis pirmą, todėl mes galime išspręsti šią problemą kartu. Dėkojame už visą jūsų palaikymą iš anksto.

Garantijos sąlygos

Pirkimo pastabos

Gerbiamas kliente, prašome perskaityti žemiau turinį prieš jums pirkti, tai susiję su, jei jūs galite gauti puikus aptarnavimas po pardavimo ir problema gali būti išspręsta sklandžiai, ar ne, po to, kai jūs padaryti, kad, mes leisti, jūs turite perskaityti ir sutikti su žemiau turinys, visi po-garantinis aptarnavimas priklauso nuo jų turinio. Ačiū už jūsų dėmesį į mūsų parduotuvę, jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mūsų aptarnavimo žmonės bet kuriuo metu, tikimės, kad jūs turite geros patirties!

Mūsų pažadas

Visi produktai mūsų parduotuvėje yra nauji, ne antra vertus, ir atnaujinimo produktus. Nes tarptautinės pristatymo, ten yra tam tikrų problemų, negali išvengti, mes stengiamės jums padėti, prašome suprasti! Mes teikiame grąžinimas prekių 12months garantijos aptarnavimo, prašome būti tikri, kai jūs perkate.

Ekrano Dydis 150 cm /3810mm (Įstrižainė)
Modelio Numeris FD-169-150R
Formatas 16
naudoti Greitai Sulankstomas Ekrano Rėmelį
Pelnas 1.1
Prekės Pavadinimas NEEDARY
Nešiojamieji Taip
Juodos sienos 75 mm / 2.95 colių
Dydis 150 inch
Peržiūrėti Dydis 3320*1867 mm /130.7x73.5inch
Medžiaga HD Galiniai
Garantija 24 mėnesiai
Ekrano Tipas projekcijos ekranai
Pakuotės Svoris 7.0kg (15.43lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 35cm x 19cm x 12cm (13.78in x 7.48in x 4.72in)

Panašūs produktai