24 Patikrinimai, Akrilo Aišku, Kristalų, Lūpų dažai, blakstienų Tušas, akių kontūro Kremas Nagų Emalio Butelis Ekranas Skatinimo Turėtojas Stovi Ant Stalo 1pc

€17.94

-84%

€114.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laikiklio stovas, savininkas ekranas, savininkas lūpų dažai, Pigūs laikiklio stovas, Aukštos Kokybės turėtojas ekranas, Kinija turėtojas lūpų Tiekėjų.

Aukštos Kokybės Produktai, Kurių Geresnę Kainą Ir Geriausias Paslaugas

Pastaba: 1.Iki Azijos šalių pirkėjai, pagal nemokamas pristatymas greituoju būdu padėčiai, jūs galite susisiekti su mumis už priimtiną nuolaida, jūs visada palankiai įvertino tai.

2.Kai kurie Europos pirkėjams, kai jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip usd15.0, galime siųsti paketą ePacket(tai trunka nuo 7 iki 15 darbo dienų pristatymas) ,ir kad vertė bus paskelbta, žemiau usd20.0, jei kokių nors klausimų, prašome leiskite mums žinoti.

3. Rusijos Pirkėjai, mes teikiame traukiniu paslaugos į kai kurių pagrindinių miestų Rusija, jei jūsų užsakymas pakuotės tūris yra per 1CBM. Sveiki tyrimą, mums.

3. Jei reikia sąskaitos-faktūros už jūsų užsakymą, prašome palikti mums žinutę su savo el. pašto adresą, mes atsiųsime jums per 24 valandas, ačiū.

Sveiki Susisiekite su Manimi, Leiskite Būti Draugais Ir Verslo Partneriui!

Akrilo Aišku, Kristalų, Lūpų Dažai, Blakstienų Tušas, Akių Kontūro Kremas Nagų Emalio Butelis Ekranas Skatinimo Turėtojas Stovi Ant Stalo, 24 Patikrinimai

Medžiaga: Akrilas Ilgis: 227mm/8.9" Atgal Aukštis: 50mm/1.97" Priekinis Aukštis: 30mm/1.18" Check Skaičius: 24 Patikrinimai Patikrinti, Vidinis Dydis: 25mm/0.98" x 25mm/0.98" Svoris: Apie 290g/vnt Pakuotė: 1pc 1 pp maišas, kiekvienas 1 p. p maišą 1 kartoninėje: 1pc/daug

DIDMENINĖ ĮSIGYTI,

Laivybos ir Tvarkymo Importo muitų, mokesčių ir importo mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainų ar pristatymo išlaidos, pirkėjai yra atsakingas už šiuos mokesčius, susisiekite su savo šalyje;s muitinės determin, kokios tai papildomos išlaidos bus iki varžytinių ar pirkti; Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos mokestis. Mes atsiųsime užsisakyti prekes iš mūsų gamykloje Kinijoje, tiesiogiai per 3-5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimas baigtas(išskyrus individualų elementus); Mes negali laivo savaitgaliais ir mes ne pasiūlyti šeštadienis, sekmadienis ar šventės pristatymas; vadinamas pristatymo laiku-tai tarptautinis transportas metu iš vietos vietos į kai kurių pažangių apskrityse visame pasaulyje, Pirkėjo faktinio gavimo bus infulenced importo politika, muitinės patikrinimo ir pan. iš pirkėjų šalyje; Visi mūsų daiktai bus išsiųsti į pirkėjo, sąlyginio DEPONAVIMO adresą, prašome patvirtinkite savo adreso, sąlyginio DEPONAVIMO prieš jums pasiūlymą. Mokėjimo Būdai priimame sąlyginio DEPONAVIMO; visa, Master kredito kortelė arba pagrindinės mokėjimo būdus; Mes vertiname jūsų mokėjimo laiku ir tikimės, kad jūsų verslo ateitį; Visais mokėjimo būdais bus užtikrintas ir taikoma Kapt.lt Paslaugų Grupė.

Grąžinimo Politika, Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Jei tai nėra pardavėjo atsakomybė už tokią grįžti į produktų pirkėjams bus atsakinga už laivybos mokesčiai iš siuntėjo vietos į pirkėjo adresą ir grąžinimas prekių išlaidas, bet kokiomis aplinkybėmis, ir nemokamos laivybos mokestis paketai nepriimami.

Kiti Terminai ir Sąlygos nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio; faktinis svoris ir dydis, pakuotė gali skirtis nuo aprašymą, tai priklauso nuo kiekvieno užsakymo ir kiekiai, pardavėjas yra atsakingas už pasakoja pirkėjas pakuotės specifikacijos pasiteiravę el. pašto adresą ar kitą kontaktinę informaciją; Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba pranešimas, kad išspręsti visus klausimus, prieš išvykdamas atsiliepimų. Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu, jei jokio atsakymo jums per 48 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo pašto dėžutę; Dėl užsakymą apribojimų, mes ne laivo žiebtuvėliai su MUMIS; Grįžtamasis ryšys bus kairę karto po to, kai mes gavome apmokėjimo iš pirkėjo.

Apie Mus Mes, Hangzhou PlaTech Ekranas Įranga Co., Ltd " įsteigta 2008 m., yra profesionalus tiekėjas rodyti reklamą įranga ir parduotuvių armatūros gaminiai prekybos centrams, prekybos centrai, parduotuvės, parduotuvėse ir parodose. Gamykla yra įsikūrusi Xingqiao Pramoninės Zonos, Yuhang District, Hangzhou Mieste, Zhejiang Provincijoje. Mūsų seminarai yra ant metalo, plastiko ir spausdinimo įranga produktai, įskaitant Įpurškimo Departamentas, Gavybos Skyrius, Metalo Aparatūros Proceso Katedros, Surinkti Departamentas, šilkografija Departamento ir Akrilo Tvarkymo Departamentas. Mūsų pagrindiniai produktai yra POP įrašus, POP vitrinos, kainos rėmo laikiklį, akrilo ženklas stovi, ir įvairios injekcijos ir štampavimo produktai, ir tt. Be to, mes priimame individualų produktų užsakymų priėmimo naujų formų ir naujų produktų vartotojams. Mes galime eksportuoti prekes į laivą geros kokybės produktų, geresnių kainų, saugos, pakavimo ir puikus aptarnavimas. VISĄ MAŽMENINĖS PREKYBOS SPRENDIMUS, SIEKIANT PADĖTI JUMS IR JŪSŲ VERSLUI.

Dėmesį Intelektinės Nuosavybės Teisių Savininkas Mes stengiasi suteikti tikrą produktų. Tačiau, jei jūs manote, kad mūsų produktai gali pažeisti jūsų prekių ženklų, patentų ar kitų intelektinės nuosavybės teisių, prašome siųsti e-paštu mums. Mes pasistengsime atsakyti jums ir spręsti savo problemą iš karto.

Prekės Pavadinimas HZPOPTeki
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Įrašo Turėtojo & Dozatorius
Modelio Numeris KHJ24P25D
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai