50pcs Katė, Šuo Peteliškės Pet Necktie Kietas Dot Pet Bowtie Apykaklės naminių Gyvūnėlių Šuniuką Šunų Ryšius Reikmenys, naminių gyvūnėlių priežiūros Reikmenų 20colours

€12.63

-10%

€14.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: naminių gyvūnėlių priežiūros reikmenų, šuo peteliškę, šuo kaklaraištis, Pigūs naminių gyvūnėlių priežiūros reikmenų, Aukštos Kokybės šunų peteliškę, Kinija šuo kaklaraištis Tiekėjų.

Aprašymas : 50pcs Dot Stiliaus Šuo Peteliškės Pet Necktie Populiarus Dizaino Bowtie Apykaklės naminių Gyvūnėlių Šuniuką Šunų Ryšius Priedai Šunų Viliojimo Reikmenys

Medžiaga : Pagaminti iš Poliesterio & Medvilnės

Dydis : neckbands reguliuojamas nuo 20-40cm

į bowknot 8CM

Spalva :tas pats, kaip nuotraukoje matyti, sumaišykite 20colours

KIEKIS :50 VNT

Pristatymas

1.Visi daiktai bus išsiunčiami per 48 darbo valandas, gavus apmokėjimą (išskyrus sekmadienį). 2.Tai trunka apie 12~22 dienų pristatymas Kinija Paštu. kai kas šalies, iš Kinijos , galima užima daugiau kartų, pristatymo , todėl mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite laukti, straipsniai, kantriai! Pastaba : Jei jūsų visi straipsniai iš viso kaina yra virš $200 , mes išsiųsti juos ems arba dhl , ar avs dhl yra labai greitas ir saugus , tiesiog reikia 3~7 dienų, bus galima pristatymą . 3.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokį užsakymą ar atidėti mokesčių. Priežastis yra, nes tranzito laikas labai priklauso ir teikia Pašto Paslaugų (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas)

5.Džiaugiamės galėdami pasiūlyti sujungti laivybos mokestis su nuolaida ( ne mokėti vieną, laivybos mokestis ), jei jūs vieną kartą, kad daugiau prekių.

Grįžta

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas. Jei jūs nesate laimingas, aš nesu laimingas! Jūsų sastisfication yra mūsų laimė! Gavęs paketą ir rasti elementus, yra su trūkumais, prašome pateikti mums kai photoes pasikeisti arba grąžinti pinigus.

Mes priimame grąžina per 30 dienų po prekės pristatymo. Prašome leisti 24 - 48 val. atsakyti į jūsų laišką . Siūlome: Besąlygiškai grąžinti / 100% pasitenkinimą / Viršyti jūsų lūkesčius Paslauga : 100% Grąžinimo / 100% Paskolos / 100% Pakeitimas / 100% Keistis.

Jokio termino, ne Juokauji !!!

Pakuotė 50pcs
Medžiaga Juostelės
Pavadinimas Katė .samll-vidurio bowties
Tipas Valentino Dieną
Elemento Tipas Kaklaraištis & Peteliškę
Prekės Pavadinimas Masue Augintiniai
Sezonas Visi Sezonai
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
spalva Tvirtas ir dot sumaišykite 20 spalvų
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.02kg (0.04lb.)
Pakuotės Dydis 11cm x 5cm x 2cm (4.33in x 1.97in x 0.79in)

Panašūs produktai