Oscilloscope Skaitmeninis USB Hantek 6254BD 250mhz PC Pagrįstos 4Channels 250MHz USB Oscillograph su 25MHz Signalo Generatorius

€222.06

-24%

€295.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Osciloskopai, Pigūs Osciloskopai, Oscilloscope Skaitmeninis USB Hantek 6254BD 250mhz PC Pagrįstos 4Channels 250MHz USB Oscillograph su 25MHz Signalo Generatorius.

Hantek 6254BD Osciloscopio PC Pagrįstos Nešiojamą Oscilloscope Skaitmeninis 4Channels 250MHz USB Oscillograph su 25MHz Signalo Generatorius

Savybės 4CH oscilloscope & funkcija/Arb. signalo generatorius. Eksploatacinės šio modelio gali netgi geriau, nei veiklos benchtop oscilloscope. Jis turi 4 nepriklausomas analoginius kanalus, 1GSa/s realaus laiko diskretizavimo spartą, 2 mv-10V/DIV įėjimo jautrumas, ir 250MHz pralaidumą. Funkcija/Savavališkai Signalo Generatorius: 200MSa/s DDS, 12bits vertikali raiška, vidinė įvairių standartinių signalų, savavališkai signalo lengva redaguoti, kuris yra patogus vėl jutiklis ir kitų neįprastų signalų. Tinkamumo/netinkamumo bandymo, išradingas sukelti funkciją, dinamišką žymeklį stebėjimo, signalo įrašymo ir pakartojimo funkcija. Operacija sąsaja yra panašus į banchtop oscilloscope, lengva dirbti su didelio išlaidų rodiklius. USB2.0 Sąsaja, "prijungti ir leisti" įrenginį. Geros mechaninės konstrukcijos ir mažo dydžio, kuris yra lengva vežti. Išorinis atveju yra pagamintas iš tos pačios medžiagos, su "iPad" - Anoduoto aliuminio. Jis turi didelį atsparumą karščiui ir atsparumą abrazyvinių su gražia išvaizda. Kietumas aliuminio lydinio paviršius yra gerokai patobulinta. Tinka nešiojamieji kompiuteriai, stalo PC ir remontas/tvirtinimo gamybos linija. Tinka verslo kelionę naudoti. Programinės įrangos palaikymas: Windows10, Windows 8, Windows 7 signalo, duomenys gali būti išvesti su "EXCEL", BMP,JPG, kaip laiką ir įtampos kategorijos. Daugiau kaip 20 rūšių automatinės matavimo funkcija, tinkamumo/NETINKAMUMO Check funkcija, tinka inžinerijos programą. Signalo vidurkinimo, šviečia dar, lengvumas kontrolės, pakeisti, pridėti, atimti, padauginti, padalyti skaičius, X-Y ekranas. FFT spektro analizatorius Vieno kompiuterio galėtų susisiekti su keliais osciloskopai, plėsti kanalo numeris lengvai. USBXI standarto sąsaja, lengva įterpti į USBXI bylą sudaro surinkimo priemonė. Suteikti antrinę plėtros biblioteka DLL; Teikti Labview\\V\\VC besivystančių pavyzdžiai.

Pakuotės Sąrašas:

1 x 6074bd usb oscilloscope;

2 x oscilloscope zondai; (Pastaba:Tik 2vnt zondai pakuotėje,jei norite pirkti daugiau,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai!!!)

2 x BNC - clip kabelis;

1xBNCTOBNC

1 x CD (driver / rankinis... viduje)

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Visi užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas po to, kai mes sėkmingai gauti jūsų mokėjimą.

3. Mes siūlome reguliariai Po Oro Pašto ir nustatyti nemokamas pristatymas metodai.

4. Kadangi prekyba yra trans-nacionalinės, taip pat oro paštu yra pigiausia laivybos metodą, ji bus užtrukti ilgą laiką dėl pristatymo. Jei nenorite laukti, tokį ilgą laiką, prašome pasirinkti Išreikšti ir sumokėti mokestį.

5. Mes nesame atsakingi už jūsų muito.

1. Jei prekės yra rasta prastos būklės, kai gavo, prašome susisiekti su mumis laisvai. Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl nauja jums.

2. Jei nesate patenkinti produkto, nes nuo asmeninio pasirinkimo, jūs galite jį grąžinti mums per 7 dienas. Jūs turite mokėti krovinių.

3.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

1.12 mėnesių garantija

2.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę arba su kokybės problema,prašome susisiekti su mumis,mes galime pasiūlyti grąžinti ar išsiųsti garantija, bet prašome siūlyti įrodymų problema aktyviai.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

įėjimo pilnutinė varža 1M Ohm 25PF
Ekrano Dydis Nėra
Laikas Bazės Tikslumas +/-50ppm
Įvesties jautrumas 2 mv/div-10v/div.
Realaus Laiko Diskretizavimo Dažnis 1GSa/S
Punktas usb osciloskopai
Įrašo Ilgis 64k
Juostos Plotis 250MHz
YRA Nuimamas Akumuliatorius No
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Kelti-laiko samping 1GSa/S
Kanalas 4CH
Skaitmeninių Kanalų 4
Ekrano Rezoliucija Nėra
Vertikali Skiriamoji Geba 8 bitų
Modelio Numeris Hantek6254BD
Prekės Pavadinimas Hantek
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai