10vnt Vyrų 52mm-67mm 52-67mm 52-67mm Objektyvo Makro Atvirkštinio Žiedas, skirtas 52-67mm objektyvo tvirtinimas

€9.78

-37%

€15.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: makro reverse ring, makro atvirkštinį, atvirkštinio žiedas, Pigūs makro reverse ring, Aukštos Kokybės makro atvirkštinį, Kinija reverse ring Tiekėjų.

Aprašymas

Vienoje pusėje yra 52mm vyrų ir kitoje pusėje yra 67mm male Tinka 52mm ( Moterų) priekiniai sriegiu objektyvas su 67mm (Moterų) priekiniai sriegiu objektyvą ant fotoaparato, pagaminti iš aliuminio, Modelis: 52mm-67mm, Kaip ją gauti darbą

1) Varžto Makro Reverse Ring prieš savo įprastą lens " filtro sriegiu.

2) Tada pasukite objektyvo aplink ir Įsukite jį su kita pusė šio Makro Reverse Ring į fotoaparato korpuso.

3) Dabar, galinis objektyvo bus priekyje. Atbulinės eigos objektyvas padidina jo didinimo iš esmės, todėl makro objektyvą. Jis leidžia jums sutelkti daug arčiau kaip makro objektyvo gauti dvasios ir nuostabiai detalios nuotraukos.

4) Montavimo savo objektyvą, atvirkščiai, tai reiškia, kad galinis objektyvo dabar gresia pasaulyje. Jums gali būti pasiūlyta gauti kitą adapterio žiedas su varžtu, objektyvo dangtelis arba UV filtras, dėl to, siekiant išlaikyti galinis objektyvo apsauga.

Iš tikrųjų, patalpų makro fotografavimas, mes siūlome ne daugiau UV filtras kaip ir galinis objektyvo apsaugoti. Priežastis, Makro fotografavimui, bet daugiau add-on filtras turės įtakos rezultatas, nepaprastai.

5) Su objektyvu inversed, jūs ketinate prarasti visus jaukus automatinė savybės jūsų kamera. Nėra auto-focus, nei auto, diafragmos arba. Evrythinthig bus vadovas. Tačiau, tai taip pat galimybę mėgautis kūrybos fotografavimas. Jei galite rankena, na arba turi trikojo, arba jei turite išorės apšvietimo, šie nebus didelių bėdų.

Pakuotės Compenents:

52mm vyras į 67mm vyrų reverse ring adapter x10

sekimo numerį x1

Tinka:

Filtrai, adapteriai, gaubtų, prailginimo vamzdžiai, lęšiai, ir tt

Modelio Numeris 52-67MM
Prekės Pavadinimas haris geras
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 4cm (7.87in x 5.91in x 1.57in)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)

Panašūs produktai