2017 Naują atvykimo DSP Skaitmeninio Filtro už CW SSB radijo Mėgėjų ryšių Kumpis

€76.12

-53%

€162.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: filtras, filtras radijas, Pigūs filtras, Aukštos Kokybės filtras radijas.

Ypatybė :

Bandymų vaizdo įrašą:

Pavargę nuo triukšmo, kai darai HF SSB ar CW su jūsų namų ar komercinių QRP platformoms? Pavargau pileup trukdžius atsakinėjant skambučio CW contest? Gauti sau Funtronics FAD-02 išorinės garso filtravimo modulis. Į QSOs bus gauti daug daugiau, tiesiai į priekį su šiuo maža išorės garso DSP modulyje. Kad MADA-02 yra garso, skaitmeninio filtro, kuris yra skirtas pašalinti ir filtruoti nepageidaujamus triukšmus ir trukdžius atliekant SSB ar CW QSO naudojant programinės įrangos algoritmai vadinami DSP. Priešingai nei vieno filtro įrenginys analoginiai filtrai, DSP filtras darbas kitokiu būdu DSP chip varomas programinės įrangos algoritmų, kurie daro jį lankstesnį, ir svarbiausias dalykas yra DSP filtras integruojasi daug filtras vienetų, kurie turi skirtingus pralaidumą ir skirtingų vidurio dažniai remiantis atrinktų garso spektro.

Kiekviena MADA-02 modulis turi 52 rinkiniai CW filtrai borto centras dažnį 50Hz žingsnis ir 1 rinkinys SSB filtras su 100Hz per žingsnį nuo 200Hz, kad 900Hz ir 200Hz per žingsnį nuo 1100Hz į 2700Hz. Be to, kiekviena DSP modulis suteikia 8-lygių reguliuojamas NR (Triukšmo Mažinimas) funkcija, tai yra iki jums įjungti arba jį išjungti, tiesiog paspaudus mygtuką ant priekinio skydelio. Jūs galite, kad tiek filtravimo ir NR funkcijas tuo pačiu metu, ir išjungti ne visi. Tai yra labai naudinga, kaip jūs galite stebėti skirtumai ir be DSP poveikį. Visas pagrindines operacijas per 2 mygtukai ant priekinio skydelio vieno, sriegikliai, ilgai paspaudus ir dvigubo bakstelėjimo. Ten yra trečioji mygtuką iki centro krašto modulio, ir tai įrašyti į garso signalą, o įrašo meniu sistema. Su DSP modulyje siūlo garso signalų įrašymo funkcija, kuri leidžia jums įrašyti CW arba SSB QSO iš savo radijo stotelė be DSP poveikis iki 512 sekundžių iš viso 11 kanalų ir 11 kanalus dalis viso 512 sekundžių balso atminties modulį. Jūs galėsite pakartoti įrašytas originalus audio, arba atidarykite NR ir filtro funkcija, o klausyti jų.

Siekiant, kad visi parametrai matomi, FAD-02 turi 1.3" OLED ekranas borto. Naudojant šią OLED, CW arba SSB filtro parametrai gali būti labai tiesiai į priekį. Be to, visas garso spektras, taip pat vizualiai rodomas ekrano apačioje. Beje, tai šiek tiek ekrano funkcijų su didelio kontrasto vaizdo, ir tai nereiškia, kad įrenginys bus valdomas lengvai, net saulės šviesos.

Ši maža DSP modulis buvo skirtas lengva naudoti, ir tai gali atsispindėti naudoti AA dydžio akumuliatorius, kaip energijos šaltinio, kuris yra lengva naudotis kasdieniame gyvenime. Vidutinė srovė šis modulis yra tik 150mA, ir tai gali trukti iki 10 valandų naudojimo 2 elementų AA dydžio baterijų.

Su mažyčio dydžio, galingas DSP efektai, tai FAD-02 DSP filtras modulis turėtų būti naudingas aksesuaras kumpis radijo QRP mėgėjams, CW mėgėjams.

