BOYA BY-MM3 Dual Galvos Stereofoninio Įrašymo Kondensatoriaus Mikrofonas skirtas iPhone 8 "Android" Išmaniojo telefono DSLR Kamera DV Vaizdo Livestreaming

€82.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mikrofonai, pigūs mikrofonai, BOYA PAGAL MM3 Dual Galvos Stereofoninio Įrašymo Kondensatoriaus Mikrofonas skirtas iPhone 8 "Android" Išmaniojo telefono DSLR Kamera DV Vaizdo Livestreaming.

Mes esame gamintojas ir prekės ženklo BOYA, Sevenoak, Micnova, Marrex ir Saramonic, mes galime pateikti daugybę produktų ir vienerių metų gamybos garantija jums . Pls būti tikri, pirkti iš jav.

BOYA BY-MM3 Dual Galvos Stereofoninio Įrašymo Kondensatoriaus Mikrofonas skirtas iPhone 8 "Android" Išmaniojo telefono DSLR Kamera DV Vaizdo Livestreaming

PAGAL MM3 - Atnaujinta Versija iš ŠALUTINIŲ MM1

Į BOYA BY-MM3 yra mini šaldytuvas karabinai, stereofoninis mikrofonas su kairiojo ir dešiniojo kanalų. Ji yra skirta " IOS "serija," iPhone "8 8 plius 7 7 plius "iPad" Air Nešiojamas "Windows" DSLR Fotoaparato vaizdo kameras. Jei norite įrašyti su stereo garsu, jei jums reikia nešiojamas mini mikrofonas, kada keliauti, jei norite gerai atlikti savo Selfie Podcast arba Mikro Plėvele, tai-MM3 yra puikus pasirinkimas už jus.

Specifikacijos

Rele:Electret kondensatorius

Polar Modelis:Omni-directional

Galia:maitinimo iš fotoaparato

Dažnių Diapazonas:35Hz ~ 20KHz

Signalas / Triukšmas 80 dB SPL

Jautrumas:-30dB +/- 3dB / 0dB=1V/Pa, 1kHz

Svoris:28g (0.98 oz.)

Savybės

Suderinama su " IOS "Serija, "iPhone", "iPad", PC, Nešiojamas kompiuteris, "Windows", DSLR Fotoaparato, vaizdo Kameros.

Stereofoninis mikrofonas su kairės ir dešinės kanalo

Kompaktiškas ir lengvas

Electret kondensatoriaus mikrofonas

Kairiojo ir dešiniojo kanalų stereo įrašymas

Ne baterija reikia

1/8" Išvesties jungtis

Pakuotės Turinys

1* BOYA BY-MM3), Stereo Mikrofonas

1* 3,5 mm į TRS garso išvesties kabelis

1* 3,5 mm į TRRS garso išvesties kabelis

2* Puta Priekinio Stiklo

1* Furry Priekinio Stiklo

1* Kietosios Nešiojamų Dėžutę

Originalus Manufaktūrų Paketas

Apie MUS

Pristatymas

1. Mes laivas visame Pasaulyje.Šalyje, mes neturime laivas, prašome susisiekti su mumis.

2. Visi gabenami į JAV, bus sprendžiamas EUB su sekimo numerį, kitose šalyse, bus siunčiami registruotu oro paštu su sekimo numeriu. Kai kurie elementai bus išsiųstas FedEx laikoma, kad jo svoris arba tūris.

3. Prekės bus vežamos iš 3 darbo dienas (savaitgaliais ir švenčių dienomis, ypatingais)

4. Muitai, importo mokesčiai ir kiti importo tvarkymo mokesčiai yra atsakingas pirkėjas.

5. Dažniausiai jis trunka maždaug. 9-25 dienomis (JAV)

Grąža/Grąžinamosios Išmokos

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 10 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Jei jūs ketinate grąžinti prekę, PRAŠOME susisiekti su mumis su savo Kapt.lt ID ir pateikti savo konkrečios priežasties grąžinti prieš siųsdami elementą atgal. Ar mes nebus atsakinga už prarastą metu grąžinimas prekių.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje.

3. Keitimo ar Grąžinimo bus įvykdytas gavus prekę originaliu sąlyga ir pakuotės.

4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Pastaba : pristatymo mokesčiai ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami. Ir Pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, patirtas laivybos elementą atgal.

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus mums. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Apie mus

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Mes COCOStudio, profesionalus didmeninės prekybos įmonė, su mūsų pačių gamykloje įsikūręs Shenzhen, Kinija. Mes tiekiame gaminius, kurie apima DSLR Fotoaparato priedai, Flash Difuzoriai, Vaizdo Fotografavimo Paramos Platformoms, SteadyCam Stabilizatorių, Vaizdo Slankmačiai, Kelio Dollies, Kameros & vaizdo Kamera Mikrofonai, Apsaugos Kameros, Aksesuarai, išmanieji telefonai. Šie produktai yra aukštos kokybės pagrįstai prieinamą kainą. Kliento pasitenkinimas visada yra mūsų siekti tikslo.

Susisiekite Su Mumis

Darbo metu: +GMT 8: 9:00 a.m.—7:00 p.m. (PDT: 6:00 pm—4:00 val.) nuo pirmadienio iki penktadienio. Savaitgaliais ir Švenčių dienomis yra išjungtas.

Mėgautis savo pirkinių COCOSTUDIO Parduotuvėje!

Modelio Numeris IKI-MM3
Stilius Gooseneck Microphone
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Prekės Pavadinimas BOYA
Naudoti Kompiuterio Mikrofonas
Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Polar Modeliai įvairiakryptė
komunikacijos Laidiniu
Pakuotė Taip
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai