100vnt PU Odos, Pintas Laidas Karoliai Su Omarų Sąsagos Reikmenys, Papuošalai Priėmimo Reikmenys Juvelyriniai dirbiniai Komponentai NC-10

€21.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laido karoliai, odinis pintas laidas, odos, virkštelės karoliai, Pigūs laido karoliai, Aukštos Kokybės odinis pintas laidas, Kinija odos laido karoliai Tiekėjų.

Prekė: karoliai laido

Medžiaga: pu oda

Spalva: mix atsitiktinių spalvų

Dydis:apie 45cm+5cm pratęsimo(apie 18inch)

Kilmės vieta: Kinija

Privalumas: 1)Papuošalai išvados dėl karoliai, jūs galite parduoti jį kaip papuošalai, aksesuarai,taip pat galite pridėti šiek tiek granules/akmenys/diamond ir t.t pakabukas parduoti kaip karoliai.

2) "PASIDARYK pats" karoliai, kūrybos ir naujumo. Gali būti gera dovana.

Žemiau yra dėvėti būdas "PASIDARYK pats" karoliai jūsų nuoroda(pastaba:mes tik parduoti laidas,pakabukas nėra įtraukta,it\\'s tik jūsų nuoroda):

Produktų nuotraukos

Pristatymas:

Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dieną po apmokėjimo gavimo.(Prašome suprasti, kartais tai gali don\\'t turi pasiruošę vertybinių popierių,kurie bus užtrukti keletą dienų ilgiau).

Pristatymas per China Post Oro Paštu, pasiekti dauguma šalių per 20-55 darbo dienų. Priklauso nuo paskirties ir objektyvių veiksnių, kartais gali praeiti daugiau laiko.

Muitinės mokesčių ir muito

1. Importo muitais, mokesčiais ir kitomis užsakymą įkrovikliai nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjas\\ \ 's atsakomybė.

2. Mes paprastai laivas prekės mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių pirkėjui. Tačiau, mokestis nustatomas pagal pirkėjų šalyje užsakymą ne mums, skirtingos šalys turi skirtingas mokesčio tarifas, todėl jei bet mokesčių kilti, pirkėjas turi padengti.

3. Pls patikrinti su jūsų Šalyje\\ \ 's Muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grąžinimo Politika

Mes norime, kad jūs, norėdami būti visiškai patenkinti savo pirkiniu.Jei dėl kokių nors priežasčių norite grąžinti arba mainų elementas, mums bus malonu tai daryti.bet klientas yra atsakingas apmokėti siuntimo išlaidas,Išmokos ir mainai yra priimami daiktai, kurie yra tokios pačios būklės, kokios gavo.Kai tik gausime grąžinamas daiktas,mes\\'ll atskaitą, laivybos mokestis ir suteikti grąžinti klientų\\ \ 's sąskaitą nedelsiant.

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis. Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą. Galime dirbti kartu, siekiant ją išspręsti.

Mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Elemento Tipas papuošalai išvados
Pavadinimas NO
Modelio Numeris NC-10
Prekės Skersmuo 1inch
Elemento Ilgio 18inch
Medžiaga oda
Papuošalai Išvados Tipas Laidai
Produkto Savybės pintas vėrinys laido
Prekės Svoris 3g
Kiekis 100vnt/daug
Pakuotės Svoris 0.02kg (0.04lb.)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 26cm x 26cm x 26cm (10.24in x 10.24in x 10.24in)

Panašūs produktai