Pro Dažytos Muslino Backdrops fotostudija Senas Meistras Tapybos Derliaus Fotografijos Fone Individualų Vestuvių Fonas DM-069

€27.76

-42%

€47.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: muslino fonas, backdrops nuotraukų, fotografijos fone, Pigūs muslino fonas, Aukštos Kokybės backdrops nuotraukų, Kinijos fotografijos fone Tiekėjų.

Apžvalga

Rankų darbo elementą Medžiagų: muslino, medvilnės medžiagos, dažyti naudojame aukščiausios kokybės Poli medvilnės muslino mums prieinama. Muslins gali būti lengvai sulankstyti ir atnešė su jumis, kad įvairiose vietose. Jie minutę raukšles natūraliai, bet garsių kartus eilutes, ar raukšles, lengvai gali būti virtos out. Ne Geležies jūsų muslino, lyginimo jis gali sugadinti jūsų muslino ir savo geležies. Visi muslins buvo 3" Kišenėje, susiūti į vieną pusę, tai yra taip, kad jūs galite lengvai pakabinti backdrops šėrimo skersiniu per jį. Jis gali būti lengviau pakabinti savo muslino naudojant gnybtus (Parduodamas atskirai) .

Visi muslins dažytos pakabinti maždaug 10' (3 metrų) . Labiausiai muslins yra mašina galima skalbti šaltame vandenyje, dėl švelnus ciklas. Tai yra lengviau ir kartais tiesiog nuvalykite Muslino drėgna šluoste. Paprastai tamsesnės spalvos yra linkę išnyks šiek tiek.

Jei turite papildomų klausimų, nedvejodami susisiekite su mūsų Pardavimų komanda.

Akcinė punktas

prašome užsirašyti numerį.

DM-056

DM-059

DM-064

DM-071

DM-081

DM-121

DM-122

MONITORIAUS KALIBRAVIMO IR GAMINIŲ SPALVŲ TIKSLUMAS

Mes turime spalva ištaisyti mūsų produktų vaizdus, kad juos taip tiksliai, kaip įmanoma, kad produktai, tikroji spalva. Tačiau visi monitoriai yra kalibruoti, skirtingai, todėl mes rekomenduojame, prašymą priimti prejudicinį sprendimą pateikęs mūsų spausdinamos kataloge, norėdami pamatyti arčiausiai spalvos siūlo.

Prašome atkreipti dėmesį, kad vaizdus, rodomus mūsų svetainėje, per reklamą ir mūsų kataloge yra tiesiog vadovus, mūsų menininkai, norėdami pereiti. Spalvos gali skirtis, priklausomai nuo atlikėjo variacijos. Mes negalime garantuoti, spalvų atstovaujama būti visiškai tikslūs, kai tapybos dėl keleto veiksnių, tokių kaip aiškinimo ir menininkas variacijos. Mes visada rekomenduojame, prašymą priimti prejudicinį sprendimą pateikęs mūsų spausdinamos kataloge, norėdami pamatyti arčiausiai spalvos siūlo. Jei konkrečios spalvos reikalingos tam tikrą foną galite siųsti atvaizdą į mane Paštu, ir jis pasirinktinį dažų.

Produkto vaizdai gali rodyti elementus(rekvizitai, priedai ir kt.) kad nėra įtraukti į reklamuojamos prekės, skirtos parduoti.Paklausimus dėl konkrečių daiktų, prašome susisiekti su mumis.

kas yra gamybos metu

Muslino backdrops pagaminti pagal užsakymą.Nebent pažymėtas atsargų fone turės būti dažytos jums .Prašome kreiptis į gamybos kartus mažesnis už tuos, backdrops.Jei fonas reikalingas anksčiau, tada kelias savaites mes rekomenduojame skambinti klientų aptarnavimo sąrašą atsargų pasirinkimų, pasirengę į laivą.

Ranka-dažytos/ Dažytos muslino backdrops

-gamyba-apie 1 savaitę.

Sandėlyje backdrops

-paprastai laivų kitą darbo dieną.

yon gali pasiūlyti nuotrauką, kuri turi būti užsakyta .

Prekės Pavadinimas MEHOFOTO
Medžiaga Muslino
Modelio Numeris DM-069
Pakuotė Taip
Stilius Senas Meistras
Dydis (mm) 3000
Tipas Rankomis Dažyti
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 35cm x 6cm (15.75in x 13.78in x 2.36in)

Panašūs produktai