Pastaba: Dėl oro vežimo apribojimai, nr. baterijos yra įtrauktos į paketą, jums reikia parengti juos patys. 2 AA Dydžio baterijos yra naudojami šiame modulyje.

Savybės: Maža dydžio, tik 2,5"x1.3", gali būti integruota į esamas aktyvus garsiakalbis 52 rinkiniai CW filtrai, ir centrinio dažnio kolonėlė Lankstus SSB filtras, mažesnis sumažinti iki 200Hz į 100Hz žingsnis, ir aukštojo sumažinti iki 2700Hz į 200Hz žingsnis Mažas energijos suvartojimas, tik 150mA dabartinės piešimo AA dydžio baterija, kaip maitinimo, lengvai Oled ekranas, paverčia kiekvieną parametrą matomas Garso Įrašymo funkcijos, iki 512 sek, 11 kanalus

Specifikacija:

Maitinimo įtampa: DC 3V 2 AA dydžio baterijas Tipiškas srovė: 150 mA @ 3V DC Filtro tipas: Audio DSP Multi-tap EGLĖS Modulio dydis: 5mm x 33 mm (maždaug 2,5 x 1.3 cm) Oled ekranas: 1.3", su 128×64 taškų Svoris: 29g be Baterijų, Ultimate atmestas: ≥ -55dB Passband ripple: Įvesties varža: 40K Omų Išėjimo varža: 32 Omų Išėjimo tipas: Vieno-baigėsi Didžiausias AF įėjimo Įtampa: 5.0 V pk-pk Mažiausias AF įėjimo Įtampa: 0.3 uV pk-pk Didžiausias AF išėjimo Įtampa: 3.3 V pk-pk Tvarkymo nedelsiant: ≤ 10 mS

Teorija Valdymas:

Į DSPIC33FJ64GP202 yra DSP branduolio modulis, tai yra 40 MIPS lustas iš Mikroschema su iki 64K "flash" atminties ir 8K RAM. Jis paverčia atrinktų garso signalas, Laikas nuo Domeno dažninį įgyvendinant FFT (Fast Fourier Transform) algoritmai, tada ji mano DSP filtras ir NR mažinimo algoritmai, siekiant pašalinti nepageidaujamus dažnius ir mažina triukšmo mažinimo skaičiavimai. Tuo tarpu, DSPIC33FJ64GP202 taip pat veikia kaip MCU kontrolės mygtukus ir OLED ekranas. Visų operacijų skyriui per 3 mygtukus, įskaitant filtro parametrai, NR operacija, ON/OFF, DSP, įrašymo ir meniu funkcijos. Į PCM1803 yra vieno tipo, 24 bitų AD konverteris yra iki 96KHz mėginių ėmimo dažnis nuo TI. Ji plačiai naudojama daugelyje HIFI srityse. Ji konvertuoja analoginius garso signalus 24 bitų skaitmeninio formato greitai kvantavimo dažnis ir perduoda duomenis DSP core už DSP tvarkymo. Į AIC23 yra kodekas įrenginys keičia DSP perdirbti garso duomenis į analoginį įtampos, o tai, ką mes vadinama VPK, skaitmeninio į analoginį keitiklis. Konvertuoti analoginį įtampos yra tada perdirbtas ir padidino į analoginį kelią IŠ uosto DSP modulyje. Tai susiję su maitinimo šaltiniu, TPS61030 yra didelio efektyvumo nuolatinės SROVĖS-nuolatinės SROVĖS stiprintuvas nuo TI, tai didina įtampą, nuo AA baterijos 3.3 V ir 5 V, kad į valdžią, visas elektros linija vienetas.

Trijų mygtukų ir trys ops už

Prekės Pavadinimas dower mane
Suderinamos Prekės/Modelis Nėra
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 11cm (7.87in x 3.94in x 4.33in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai